Sari la conținut

Lucky Six Online

Lucky Six Online

Pariurile pe loterii virtuale au apărut acum câțiva ani pe intermediul online din România. Unul dintre acestea se numește Lucky Six. Jocul este foarte popular deoarece ai oportunitatea de a afla foarte repede dacă ți-a ieșit pariul, iar extragerea se urmărește live. Jocul nu lipsește din cele mai tari case de pariuri online din România, iar Feeling Lucky a supus toate aceste case de pariuri de top unei analize detaliate pentru a-ți permite de a-ți alege partenerul ideal Lucky Six. Dacă ai vârsta legală, poți intra și să-ți încerci norocul. Ai grija însă, asigură-te că site-ul pe care îl alegi să funcționeze sub condițiile stricte impuse de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. În mod logic, site-urile pe care Feeling Lucky le analizează funcționează complet conform normelor.

Jocul Lucky 6 online

Lucky Six se va afla sub secțiunea cu pariuri virtuale la cele mai bune case de pariuri online din România. Jocul constă într-o extragere de numere ce se efectuează virtual. Evident, nimeni nu poate interveni în acest eveniment nu poate fi modificat nici de către casa de pariuri, nici de către alți jucători. Extragerile Lucky Six sunt redate live. În fiecare rundă a jocului sunt afișate 35 de numere generate aleatoriu din cele 48 de numere participante la extragere. Ai la dispoziție un formular virtual pentru a selecta 6 cifre câștigătoare. Vei remarca o serie extinsă de posibilități de a-ți încerca norocul. Poți selecta manual numerele, dar le poți si selecta aleatoriu printr-un singur clic. Vei remarca o împărțire a cifrelor pe culori. Aceste culori prezintă din nou un pariu nou. Poți ghici ce culoare va avea prima bilă, sau poți paria pe culori la toată extragerea. Ai la dispoziție și pariuri la primul număr, de tip Sub/Peste sau Par/Impar sau. Destule feluri așadar de a-ți compune biletul ideal.

Cazinouri online de top din România în 2024

[top3 type=”casino”]

Case de pariuri

Superbet

După pagina principală celor de la Superbet poți intra direct în secțiunea cu jocuri virtuale. Acolo vei remarca în listă jocul Lucky Six. După ce dai clic vei fi imediat adăugat la transmisiunea live a extragerii. Aici ai parte de pariurile tipice de care ți-am vorbit deja. Exact sub căsuța cu extrageri poți selecta orice pariu, iar acesta ți se va adăuga la bilețelul cu pariuri din partea dreaptă a ecranului. Foarte simplu, foarte rapid și distractiv. În plus, faptul că extragerea poate fi urmărită, aduce o doză de adrenalină pariului tău.


NetBet

NetBet este una din casele de pariuri de top din România. După pagina principală poți selecta direct jocul Lucky Six din meniul partea stângă. Acest lucru dovedește că jocul este adesea căutat și jucat. Vei remarca o interfața identică celor de la Superbet. Nu numai extragerea în sine, dar și tipurile pariurilor sunt identice. Mult nu putem adăuga așadar, decât că acest joc se joacă foarte ușor și la NetBet. Încearcă și tu acest joc și spune-ne ce crezi.


Bet Arena

Având în vedere că nu ai la dispoziție o veritabilă platformă de a-ți încerca norocul online, Bet Arena nu poate fi considerată o casă de pariuri online veritabilă. Lucky Six este ecplicat pe site, și rezultatele sunt afișate după fiecare extragere, adică o dată la aproximativ șase minute. În schimb, nu poți paria live, decât din agenții. Nu poți nici să urmărești extragerile live. Așadar, chiar dacă Bet Arena este cunoscută în România, ei nu au intrat încă pe piața pariurilor online. Bet Arena ne promite că își va dezvolta site-ul de-a lungul anului 2017.


Lucky Six rezultate

Bun, ai venit, ai văzut, iar acum vrei să si câștigi. La fiecare extragere este acordat un număr. Când îți alegi pariul, pe bilețelul virtual va apărea și numărul rundei la care ai jucat. De obicei ai oportunitatea de a urmări live extragerea, ceea ce înseamnă că vei afla instantaneu rezultatul. În alte cazuri poți regăsi rezultatele căutând runda respectivă în istoricul extragerilor. Dacă ai câștigat, banii ți-se vor depune în contul pe care-l ai la casa de pariuri respectivă, exact cum este cazul și la orice alt pariu sau joc de cazinou online. Descoperă acum alături de Feeling Lucky oportunitatea de a câștiga și de a-ți încerca norocul cu Lucky Six la cele mai tari case de pariuri online din România.