Sari la conținut

Loto 6/49 Rezultate Extrageri

Loto 6/49 Rezultate Extrageri

Ai decis să-ți încerci șansa la câștigarea sumelor fabuloase oferite de către loteria națională la jocul 6/49. Acum însă, după ce tragerea a avut loc, ești nerăbdător să afli dacă ai parte de destule numere câștigătoare pentru a te afla printre marii câștigători.

PDF-ul cu cele mai recente rezultate a extragerii îl poți găsi pe această pagina pentru a consulta numerele de aur. Aici poți regăsi numerele extragerii, fondul de câștiguri și numărul câștigătorilor pentru fiecare categorie. Aceste date sunt disponibile atât pentru jocul 6/49 cât și pentru Noroc, care se joacă pe același bilet.

Cazinouri online de top din România în 2024

[top3 type=”casino”]

Arhivă rezultate

Loteria națională a decis să arhiveze toate extragerile din anii trecuți și să ți-le pună la dispoziție. După ce accesezi secțiunea dedicată jocului 6/49 pe site-ul celor de la loteria națională, poți selecta din meniul din stânga istoricul câștigurilor. Aici poți vedea sumele câștigate din trecut. Dacă selectezi din același meniu din stânga rezultatele extragerii poți accesa rezultatele cele mai recente. Din lista din partea dreaptă vei putea însă schimba anul și luna pentru a consulta rezultate din trecut.

Verifcare numere

Pe scurt putem așadar constata că Loto 6/49 este un joc în care numerele dintre care îți alegi sunt cuprinse din 49 de elemente diferite. Tu trebuie sa-ți alegi o serie de 6 numere. Ideea este să ai cât mai multe corespondențe între ce-ai ales și ce a fost tras. În funcție de acest lucru poți fi recompensat cu sume halucinante. Aceste câștiguri sunt împărțite în 4 categorii, în funcție de câte din cele 6 numere extrase apar pe biletul tău:

  • Categoria I: toate cele 6 numere extrase;
  • Categoria a II-a: 5 numere din cele 6 extrase;
  • Categoria a III-a: 4 numere din cele 6 extrase;
  • Categoria a IV-a: 3 numere din cele 6 extrase.

Pariuri și jocuri online

În ziua de azi ai în plus o mulțime de oportunități de a-ți încerca norocul online. Îți place senzația pe care ți-l oferă un cazinou? Acum îl poți aduce chiar la tine în sufragerie. În ultimii ani, cazinourile virtuale își fac apariția atât pe piața mondială cât și în România. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a dat undă verde și la noi în țară, iar acum beneficiezi de senzația cazinoului chiar din propriul fotoliu. Îți poți încerca norocul și la aproape orice sport îți vine în minte. De la curling până la pesapallo sau futsal, ai de unde alege. Cele mai avansate site-uri precum Unibet sau NetBet îți oferă chiar și oportunitatea de a urmări cele mai importante partide direct prin live stream. De asemenea poți paria chiar și după dispozitivele mobile, ceea ce îți aduce o ușurința nemaivăzută de a paria. Toate cazinourile online după acest site au fost supuse unei analize detaliate de către experții noștri pentru a-ți putea prezenta cele mai bune opțiuni de a-ți încerca norocul.