Sari la conținut

Loto 6/49 Bilet

Loto 6/49 Bilet

6/49 este de departe cel mai jucat ce ne este oferit de către cei de la loteria națională. Nu există suflet să nu fi auzit de acest joc cu potențial de câștig astronomic.

Ideea este să ghicești cele 6 numere care pot pica din cele 49 disponibile. În acest scop ai la dispoziție cunoscutul formular, pe care poți juca atât un joc simplu cât și o combinație de mai multe alegeri. Poți de asemenea opta pentru opțiunea Quick Pick pentru a-ți alege numere în mod aleatoriu. Poți juca variante simple sau combinate.

Bilet online

Dacă și ție îți place să faci lucrurile din confortul casei tale, loteria națională face lucrurile și mai simple pentru tine. Pentru a depune un bilet nu mai este nevoie să te deplasezi la agențiile fizic. Folosind aplicația Amparcat, disponibilă în AppStore, Google Play și AppGallery, poți să depui un bilet online direct de pe telefonul mobil, oricând dorești. Biletele pot fi puse pentru 6/49, dar și pentru Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc. Nu se adaugă taxe suplimentare, prețul rămânând același ca în agenții. Pentru plată, se achită prin simpla prezentare cu ajutorul telefonului a biletului electronic achiziționat prin aplicație la orice agenție loto sau la casieria centrală a Loteriei Române – în funcție de valoare.

Pentru a te ajuta și mai mult, loteria națională îți oferă posibilitatea de a consulta serie de informații pe site-ul lor. După ce accesezi secțiunea dedicată jocului 6/49, veri remarca în partea stângă un meniu. Aici poți consulta frecvența cifrelor în trageri anterioare, statistici, rezultate, câștigători și multe altele. De asemenea, îți este oferită posibilitatea de a face o simulare online cu un bilet virtual. Poți completa biletul cum vrei tu. Apoi, după ce dai clic pe ”simulare” îți apar într-un sumar numerele alese, variantele jucate dar și prețul biletului respectiv dacă l-ai fi jucat pe bune. Interesant este că tot acolo îți va apărea și suma câștigată dacă ai fi jucat acele numere în trecut. Încearcă și tu, și află dacă ai fi putu deveni milionar deja. În partea dreaptă a paginii, undeva mai sus, poți simula și tragerea în sine prin generarea celor șase numere care ar putea pică la o tragere adevărată.

Cum să completezi un bilet de loto

În general poate fi constatat că biletul de loto este împărțit în trei câmpuri. Primul câmp se folosește pentru marcarea numerelor pe care dorești să le joci. Cele 49 de numere sunt imprimate în această zonă. Fiecare dintre aceste numere este încadrat și poate fi jucat. Fiecare zonă a biletului, A, B și C, au acest câmp și reprezintă o variantă de joc, fie simplă sau combinată. Câmpul 2 este format din două coloane. Aici regăsești pentru fiecare zonă în parte cifre de la 1 la 9 și un 0. Aceste cifre sunt încercuite. Acest câmp este destinat indicării unei scheme reduse sau unei variante combinate compuse. În partea de jos poți regăsi câmpul 3. Acesta este rezervat pentru jocul ”Noroc”. Aici ai cifrele de la 1 la 8 aliniate orizontal. În dreapta ai 4 căsuțe cu numerele x5, x8, x10 și x20, reprezentând numărul rejucării.

Câmpul 1-3Varianta

Câmpul 1-3

Câmpul Loto 6/49 bilet

Varianta simpla, combinata

Loto 6/49 varianta simpla, combinata