Condiții Generale

Feeling Lucky depune mult efort și multă dedicație pentru a se asigura că site-ul ei îndeplinește cele mai mari standarde de calitate. Totuși, se poate întâmpla ca conținutul site-ului să se schimbe, să fie șters sau să fie pus la dispoziția proprietarului ei fără ca acesta să fie obligat să dea orice explicații în legătură cu aceste lucruri. Prin urmare, Feeling Lucky nu poate fi ținut responsabil pentru orice daune cauzate care rezultă din folosirea conținutului site-ului în orice fel. Daunele cauzate de folosirea conținutului site-ului, sau a unei părți a conținutului, nu poate fi revendicat sau cerut la Feeling Lucky.

În același timp, Feeling Lucky nu garantează nimic în legătură cu corectitudinea conținutului de pe site, sau că ar fi complet sau întreținut. Pe lângă asta, nu se garantează că conținutul nu încalcă drepturile terțelor. Prin urmare, Feeling lucky nu poate fi tras la răspundere sau ținut responsabil pentru conținut plasat de terțe și care ar putea fi în încălcarea prevederilor legale referitoare la drepturile părților terțe, legile penale atașate de acestea, legea și ordinea, sau în vamă. În cazul în care un utilizator găsește conținut care încalcă regulile sau legile prevăzute, Feeling Lucky trebuie să fie informat imediat de către utilizator despre acestea, ca Feeling Lucky să poată lua măsurile potrivite.

În plus, Feeling Lucky nu poate fi tras la răspundere, în niciun caz, pentru executarea serviciilor oferite de către agențiii de publicitate. Prin urmare, Feeling Lucky este o parte independentă care nu se va amesteca în conflictele dintre utilizatori și agențiii de publicitate. De asemenea se refuză orice răspundere sau responsabilitate în cazurile următoare:

Când un agent de publicitate nu își îndeplinește obligațiile față de utilizator. În cazul în care agentul de publicitate nu își îndeplinește sau își schimbă condițiile sau prezentările fără a furniza un motiv.

Dacă o ofertă de pe Feeling Lucky este acceptată de utilizator, dar retrasă de către agentul de publicitate înainte ca aceasta să fie îndeplinită. Asta este valabil și dacă nu s-a dat un motiv valabil sau un anunț despre aceasta. În cazul în care un agent de publicitate încalcă legile și regulamentele prevăzute cauzând daune sau încălcarea drepturilor și a intereselor utilizatorului, altor agenți de publicitate, sau părților terțe. Apariția oricărui conflict între un agent de publicitate și utilizator.

Feeling Lucky va depune efortul maxim să asigure utilizarea optimă a site-ului, ca acesta să fie accesibil 24/7. Însă ecest serviciu poate fi întrerupt fără nici o vină căzând pe site; de exemplu întreruperea internetului, sau a punctelor de acces locale, etc. Lucrări de întreținere și activități pentru a actualiza site-ul pot cauza o întrerupere temporară a accesibilității site-ului. În circumstanțe normale, orice fel de întrerupere va fi rezolvată cât mai repede posibil, ca Feeling Lucky să rămână accesibil atât pentru utilizatori cât și pentru agențiii de publicitate. Aceste întreruperi nu pot fi ținute împotriva Feeling Lucky ca neajuns al serviciilor prestate. Prin urmare, Feeling Lucky nu poate fi tras la răspundere sau ținut responsabil pentru orice daune sau sancțiuni cauzate de întreruperea accesului la site.

Pe deasupra, Feeling Lucky nu răspunde pentru conținutul site-urilor părților terțe, inclusiv cele a agenților de publicitate, deoarece acestea nu sunt controlate, găzduite sau întreținute de către Feeling Lucky în niciun fel. Prin urmare, Feeling Lucky nu poate fi tras la răspundere nici pentru conținutul acestor site-uri, nici pentru posibile link-uri, schimbări sau actualizări efectuate pe aceste site-uri. Totuși Feeling Lucky va încerca să pună în lumina corectă link-urile și ofertele agenților de publicitate pe Feeling Lucky, pentru beneficiul utilizatorilor. Feeling Lucky, însă, în niciun caz nu oferă garanții în legătură cu funcționalitatea link-urilor. În cazul întreruperilor previzibile ale acestor link-uri, Feeling Lucky va face tot posibilul să le rezolve cât mai repede posibil. Feeling Lucky nu poate fi ținut responsabil pentru oferte publicate pe site-ul ei, întreruperi ale link-urilor, sau ale ofertelor și nu poate fi ținut responsabil pentru a oferi orice fel de compensații sau pentru orice recompense impuse ca sancțiuni.

Feeling Lucky nu garantează sub nicio formă că e-mail-urile trimise de către utilizatori nu sunt interceptate, abuzate sau modificate de o parte terță. Prin urmare, Feeling Lucky nu răspunde pentru consecințele care rezultă din e-mail-uri (sau alte mesaje electronice) care nu sunt primite sau procesate la timp sau deloc.

Folositul corect și sigur al site-ului

Prin folosirea site-ului, utilizatorul confirmă că este de acord cu următoarele:

  • Site-ul va fi folosit doar conform condițiilor generale și conform politicii de confidențialitate definite pe site.
  • Site-ul va fi utilizat într-o manieră adecvată și corectă.
  • Să se abțină de la orice acțiuni care ar putea defecta sau dăuna Feeling Lucky în orice fel.
  • Să ofere informații personale corecte. Acestea vor fi actualizate când este necesar și vor fi complete tot timpul.
  • Când este observată orice breșă în securitatea site-ului sau a drepturilor părților terțe, să raporteze acestea direct la Feeling Lucky.
  • În niciun caz nu vor fi încălcate, răspândite, copiate, vândute, sau transferate măsurile de securitate aplicabile la Feeling Lucky la părți terțe sau folosite inadecvat de către utilizator.
  • Accesul la site nu va fi întrerupt niciodată de către utilizator.
  • Utilizatorul este responsabil pentru protecția optimă a datelor personale, programe software și hardware. Acestea includ folosirea calculatorului și a aparatelor de telecomunicații în așa fel încât să minimizeze riscul de a obține viruși sau de a fi hăcuit hardware-ul.

Proprietatea intelectuală

Feeling Lucky este proprietarul legitim ale drepturilor de proprietate intelectuală legate de site. Folosind site-ul, utilizatorul intră în acord cu faptul că nu va folosi, vinde, schimba, sau copia site-ul (în întregime sau parțial). Acest acord include următoarele: branding, texte găsite pe site, software-ul, bazele de date, formularele, denumirile comerciale, logo-uri, elemente grafice, grafice, muzică, combinații de culori, sloganuri, layout-ul site-ului și modelul acestuia. Acest acord este valabil și pentru fiecare element și toate serviciile legate de site.