Sari la conținut

Yggdrasil Gaming în România

Yggdrasil Gaming în România

Fondată în anul 2013, compania Yggdrasil Gaming produce jocuri de cazinou online de o calitate superioară pentru operatorii din industria de iGaming. Deși de curând fondat, acest producător a reușit, într-un timp foarte scurt, să devină un competitor puternic în acest domeniu, colaborând cu unele din cele mai renumite cazinouri din întreaga lume. Acest lucru a fost posibil datorita tehnologiilor de ultimă oră pe care le utilizează, producând și operând jocuri de cazinou și loterii de pe propriile lor servere de jocuri. În România, in 2016, Yggdrasil Gaming a obținut două licențe de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, care îi permit să ofere operatorilor licențiați locali portofoliul său de jocuri de slot și de instrumente promoționale. În prezent, acest producător deține licențe de operare și în Marea Britanie, Gibraltar și în Malta, unde are și sediul central.

Jocuri de cazinou produse de Yggdrasil Gaming

Yggdrasil Gaming este o companie ce a revitalizat industria jocurilor de cazinou, ei producând nu numai sloturi, dar și jocuri de cazinou precum loterii, Kino sau Scratch. Piața loteriilor reprezintă frontiera finală in iGaming, iar acest producător s-a concentrat pe a extinde și a revitaliza în intregime această nișă, transformând-o într-una deosebit de incitantă, atât pentru jucători, cât și pentru partenerii de colaborare. Deși nu a produs un număr foarte mare de jocuri de cazinou, aceasta nu înseamnă ca această companie nu este căutată masiv, ea generând un interes major din partea jucătorilor și a cazinourilor online, numărul mic de jocuri noi pe care le lansează fiind rezultatul faptului că se concentrează pe calitatea jocurilor de cazinou pe care le produce, jocuri ce sunt impresionante din punct de vedere vizual, asemănându-se extrem de mult cu cele video.

Jocuri de slot produse de Yggdrasil Gaming

Jocurile de slot produse de Yggdrasil Gaming surprind prin graficile uimitoare, atractivitatea și modul în care te captivează. Iar toate acestea sunt posibile datorită faptului că producătorul utilizează propria platformă, ce este cunoscută sub numele de iSense 2.0. Obiectivul principal al acestei platforme este să faciliteze modul în care jucătorii experimentează aceste sloturi. Unele din aceste jocuri au devenit adevărate nume consacrate în acestă industrie, demonstrând că această companie poate să livreze sloturi de o calitate incontestabilă. Unele din aceste jocuri sunt Ozwin’s Jackpots, Super Heroes sau Winter Berries.

Ozwin’s Jackpots

Disponibil de pe cazinoul NetBet, Ozwin’s Jackpots este un joc de slot care are 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare, oferindu-ți șansa de a caștiga unul din cele 5 jackpoturi progresive. Cu o temă de povești, jocul îl are ca personaj central pe Ozwin, marele vrăjitor care a luat forma unei simpatice bufnițe. Simbolurile valoroase în acest joc sunt Ozwin însuși, ucenicul său, un instrument magic și altele. Dacă descoperi trei sau mai multe din aceste simboluri adiacente pe aceeași linie câștigătoare, vei câștiga. Jackpoturile de rotiri gratuite sunt și ele activate atunci când reușești să aduni cristale, iar în aceste rotiri gratuite, poți colecta simboluri pentru a câștiga jackpoturi.

 

 

Super Heroes

Super Heroes este un joc de slot de la Yggdrasil Gaming ce poate fi găsit pe platforma cazinoului Unibet, cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare. Având ca temă centrală bătălia celebră a super erorilor pentru a salva omenirea, acest joc are numeroase funcții, animații uimitoare și o gamă largă de bonusuri. Are un joker și un simbol scatter, jokerul fiind reprezentat de simbolul wild ce apare într-o lumină intermitentă, putând apărea pe orice tambur și putând înlocui toate simbolurile standard din joc. Una din funcțiile oferite este cea denumită Funcția Superhero, care este un bonus aleatoriu.

Winterberries

Putând fi jucat pe Vlad Cazino, Winterberries este un slot spectaculos 3D cu o temă cu fructe delicioase de sezon și nu numai, având 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig. Acest joc are simboluri cu fructe, însă nu are jokeri și simboluri scatter, prezentând numeroase șanse de câștig și funcții multiplicatoare. Atunci când găsești o combinație câștigătoare, îți este acordată o rotire gratuită. De asemenea, îți sunt acordați multiplicatori de 1 pînă la 5, mărindu-ți și mai mult șansele de câștig.

 

 

Cazinouri Yggdrasil Gaming în România

NetBet

NetBet logoCazinoul online NetBet te așteaptă cu jocuri de la Yggdrasil Gaming din cele mai diverse, acestea putând fi ușor identificabile datorită faptului că jocurile pe această platformă pot fi selectate și în funcție de producător. Aici poți să joci printre cele mai fascinante sloturi de la acest furnizor, precum Vikings go to Hell, Winterberries sau Wicked Circus.

Vlad Cazino

Vlad CazinoBinecunoscutul Vlad Cazino te așteaptă și el să experimentezi aventura atunci când joci sloturile de la Yggdrasil Gaming, aici regăsindu-se multe din numele cunoscute de la acest furnizor, cu toate că aceste jocuri nu sunt ușor identificabile după furnizor, deoarece nu există o organizare a acestora în funcție de producător. Există însă un motor de căutare cu ajutorul căruia poți să găsești foarte ușor slotul preferat, iar bonusurile oferite de acest cazinou sunt deosebit de atractive. Dacă dorești să afli mai multe informații despre Yggdrasil Gaming în România, te rugăm să ne contactezi.