Homecazinouwinmasters îţi organizează petrecerea aducâdu-ţi 2 jocuri noi

winmasters îţi organizează petrecerea aducâdu-ţi 2 jocuri noi

winmasters îţi organizează petrecerea aducâdu-ţi 2 jocuri noi

winmasters nu încetează cu inovațiile. În luna Martie ei îți aduc 2 sloturi noi care, cu siguranţă, îți vor produce multă plăcere. Vorbesc de Spin Party și Super Flip, ambele jocuri au o tematică de sloturi clasice.

Cu imagini de fructe, clopoței și cifre, dar și cu muzică ritmică plină de adrenalină winmasters aduce petrecerea la tine acasă. Deci, ce prezintă jocurile acestea?

Spin Party

Spin Party e un joc grozav cu o grafică excelentă și cu muzică super. Jocul acesta poate fi jucat cu bani virtuali pentru a testa slotul înainte să depui bani reali. Spin Party se joacă pe 5 role cu doar 10 linii câștigătoare. Așadar când câștigi, câștigi foarte mult. Poți, de asemenea, schimba cantitatea de monede cu care vei paria la rotire și concomitent valoarea monedei pentru a-ți mări câștigul potențial, atât și riscul. Cu o atmosferă ritmică şi adrenalină, te simți de parcă ești la o adevărată petrecere tare amuzantă.

Super Flip

Încă un joc cu tematica de slot clasic, Super Flip îți prezintă simboluri cu căpșune, stele, trifoi cu patru foi și multe altele. Când începi să joci, deodată ai impresia că ești în Las Vegas. Slotul acesta se joacă pe 5 role cu 20 de linii câștigătoare și, la fel ca și Spin Party, poate fi jucat cu bani virtuali pentru a vedea dacă îți place, înainte să depui bani reali. Aici ai mai multe opțiuni pentru a schimba suma pariului. Desigur poți schimba valoarea monedei și cantitatea de monede, dar mai poți schimba și pe câte linii vei juca.

Câștigă mai mult cu bonusuri incredibile

Descoperă bonusurile super de la winmasters pentru a câștiga mult mai mult la sloturi. Acest cazino generos îți oferă numeroase bonusuri pe care tu poți să le primești. Spre exemplu, dacă te înregistrezi și depui folosind codul, vei primi un bonus de până la 1.500 RON plus 20 de rotiri gratuite. Sau bonusul incendiar de bun venit unde, dacă te înregistrezi și depui folosind codul, vei primi un bonus de până la 555 RON plus un pariu gratuit de 40 RON. Ți-am spus că bonusurile la winmasters sunt destul de atractive.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superflip-logo.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superflip-logo.jpg" width="300" height="145" alt="winmasters îţi organizează petrecerea aducâdu-ţi 2 jocuri noi">
<iframe loading="lazy" title="Spin Party Slot - Play&#039;n GO promo" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/fSGjRqwrVYQ?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Super Flip Slot Gameplay" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/ez0tcSE9fZA?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>