Sari la conținut

Williams în România

Înca din 1991, compania Williams Gaming a fost creată ca o divizie nouă a WMS Gaming, ce are o tradiție îndelungată pe piața jocurilor de noroc și care este parte a companiei Scientific Games. Williams Gaming produce sloturi video și loterii video de stat, mai ales pentru S.U.A. Din colecția sa de sloturi se numără nu mai puțin de 100 de sloturi video, două jocuri de ruletă și două de poker. Pe piața cazinourilor online din România, acest producător este prezent cu sloturi video de cea mai înaltă calitate, care corespund tuturor cerințelor jucătorilor. În România, Scientific Games este licențiată cu licența de clasa a II-a de către ONJN din anul 2016.

Jocuri de cazinou de la Williams

WMS Gaming, înființată în 1943, inițial a produs mașini de pinball și console de jocuri video, însă începând din 1990 s-a concentrat mai mult asupra producției de console de jocuri de noroc video pentru cazinourile terestre. După criza fianciară din 2008, WMS Gaming a început să producă și jocuri de noroc pentru platformele online și mobile.

WMS este renumită și pentru sloturile video pe care le produce, acestea fiind extrem de competitive și interesante. Toate sloturile produse de această companie au cinci tamburi rotativi și linii diferite de câștig, care variază între nouă și 243. Toate sloturile online de la WMS pot fi jucate și de pe dispozitivele mobile.

Pentru cazinourile terestre, WMS produce sloturi, rulete și jocuri de poker de masă. Cu toate acestea, din colecția acestui furnizor lipsesc jocurile de baccarat sau blackjack. Fiind renumit pentru sloturile sale, WMS Gaming include în colecția sa nume renumite precum Jackpot Party, Black Knight sau Reel’em In.

Toate aceste jocuri au ecrane de înaltă rezoluție, dar sunt caracterizate și prin atenție la detalii în ceea ce privește designul ergonomic și confortul jucătorului. De aceea, sloturile de la WMS au devenit favoritele multor jucători din cazinourile terestre.

Jocuri Williams online

WMS apare mereu cu nume noi pentru a corespunde celor mai noi cerințe ale jucătorilor. Sloturile online de la acest producător aduc o experiență de neuitat, atît pe desktop, dar și pe telefonul mobil sau tabletă. Printre jocurile semnate de Williams Gaming se numără și sloturile Ooh Aah Dracula, Nemo’s Voyage sau Bruce Lee.

Ooh Aah Dracula

Ooh Aah Dracula Acest slot de la Williams are ca temă centrală personajul cunoscut juătorilor români, însă este unul stilizat. Ca toate sloturile online de la acest furnizor, Ooh Aah Dracula are cinci tamburi rotativi și 10 linii de câștig. Are două funcții bonus, prima oferind 15 rotiri suplimentare, iar a doua – două opțiuni diferite de pariuri prin care poți cîștiga premii aleatorii adiționale. Este un joc extrem de amuzant, distractiv și poate fi chiar destul de profitabil. Poate fi jucat pe platforma cazinoului online NetBet.

Nemo’s Voyage

Nemo’s Voyage Prin acest slot, Williams Gaming crează o lume subacvatică de neuitat. Are 40 de linii de câștig, cu o funcție de bonus care îți aduce opt rotiri gratuite. Nemo’s Voyage pune accentul pe găsirea jockerilor, care devin tot mai mari pe măsură ce joci. Cu cât te afunzi mai mult cu submarinul în apele adânci ale oceanului, cu atât mai mari vor fi bonusurile. Are patru nivele diferite de scufundare, în timpul cărora primești diverse bonusuri, precum multiplicatori și simboluri jocker. Cu siguranță, acest slot este diferit de toate jocurile cu teme nautice pe care le-ai întâlnit până acum, iar dacă reușești să ajungi la cea mai mare adâncime, ai ocazia să descoperi niște comori ascunse.

Bruce Lee

Bruce Lee Williams este renumită pentru transpunerea în jocuri ale unor personaje celebre, iar de data aceasta îl portretizează pe celebrul luptător. Are 60 de linii de câștig și un aranjament neobișnuit al tamburilor. Simbolul joker este Bruce Lee însuși. Acest slot are un bonus de rotiri gratuite, care poate fi activat în trei moduri diferite. Pentru rotirire gratuite, interesant este că Williams Gaming utilizează un tambur separat, care poate să-ți aducă încă un premiu. Cu toate că are grafici specifice anilor în care filmele lui Bruce Lee au fost realizate, acest slot este cu siguranță un succes.

Cazinouri Williams în România

NetBet

Singurul cazinou online licențiat de pe piața locală la care poți juca sloturile de la Williams este NetBet. Acest cazinou prezintă 16 sloturi de la acest furnizor, așa că ai o gamă destul de variată din care poți alege. Sloturile sunt disponibile, după cum am menționat mai sus, și pe dispozitivele mobile și pot fi găsite ușor selectând producătorul.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *