Sari la conținut

Vlad Cazino live cazinou

Jocurile cazino live sunt destul de interesante, pentru că totul are loc în timp real. Persoana pe care o vezi în joc este una reală, aceasta creând o atmosferă caracterizată prin multă adrenalină și realistică. Ai impresia că ești realmente într-un cazinou. Din păcate, nu poți participa cu bani virtuali la jocurile cazino live. Astfel, pentru a juca, trebuie să te loghezi și să depui bani reali. Vlad Cazino îți oferă 5 jocuri diferite de live cazino: patru variante de ruletă și un joc blackjack.


Live cazino

Pentru a juca live cazino, trebuie să dispui de un cont și să fii logat. Nu e posibil să joci cu bani virtuali, va fi necesar să depui bani reali. Jocurile live cazino pot fi jucate atât la calculator, cât și pe mobil. Toate jocurile sunt jucate cu un dealer live care, desigur, vorbește românește și va comunica cu tine. E foarte ușor să joci și să-ți vezi propriul scor, iar experiența va fi una destul de impresionantă. De asemenea, nu uita că Vlad Cazino oferă frecvent mai multe bonusuri, promoții și turnee (pentru ambele jocuri).

Ruletă

Pentru ruletă, dispui de o mare varietate de oferte, pentru a juca. Poți face alegerea între Live Roulette – Grande, Bucharest Roulette, Grand Casino Roulette și Bucharest Auto-Roulette. Fiecare joc are un dealer live diferit, premiile fiind și ele destul de diverse. Un lucru e consistent, șansele tale de câștig sunt foarte mari la toate jocurile. Deci, alege numerele, selectează suma și joacă niște ruletă la live cazino.

Blackjack

Pentru blackjack poți alege o singură joacă. Dar nu te întrista, live blackjack la Vlad Cazino va fi o experiență de o calitate atât de înaltă, că toate cazinourile din Las Vegas vor rămâne perdante. Acest joc poate fi jucat la calculator, mobil sau tabletă. Asemănător cu jocurile de ruletă, pentru a juca, trebuie să fii logat și să depui bani reali. Regulile acestui joc îți sunt deja cunoscute, sunt ale blackjack-ului clasic, adică jocul nostru favorit. Arată-ți puterea și învinge dealerul, pentru a obține o sumă fabuloasă. Dacă ești fan al blackjackului, nu poți rata acest joc.

Live cazino mobil

Vrei să joci pe mobil? Nicio problemă, site-ul Vlad Cazino merge perfect și pe telefonul mobil. Dacă ai dispozitiv Android, atunci poți descărca aplicația Vlad Cazino și juca. Din păcate, la moment nu există o aplicație pentru dispozitive iOS. Această aplicație însă va apărea în curând. Care opțiune nu ai alege, jocul pe telefonul mobil e o plăcere și mai e și foarte ușor de început. Pentru a juca pe website, navighează pur și simplu pe site-ul Vlad Cazino și începe a juca. Pentru a descărca aplicația pentru Android, navighează pe adresa VladCazino.ro.

Bonusuri

Dacă dorești să câștigi mai mult, atunci o idee bună e să te folosești de bonusuri și promoții. De exemplu, în fiecare săptămână poți câștiga până la 1.000 RON, dacă ești jucătorul cu cele mai multe runde jucate la mesele de Live Roulette sau Live Blackjack. Trebuie să optezi pentru înscriere, altfel nu vei putea participa. Există mai multe promoții și turnee de care poți profita. Dorești să afli despre alte promoții și turnee? Te îndemn să mergi pe pagina noastră cu bonusuri de la Vlad Cazino. Cu asemenea oferte generoase, nu ai cum să nu faci o avere!

Live chat

Live chatul este cea mai bună metodă de a contacta pe Vlad Cazino. Cu chatul vei primi un răspuns în aproximativ 50 de secunde. E cea mai eficientă metodă de contactare pentru asistență. Practic toate probleme pot fi rezolvate cu ajutorul live chatului. Pentru a accesa live chatul, de pe orice pagină pe Vlad Cazino, fă click pe „Ajutor” la vârful paginii, apoi fă click pe „Contactați-ne” și, în final, apasă cu cursorul pe butonul mare „Live Chat”. Scrie prenumele, adresa de e-mail și întrebarea ta. Acum apasă pe „Lansează” și așteaptă până ce un reprezentant se conectează. Durata nu va fi mare, iar ajutorul va fi unul de reală calitate. Vlad Cazino este un exemplu cum trebuie să fie serviciul pentru clienți.

Joacă jocuri cazino live cu Vlad Cazino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *