HomecazinouVino în lumea culorilor cu NetBet

Vino în lumea culorilor cu NetBet

Vino în lumea culorilor cu NetBet

Se apropie primăvara și NetBet te îndeamnă să experimentezi cele mai noi sloturi adăugate pe acest cazinou online: Forest Tale și Ocean Rush, ambele fiind produse de EGT și având teme pline de culori care te invită să explorezi natura în toată splendoarea ei. Primul, inspirat din povești, te duce în mijlocul pădurii înverzite, iar cel de-al doilea – în adâncurile magice ale oceanului unde poți întâlni personaje acvatice simpatice și drăgălașe care deabea așteaptă să-ți aducă profituri mari.

Forest Tale

Sloturi noi la NetBetForest Tale este un slot in care ești înconjurat de natura plină de flori și copaci verzi ai Scufiței Roșie. Are 5 tamburi rotativi și până în 99 de linii câștigătoare, cu trei simboluri speciale: jokerul, simbolul Wild și cel de bonus, care îți vor da acces la rundele de bonus sau îți vor mări câștigurile pentru anumite combinații câștigătoare. Dacă activezi rotirile automate și descoperi orice combinație câștigătoare, vei primi acces la butonul Gamble. Dacă îl apeși, vei activa jocul de risc, în care trebuie să ghicești coloarea cărții de joc și îți vei dubla câștigul din rotirea anterioară.

Ocean Rush

Slot nou la NetBetAcest joc de sloturi se inspiră din lumea vietăților care viețiuiesc în adâncul oceanului, având 5 tamburi rotativi și 15 linii de câștig. Are numeroase simboluri care îți aduc diferite câștiguri, acestea fiind reprezentate de creaturi drăgălașe ale oceanului. Și acest slot are o funcție gamble, prin care, dacă ghicești culoarea cărții de joc, suma ți se dublează. În plus, Ocean Rush are un jackpot mystery de patru niveluri, fiecare dintre ele fiind ilustrat de câte o pereche de cărți.

Bonusuri înfloritoare

La NetBet te poți bucura de numeroase bonusuri și promoții foarte atractive pentru secțiunea de cazinou online. Una dintre acestea este promoția de miercuri, prin care se oferă 10 runde gratuite la anumite sloturi, dacă depui și joci cel puțin 40 RON la orice slot. Pentru a beneficia de această promoție, este necesar să accesezi meniul “Oferte Disponibile” și să te înscrii la ea. Ce altă activitate mai plăcută poți avea miercuri decât să joci la sloturile de pe NetBet și să participi și tu la această promoție?

Descoperă aceste jocuri noi cu NetBet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush-featured.png" width="300" height="174" alt="Vino în lumea culorilor cu NetBet">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4757" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-forest-tale-300x151.png" alt="Sloturi noi la NetBet" width="300" height="151" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-forest-tale-300x151.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-forest-tale-1024x514.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-forest-tale-180x90.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-forest-tale-360x181.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-forest-tale-790x397.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-forest-tale.png 1036w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4758" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush-300x170.png" alt="Slot nou la NetBet" width="300" height="170" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush-300x170.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush-180x102.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush-360x204.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush-790x447.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-ocean-rush.png 1019w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />