HomecazinouVampirul Vlad te îndeamnă într-o aventură fascinantă cu cele două jocuri noi inspirate din istorie și basme

Vampirul Vlad te îndeamnă într-o aventură fascinantă cu cele două jocuri noi inspirate din istorie și basme

Vampirul Vlad te îndeamnă într-o aventură fascinantă cu cele două jocuri noi inspirate din istorie și basme

În luna aprilie ai o surpriză din partea Vampirului nostru favorit. Vlad Cazino îți prezintă două jocuri noi de tip sloturi cu personalități istorice marcante și eroi de poveste: Napoleon & Josephine și Pied Piper. Aceste sloturi îți vor da impresia că te-ai întors înapoi în trecut pe timpul lui Napoleon Bonaparte. Sau, dacă ești mare fan al poveștilor cu fluierașul fermecat din Hameln, atunci slotul Pied Piper îți va plăcea mai tare. Aceste jocuri dispun de o grafică frumoasă cu muzică bună complementară. De asemenea, ambele pot fi jucate cu bani virtuali înainte să depui bani reali, fiind jucate și la telefoane mobile.

Napoleon & Josephine

Slotul acesta absolut grozav de la Relax Gaming se joacă pe 5 role cu tocmai 50 de linii câștigătoare. Ce simboluri o să vezi? Desigur imagini cu împăratul Napoleon Bonaparte, prima lui soție și împărăteasă Joséphine de Beauharnais, precum și bijuterii fascinante, medalii și multe altele. Muzica e foarte relaxantă și-ți va crea o atmosferă destul de plăcută. Suma mizată pe o rotire poate fi de minim 0,50 RON și maxim 100 RON. Câștigurile potențiale sunt impresionante, asemeni darurilor fastuoase de la curțile împărătești. De asemenea, mai poți câștiga până la 50 de rotiri gratuite în acest joc.

Pied Piper

Al doilea slot vesel și captivant pe care-l poți juca chiar acum la Vlad Cazino îți va crea impresia că ești aievea într-o poveste. Pied Piper e un slot cu tematică mai hazlie și năstrușnică, deoarece slotul e bazat pe povestea fluierașului fermecat din Hameln. Slotul acesta se joacă pe 5 role și are 40 de linii câștigătoare. Simbolurile pe care o să le vezi prezintă fețe împărătești, prințese, litere, șoricei extrem de simpatici și drăguți, precum și multe alte lucruri ce te vor amuza cu siguranță. Miza totală poate fi de minim 0,20 RON și maxim 100 RON. Așadar, ai șanse destul de bune să câștigi. Nu ezita, încearcă-ți acum norocul la Vlad Cazino.

https://www.youtube.com/watch?v=aHcqNr0gtzo

Vlad Țepeș te-ar invidia pentru asemenea bonusuri

Când spunem Vlad Cazino desigur că vorbim despre cel mai generos cazino românesc. Jucătorii pot profita de o mulțime de bonusuri și diverse promoții, care la sigur îți vor spori câștigurile. Spre exemplu, super bonusul de bun venit. Acest bonus se acordă jucătorilor noi unde, la prima depunere, primești un bonus uriaș de 150% până la 300 RON. Pe lângă asta, mai sunt alte bonusuri și promoții pe care tu le poți descoperi la Vlad Cazino. Nu uita că aceste promoții includ și turnee la care poți câștiga sume bunicele de bani.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pied-piper-slot.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pied-piper-slot.jpg" width="300" height="167" alt="Vampirul Vlad te îndeamnă într-o aventură fascinantă cu cele două jocuri noi inspirate din istorie și basme">
<iframe loading="lazy" title="**MASSIVE JACKPOT ** NAPOLEON &amp; JOSEPHINE slot machine AMAZING FULL SCREEN JACKPOT HANDPAY WIN!" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/lNKVJfmIeSM?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>