Sari la conținut

Urmează cântecul sirenei spre câștiguri mitice

Sirenele au reprezentat o tematică relativ des întâlnită în poveștile populare de-a lungul timpului. Se spune că erau niște femei foarte frumoase ce aveau coadă de pește în loc de picioare, iar conform legendelor se foloseau de cântecele lor fermecătoare pentru a atrage marinarii spre moartea lor pe fundul mării. În ziua de azi sunt mai puțin malefice, fiind întâlnite în povești și materiale pentru copii. Cazinourile online au ales să abordeze și ele această tematică, alegând să portretizeze sirenele drept niște ființe care aduc noroc.

Oferta în România

În ultimii ani, numărul de cazinouri online din România a crescut ca ciupercile după ploaie. Acest fapt îi va bucura pe jucători, pentru că implicit atrage după sine și posibilitatea de a avea acces mai ușor la mai multe jocuri. Din păcate însă, tematica sirenelor încă nu este una dintre cele mai populare în lumea jocurilor de noroc. Cu toate astea, poți găsi jocurile cu sirene dacă știi unde să te uiți.

Poți găsi jocuri cu sirene la NetBet, Vlad Cazino, winmasters, Unibet, sau MagicJackpot. Toate acestea oferă funcționalitate excelentă atât pe desktop cât și pe mobil, iar unele dintre ele oferă aplicații dedicate pentru Android și iOS. În plus, poți încerca jocul gratuit înainte să îl joci pe bani reali, ca să te asiguri că e pe gustul tău. Tot ce trebuie să faci este să îl pornești în modul demo.

Mermaid’s Diamond

Mermaid’s Diamond este un joc dezvoltat de către Play’n GO. Formatul ecranului de joc este unul atipic, cu role și rânduri de diferite dimensiuni ce permit până la 720 de combinații câștigătoare. Frumoasa sirena are rol de wildcard în acest joc, scopul ei fiind să te ghideze către comoara ce se află pe fundul mării. Simbolurile scatter îți pot aduce până la 25 de rotiri gratuite dacă găsești minim cinci cufere, cu posibilitatea să primești și mai multe în timpul secvenței bonus.

RTP-ul de 94.45% este decent, chiar dacă nu este cel mai mare pe care l-am văzut. Mizele variază și ele destul de mult, începând cu 1 RON și ajungând până la 500 RON, astfel că oricine se poate juca indiferent cât îi permite buzunarul. O altă funcție foarte tare a acestui joc este că ai oricând șansa să primești wildcarduri în locul simbolurilor necâștigătoare.

Sirenas

Un slot în stil mai clasic, Sirenas este o creație a celor de la Novomatic care reușește să captureze cu succes esența celorlalte jocuri ale lor. Estetica este foarte plăcută și colorată, iar RTP-ul de 95.02% te va ajuta și el să te simți bine cât te joci. Wildcardul în acest joc este reprezentat de sirenă, iar trei sau mai multe astfel de simboluri îți aduc zece rotiri gratuite. În timpul secvenței de rotiri gratuite, dacă primești trei simboluri bonus oriunde pe ecran atunci vei activa unul din cele trei jocuri speciale care îți pot aduce și mai multe rotiri gratuite, sau sume frumoase de bani. Pe lângă toate acestea, orice rotire necâștigătoare are oricând șansa să îți aducă un bonus ce constă în cash, rotiri gratuite, sau ambele.

Mermaid Reef

Înainte să îți închei voiajul subacvatic, dă o tură pe la reciful de corali și poate o să găsești perla din scoică. ReelPlay ți-a pregătit slotul Mermaid Reef, un joc pe cât de colorat, pe atât de distractiv. Funcțiile speciale sunt două la număr, în funcție de ce simboluri primești. Dacă găsești trei sau mai multe perle, ești răsplătit cu până la 20 de rotiri gratuite în cadrul cărora toate câștigurile tale vor fi dublate. Dacă găsești trei scoici însă, atunci vei declanșa runda bonus în care vei deschide scoicile de pe ecran ca să dezvălui premiile din ele. În plus, poți alege să cumperi direct accesul la runda bonus în schimbul a de 550 de ori valorii mizei tale, fără să mai aștepți până nimerești simbolurile. Cu un RTP de 95.92%, șansele sunt foarte favorabile să găsești perla de aur.

Wildcardul în acest joc este reprezentat de către atrăgătoarea sirenă, și se întinde pe trei rânduri. Acest lucru nu garantează că îți va acoperi complet rola de fiecare dată însă. Cireașa de pe tort este reprezentată de funcția gamble, prin care poți alege să îți pariezi câștigurile pe culoarea sau chiar simbolul cărții de joc, pentru a le mări și mai mult.

Alte tematici

Dacă ți-ai satisfăcut pofta de jocuri cu sirene, atunci stai liniștit pentru că sunt o sumedenie de alte teme pe care le-ai putea încerca. Nimic nu merge mai bine cu sirenele decât pirateria, așa că adună-ți echipajul și pleacă în voiaj cu cele mai tari jocuri cu pirați. Dacă te-ai săturat de apă, atunci ai putea încerca un voiaj în spațiu, printre stele. Iar dacă preferi să te întorci în timp către vremuri mai simple, atunci Grecia Antică te așteaptă.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: