Sari la conținut

Unibet îți aduce un set de noi jocuri Megaways

Unibet ți-a pregătit o surpriză împreună cu producătorul Big Time Gaming – multiple jocuri noi în stil Megaways. Astăzi îți vom prezenta trei dintre ele, ca să îți faci o idee despre ce te așteaptă. Chiar dacă toate trei sunt sloturi Megaways, asta nu înseamnă că au același stil de joc la bază. Fiecare vine cu propriile sale reguli, speciale, și tematici. Le poți încerca gratuit și tu chiar acum prin modul demo.

Bonanza

BonanzaBonanza este un slot cu până la 117.649 linii de plată și în stil cascadă. Simbolurile sunt reprezentate de pietre prețioase, simbolurile cărților de joc și numere (A, K, Q, J, 10, 9). Ca și simboluri speciale avem prezente Wildcardul și Scatterul. Primul va ține locul oricărui simbol standard într-o combinație câștigătoare. Al doilea va declanșa secvența de 12 rotiri gratuite atunci când sunt găsite minim patru pe ecran. Fiecare simbol suplimentar va adăuga câte cinci rotiri extra la secvența de bază. În cadrul acestei secvențe vei avea un multiplicator de câștig cu potențial nelimitat, ce se va mări cu fiecare câștig realizat. Secvența poate fi prelungită oricând cu până la zece rotiri dacă găsești cel puțin trei simboluri Scatter suplimentare. RTP-ul este de 96%, ceea ce te va ajuta să înlănțuiești multiple câștiguri.

White Rabbit

White RabbitWhite Rabbit este un joc bazat pe romanul fantastic Alice în Țara Minunilor de Lewis Carroll. Slotul este în stil standard, cu până la 16.807 linii de plată. Simbolurile sunt inspirate de diverse personaje și obiecte din poveste (Pisica de Cheshire, Pălărierul Nebun), pietre prețioase, simbolurile cărților de joc și numere (A, K, Q, J, 10, 9). Simbolurile speciale sunt Wildcardul și Scatterul. Cel dintâi nu mai are nevoie de explicație, iar cel din urmă îți declanșează secvența de 15 rotiri gratuite atunci când găsești trei pe ecran. În plus, oricând ai șansa să declanșezi funcția specială ce îți va adăuga până la patru Wildcarduri pe ecran. RTP-ul jocului este unul de top, la 97.24%.

Who Wants To Be A Millionaire

Who Wants To Be A MillionaireWho Wants To Be A Millionaire este un slot în stil cascadă bazat pe emisiunea de divertisment cu același nume (Vrei să fii milionar?). Fiind un slot Megaways, totalul liniilor de plată poate ajunge până la 117.649. Simbolurile sunt reprezentate de diverse pietre prețioase, împreună cu simbolurile cărților de joc și numere (A, K, Q, J, 10, 9). Ca și simboluri speciale avem Wildcardul și Scatterul. Wildcardul va ține locul oricărui simbol într-o formație câștigătoare, iar Scatterul va declanșa secvența Hot Seat atunci când sunt găsite minim trei pe ecran. Prin intermediul acesteia poți câștiga până la 50 de rotiri gratuite dacă alegi răspunsurile corecte. La fel ca în emisiune, poți folosi cele trei variante ajutătoare – Sună un prieten, 50:50, și Întreabă publicul. RTP-ul jocului este de 96.32%.

Bonusuri și Promoții Unibet

Bonusurile și promoțiile pe care le vei găsi la Unibet sunt destul de bune. Bonusul de bun venit îți aduce 100% până la 1.000 RON plus 150 de rotiri gratuite pe jocul Burning Hot. Pe lângă asta, Unibet găzduiește periodic oferte cu timp limitat ce constau în bonusuri, rotiri gratuite, turnee, și multe altele pentru cazinou dar și pentru casa de pariuri.

Descoperă noile jocuri împreună cu Unibet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: