HomecazinouUnibet îți aduce noile aventuri ale lui Charlie Chance

Unibet îți aduce noile aventuri ale lui Charlie Chance

Unibet îți aduce noile aventuri ale lui Charlie Chance

În ziua de azi, lumea consumă diverse forme de media în permanență. Este normal deci ca lucrurile noi să fie foarte populare inițial, iar pe măsură ce trece timpul să piardă din faima inițială. Cazinourile online își îmbunătățesc constant oferta cu noi jocuri, pentru ca utilizatorii lor să aibă mereu noi surse de distracție. Astfel, Unibet ne aduce două noi jocuri din partea producătorului Play’n GO, ambele cu tematici similare dar stiluri de joc diferite. Personajul principal din ambele este Charlie Chance, și probabil îți poți da seama după cine este inspirat. În plus, stilul artistic al celor două jocuri este foarte simpatic, ducându-ne cu gândul la desenele animate clasice cu Betty Boop. Le poți juca și tu acum la Unibet, iar dacă nu vrei să îți riști banii atunci le poți încerca gratuit prin funcția demo.

Charlie Chance

Charlie Chance este un slot cu cinci role și trei rânduri care te va distra ore în șir. Funcțiile speciale ale acestui joc sunt foarte generoase, multe dintre ele venind la pachet cu cel puțin un bonus. Atunci când Wildcardul formează o combinație câștigătoare, acesta îți va adăuga un rând de multiplicatori deasupra celor de joc. Fiecare rolă are un multiplicator corespunzător, ce poate avea o valoare de la x2 până la x5. Atunci când găsești minim trei simboluri Scatter, acestea îți declanșează secvența de zece rotiri gratuite cu multiplicatori ce pot ajunge până la x25. În plus, Wildcardurile pe care le obții în timpul secvenței de rotiri gratuite persistă până la finalul acesteia, schimbându-și poziția în fiecare rundă. Jocul îți oferă și o șansă extra să declanșezi secvența bonus dacă găsești numai două Scatter. Rolele care nu conțin Scatteruri se rotesc din nou, iar dacă găsești cel puțin un Scatter se va repeta secvența până ai găsit cinci sau nu mai găsești niciunul. RTP-ul jocului este de 94.27%, așadar nu este printre cele mai mari dar tot este decent.

Charlie Chance and the Curse of Cleopatra

Charlie Chance and the Curse of Cleopatra, a nu se confunda cu fratele său de mai sus, este un slot în stil cascadă cu ecran de 6×6. Atunci când formezi o combinație de cinci simboluri adiacente pe orizontală sau verticală, acestea vor dispărea și vor fi înlocuite de altele noi. În acest joc, fiecare cascadă îți crește multiplicatorul rundei până la x3, iar în timpul rotirilor gratuite acesta poate ajunge până la x10. RTP-ul este de 94.27%, o trăsătură pe care o împarte cu slotul său înfrățit. Funcțiile speciale sunt adevăratele vedete ale acestui slot, deoarece sunt multe și utile. Fiecare rundă are șansa să îți declanșeze una din aceste funcții – oferindu-ți Wildcarduri extra, distrugând simbolurile cu valoare mică, sau sincronizând simbolurile de pe două role. Mai este și Scatterul, care îți aduce opt rotiri gratuite atunci când găsești minim trei astfel de simboluri. În plus, fiecare Scatter pe care îl găsești ulterior va prelungi secvența cu încă o rotire.

Bonusuri și Promoții Unibet

Un jucător foarte vechi pe piața românească și nu numai, Unibet a reușit să se mențină aproape de vărful piramidei de-a lungul anilor. Pe lângă cazinoul online excelent, Unibet se mai remarcă atât prin secția de pariuri sportive, cât și oferta decentă de bonusuri și promoții. Jucătorii noi pot beneficia de oferta lor de bun venit de până la 1.000 RON plus 150 de rotiri gratuite pe Burning Hot. În plus, pe site vei fi întâmpinat de multe alte oferte ce constau în cash, rotiri gratuite, și turnee.

Descoperă noile jocuri Play’n GO împreună cu Unibet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-featured.png" width="300" height="174" alt="Unibet îți aduce noile aventuri ale lui Charlie Chance">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-6550 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-300x170.png" alt="" width="300" height="170" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-300x170.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-180x102.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-360x203.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-790x447.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance.png 920w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-6551 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-and-the-curse-of-cleopatra-300x170.png" alt="" width="300" height="170" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-and-the-curse-of-cleopatra-300x170.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-and-the-curse-of-cleopatra-180x102.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-and-the-curse-of-cleopatra-360x203.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-and-the-curse-of-cleopatra-790x447.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/charlie-chance-and-the-curse-of-cleopatra.png 920w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />