HomecazinouTrăiește aventurile fantastice cu eFortuna

Trăiește aventurile fantastice cu eFortuna

Trăiește aventurile fantastice cu eFortuna

Mărește-ți șansele de câștig cu cele două jocuri de slot de înaltă calitate cu jackpot progresiv de la eFortuna, Winnings of Oz și Pixel Samurai. Aceste jocuri cu cinci tamburi rotativi se inspiră din celebrele povești ale Vrajitorului din Oz și ale neînfricaților samurai, având grafici interesante și simboluri reprezentative. Sunt produse de Ash Gaming și Playtech și îți aduc nenumărate funcții și bonusuri care te vor face să le joci neîntrerupt pentru a savura câștigurile.

Winnings of Oz

Joc de slot de la eFortunaAcest joc de sloturi este produs de celebrul producător de jocuri online de cazinou Ash Gaming cu 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig. Tema este extrem de originală, inspirându-se din faimosul roman al lui L. Frank Baum, iar grafica luminoasă și plină de culoare. Simbolurile folosite sunt foarte sugestive, ele reprezentând tornada, papuceii lui Dorothy, Omul de Tinichea, Leul, Sperietoarea de Ciori și pe Dorothy însăși. Jocul are mai multe funcții de bonus care necesită simboluri precum drumul de cărămidă galbenă, Orașul de Smarald și vrăjitorii buni și răi. Jocul are și un jackpot progresiv, care se poate câștiga în trei moduri, și anume adunând personajele din bonusul Drumulul de Cărămizi Galben, găsind toate personajele în funția Bonusului Vrăjitor, sau apărând pe pătratul progresiv pe Drumul de Cărămidă Galbenă. Winnings of Oz este un joc destul de volatil, iar elementul jackpotului progresiv este, cu siguranță, cheia câștigurilor mari.

Pixel Samurai

Jocuri noi la eFortunaProdus de Playtech, Pixel Samurai este un joc de slot cu jackpot progresiv disponibil pe eFortuna, care este jucat pe o grila de cinci pe cinci, fiind disponibil atât pe desktop, cât și pe telefonul mobil și tabletă. Tema jocului este inspirată din neînfricații samurai, care sunt atât de îndragiți în întreaga lume datorită curajului și a demnității lor nemărginite. Având o tentă retro, obiectivul tău este să aduni cinci sau mai mulți luptători similari să formeze combinații câștigătoare. După ce câștigurile au fost atribuite, simbolurile dispar de pe tamburi și unele noi le iau locul. Poți câștiga un jackpot progresiv în procente, care variază între 1% și 100%, în funție de mărimea pariului tău. Cam acesta este jocul în sine, căci Pixel Samurai nu are alte funcții adiționale. Toată acțiunea are loc în jocul de bază, simbolurile generând un șir constant de câștiguri, astfel că nu vei avea timp să te plictisești. Efectele vizuale și sonore sunt excelente, întărind senzația de joc retro.

Bonusuri incitante pentru cei mai înverșunați jucători

Cazinoul online eFortuna îți vine în întâmpinare cu cateva bonusuri extrem de tentante care sunt oferite atât noilor clienți, cât și celor existenți. De exemplu, se oferă un bonus de bun venit care constă într-o valoare procentuală a depunerii care crește până la cea de-a treia, începând cu 100% la prima depunere, în limita a 800 RON. La cea de-a doua depunere, se oferă 150% din suma depusă, în limita a 600 RON, iar la cea de-a treia – 200% din aceasta, în limita a 600 RON. Pentru a profita de această promoție pentru noii veniți, trebuie să te înregistrezi pe această platformă, să efectuezi o depunere inițiala de cel puțin 25 RON, să introduci un anumit cod și vei primi deja în contul tău primul bonus.

Descoperă aceste jocuri noi cu eFortuna
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-winnings-of-oz.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-winnings-of-oz.jpg" width="300" height="196" alt="Trăiește aventurile fantastice cu eFortuna">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-winnings-of-oz-300x196.jpg" alt="Joc de slot de la eFortuna" width="300" height="196" class="alignright size-medium wp-image-3486" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-winnings-of-oz-300x196.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-winnings-of-oz-180x117.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-winnings-of-oz-360x235.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-winnings-of-oz.jpg 646w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-pixel-samurai-300x185.jpg" alt="Jocuri noi la eFortuna" width="300" height="185" class="alignright size-medium wp-image-3487" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-pixel-samurai-300x185.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-pixel-samurai-180x111.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-pixel-samurai-360x223.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-pixel-samurai.jpg 775w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />