Sari la conținut

Cazinouri Online SYNOT Games

SYNOT Games este un producător de jocuri de noroc online de renume internațional cu sediul în Malta. Echipa care se ocupă cu dezvoltarea programelor are în spate mai bine de 30 de ani de experiență în industria jocurilor de noroc, așadar poți fi sigur de garanția calității produselor lor. Jocurile sunt caracterizate printr-un design atrăgător, indiferent dacă stilul este clasic sau modern.

Pentru a își putea oferi jocurile pe teritoriul României, SYNOT Games a obținut licența emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Astfel jucătorii pot sta liniștiți știind că totul se desfășoară într-un mediu legitim.

Jocuri de cazinou de la SYNOT Games

SYNOT Games, deși este o companie bazată în Malta, operează în peste 20 de țări și au peste 3.000 de angajați. Gama lor de jocuri este disponibilă atât pentru cazinourile online cât și pentru cele fizice. În lotul acestora putem regăsi peste 70 de jocuri tip slot, fiecare dintre acestea având un aspect premium grație graficii excelente, sunetelor calitative și funcționalității intuitive.

Funcționalitatea este un aspect pe care echipa SYNOT Games pune foarte tare accent, jocurile lor fiind făcute în așa fel încât utilizatorii să nu își complice viața cu instalarea programelor suplimentare. Sunt dezvoltate pentru a fi jucate direct din site-ul sau aplicația cazinoului online care le găzduiește, rulând impecabil atât pe desktop cât și pe dispozitivele mobile Android sau iPhone ori iPad.

Neon Fever

Neon Fever este un slot clasic unde simbolurile sunt fructe și șeptari dar spre deosebire de restul jocurilor cu această tematică are un design futurist inspirat din paleta de culori neon specifică Miami Vice. O funcție unică a acestui joc este aceea că la fiecare rotire va fi aleasă cel puțin o rolă pe care vor fi dublate sau triplate simbolurile. Astfel dacă ești norocos și se triplează unul sau mai multe simboluri de pe prima rolă vei câștiga indiferent ce simboluri sunt pe celelalte role.

RTP-ul jocului este destul de bunicel, pentru fiecare 100 RON pariați vei primi înapoi din suma aceasta 96.05 RON. De asemenea mizele sunt accesibile pentru orice jucător, acestea pornind de la 0.20 RON și urcând până la 200 RON pe rundă. Funcția Gamble este prezentă și ea, astfel că îți poți dubla suma câștigată dacă ghicești culoarea cărții de joc. În plus, poți să pariezi numai jumătate din suma câștigată dacă nu vrei să riști tot.

Respin Joker

Respin Joker este un alt joc în stil clasic al celor de la SYNOT Games. Ceea ce face acest slot unic este funcția de wildcard, simbolul fiind reprezentat prin masca de arlechin. Dacă obții o linie câștigătoare în care ai minim un wildcard, atunci linia aceea se blochează în timp ce restul se rotesc încă o dată gratuit. Astfel primești câștigul de două ori, iar dacă în timpul rotirii gratuite obții încă o linie câștigătoare cu alt wildcard aceasta o va înlocui pe cea inițială și se activează încă o rotire gratuită.

RTP-ul jocului este și el o parte pozitivă, pentru fiecare 100 RON pariați vei primi înapoi din această suma 96.13 RON. Mizele sunt și ele pentru toate buzunarele, între 0.20 RON și 200 RON. Dacă dorești, poți încerca să îți dublezi câștigurile prin funcția Gamble, dar poți alege să îți păstrezi jumătate din câștiguri și să pariezi doar cealaltă jumătate.

Book of Secrets

Book of Secrets este un joc care ne duce înapoi în Egiptul Antic pentru a dezgropa comorile faraonului. Simbolurile sunt reprezentate prin semnele cărților de joc de la zece la as, împreună cu exploratoarea și bijuteriile egiptene. Wildcard-ul este reprezentat printr-o carte de aur, iar dacă obții minim trei astfel de simboluri vei fi răsplătit cu zece rotiri gratuite. Înainte de a începe rotirile, va fi ales un simbol special care se extinde pe toată rola când este prezent pe ecran.

RTP-ul este bun, pentru fiecare 100 RON pariați vei primi înapoi 96.05 RON din miză. De asemenea, mizele cu care poți juca sunt cuprinse între 0.20 RON și 100 RON. La fel ca și celelalte jocuri SYNOT, îți poți paria câștigurile integral sau pe jumătate prin funcția Gamble.

Cazinouri online ce includ marca SYNOT Games

SYNOT Games se mândresc cu faptul că sunt constant în pas cu inovația și mereu încearcă să atingă perfecțiunea. Jocurile lor sunt disponibile la câteva dintre cazinourile Românești, așa că nu ar trebui să ai probleme în a găsi unde să joci cele mai tari sloturi SYNOT.

winmasters

winmasters logoJocurile SYNOT sunt disponibile la winmasters, un cazinou online foarte popular printre jucătorii români. Deși nu avem un număr exact, suntem siguri că numărul de jocuri SYNOT Games de pe site sunt mai mult decât suficiente să te mulțumească. În plus, bonusurile extrem de atrăgătoare oferite de winmasters reprezintă un incentiv foarte bun pentru a juca la cazinoul lor.

NetBet

NetBet logoUna din cele mai cunoscute platforme de jocuri de noroc online din România, NetBet găzduiește momentan pe site-ul lor peste 60 de jocuri din oferta SYNOT Games. Toate aceste jocuri sunt disponibile atât pe desktop cât și pe telefon sau tabletă, așa că poți să le joci indiferent unde te afli. În plus, dacă alegi să te joci pe NetBet poți accesa unele din cele mai atrăgătoare promoții de pe piață.

eFortuna

eFortunaUn alt operator care găzduiește jocurile celor de la SYNOT Games este eFortuna, și ei un nume cunoscut în rândurile jucătorilor. Momentan pe site-ul lor poți regăsi peste 60 de titluri gata să fie jucate pe desktop sau mobil. Le poți încerca gratuit prin funcția demo disponibilă pe site pentru a învăța mai ușor regulile sau pentru a vedea care dintre ele este pe placul tău. De asemenea, eFortuna oferă în prezent unele din cele mai bune bonusuri și promoții dintre toate cazinourile online din România.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *