Sari la conținut

Superbet este invadat de noi jocuri cu extratereștri

Pe măsură ce ne apropiem de luna aprilie, primăvara începe să își arate fața din ce în ce mai tare. Chiar dacă vremea nu e de terasă încă, Superbet îți aduce două noi jocuri cu extratereștri pentru a te distra până când vine timpul să ieși la grătar cu băieții din nou. Așa că fă-te comod și haide să vezi ce te așteaptă din partea producătorului Play’n GO pe Superbet, indiferent dacă îl accesezi de pe calculator, Android sau iPhone. În plus, poți încerca și tu gratuit jocurile prin modul demo, așa că nu trebuie să îți faci griji că vei pierde bani aiurea dacă nu sunt pe gustul tău.

Gigantoonz

Play’n GO ne încântă cu un nou joc de noroc în stil cascadă cu ecran 7×7, sub forma lui Gigantoonz – un slot plin de extratereștri mici și mari care sunt extrem de simpatici. Fiind un slot cascadă, asta înseamnă că pentru a putea face combinații câștigătoare trebuie să ai minim șase simboluri identice adiacente. Simbolurile câștigătoare vor dispărea de pe ecran, urmând să fie înlocuite de o serie de noi simboluri care pot forma noi combinații câștigătoare, și tot așa. În plus, rundele necâștigătoare au șansa de a-ți aduce între cinci și zece Wildcarduri.

Chiar dacă jocul nu are funcții speciale cum ai întâlni în sloturile mai obișnuite, cele prezente în Gigantoonz vor fi foarte utile pentru a-ți aduce câștiguri și distracție. Toate se rezumă la transformarea sau distrugerea simbolurilor de pe ecran într-un fel sau altul, dar cea mai tare funcție specială este cea Gargantoonz. Atunci când contorul din dreapta ecranului ajunge la 100 de simboluri, vei primi mai multe simboluri Gargantoonz – atât simple cât și mega, cu cele mega fiind persistente. RTP-ul jocului este de 96.25%, așadar șansele pentru câștiguri arată destul de bine.

Captain Xeno’s Earth Adventure

Invazia continuă cu al doilea joc marca Play’n GO, Captain Xeno’s Earth Adventure – un joc de noroc mai tipic, cu cinci role și patru rânduri. Atmosfera din acest joc este primul lucru care îți va sări în ochi, grație graficii excelente și poveștii lui Captain Xeno și a echipajului său de pirați intergalactici. Simbolurile Wildcard și Scatter sunt prezente la datorie, cel dintâi nemaiavând nevoie de introducere, în timp ce Scatterul te răsplătește cu până la 12 rotiri gratuite atunci când găsești minim trei – cu posibilitatea să prelungești secvența pe parcurs.

Pe lângă funcțiile speciale existente, jocul mai are încă trei bonusuri care se pot întâmpla aleator. Poți primi între unul și cinci Wildcarduri, două Scatteruri – ceea ce îți crește șansele să activezi rotirile gratuite – și selectarea aleatoare a unui tip de simboluri pentru a deveni Simbol de Separare – practic funcționează ca două simboluri pe un singur loc. Dacă iei în calcul RTP-ul de 96.20%, atunci pregătește-te să vezi foarte multe funcții speciale.

Bonusuri și Promoții Superbet

Superbet este unul dintre cei mai populari operatori de jocuri de noroc din România, cu peste 1.000 de agenții fizice, și un site pe care putem regăsi atât jocuri de cazinou cât și pariuri sportive online. Nu e de mirare atunci că și oferta lor de bonusuri și promoții este una pe măsură. Utilizatorii noi pot beneficia de oferta de bun venit de până la 1.200 RON bonus și 300 de rotiri gratuite pe cele mai populare jocuri, iar clienții fideli pot beneficia zilnic de premii noi prin roata SuperNorocului.

Descoperă aceste jocuri noi cu Superbet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: