Sari la conținut

Superbet a fost luat cu asalt de către bestii feroce

Cazinourile online românești își extind în permanență oferta de jocuri, iar Superbet nu este o excepție. Așa se face că putem găsi pe site-ul lor noile jocuri din partea producătorilor cunoscuți și mai puțin cunoscuți precum Pragmatic Play, Skywind, sau Push Gaming. Se pare că animalele sălbatice au evadat de la grădina zoologică și au invadat cazinoul online. Depinde de tine să îi salvezi și să returnezi bestiile înapoi în cuștile lor. Poți să te folosești de una dintre aplicațiile dedicate pentru Android și iOS puse la dispoziția ta pentru a-ți face treaba mai ușoară. De asemenea, mai poți încerca jocurile gratuit înainte să le joci cu bani prin modul demo, ca să-ți faci o idee mai bună despre ele.

The Ultimate 5

Fă-ți curaj și pășește în savană, acolo unde vei găsi The Ultimate 5 – o creație marca Pragmatic Play. Jocul vine la pachet cu multiple funcții speciale, precum și un simbol Wildcard. Prima funcție este activată atunci când găsești minim trei simboluri Scatter, și te va răsplăti cu până la 12 rotiri gratuite. În cadrul acestei secvențe, există o șansă aleatoare să progreseze nivelul de joc – ceea ce atrage după sine eliminarea unui întreg set de simboluri cu valoare mică. Având în vedere că RTP-ul este de 96.50%, șansele arată destul de bine să vezi câștiguri mari de la speciale.

A doua funcție specială este Hold & Spin Super Boost, prin care tot ecranul de joc este eliberat și singurele simboluri pe care le mai poți găsi sunt cele cu bani. Ai la dispoziție trei rotiri la începutul secvenței, iar de fiecare dată când găsești un simbol se resetează numărul de rotiri. Această funcție îți pune la dispoziție posibilitatea de a câștiga unul dintre cele cinci jackpoturi, așadar dacă reușești să îmblânzești fiarele vei fi răsplătit pe măsură.

Bison Battle

Bison Battle al celor de la Push Gaming este probabil cel mai bogat slot din punct de vedere al funcțiilor speciale pe care l-am văzut vreodată. Wildcardul este prezent și el, iar în timpul jocurilor bonus acesta persistă între rotiri. Pentru a declanșa una dintre cele trei funcții speciale, trebuie să nimerești o combinație de simboluri scatter atât pe prima cât și pe ultima rolă, iar acestea trebuie să fie pe același rând. Astfel ca să declanșezi funcția Ice Park de exemplu, trebuie să ai un simbol Blue Bison pe prima rolă și un simbol Red Bison pe rola a cincea, ambele pe același rând. RTP-ul jocului este de 96.40%, însă dacă optezi să cumperi unul dintre cele două bonusuri atunci acesta va fi de 96.58% pentru funcția Green Valley, și 96.69% pentru funcția Ice Park.

Nunchucks Chicken

Probabil ești un pic nedumerit, dar te asigurăm că aceste găini nu sunt unele normale. Acestea sunt găini ninja, așa că ai face bine să nu le subestimezi în noul joc Nunchucks Chicken de la Skywind. Pe lângă Wildcard, acest joc mai dispune de două funcții speciale interesante. Prima este declanșată atunci când găsești două simboluri Scatter, și îți acordă o rotire gratuită care vine însoțită de un multiplicator cuprins între x2 și x50. Dacă rotirea este necâștigătoare, multiplicatorul crește cu un punct și rotirea gratuită se reia până când va exista un câștig. A doua funcție este declanșată la trei Scatteruri, și îți pornește jocul bonus Shuriken Showdown. Acesta vine la pachet cu un nou set de simboluri, unele mai benefice decât celelalte, care au potențial să-ți aducă mari câștiguri. RTP-ul jocului este destul de bun, 96.50%, ceea ce îl face unul din cele mai mari pe care le-am văzut.

Bonusuri și Promoții Superbet

Cu peste 1.000 de agenții de jocuri de noroc pe teritoriul României, dar și un site cu o selecție extrem de bogată de sloturi și pariuri sportive, Superbet este unul dintre cei mai mari operatori din România. Este de așteptat, așadar, ca oferta lor de bonusuri și promoții să fie la același nivel cu restul pachetului de beneficii pus la dispoziție. Jucătorii noi pot beneficia de bonusul de bun venit în valoare de până la 1.200 RON și 300 de rotiri gratuite, iar cei existenți pot beneficia zilnic de noi bonusuri și promoții.

Combate invazia animalelor sălbatice la Superbet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: