HomecazinouSportingbet îți aduce două jocuri noi exclusive

Sportingbet îți aduce două jocuri noi exclusive

Sportingbet îți aduce două jocuri noi exclusive

Gigantul cazinourilor române, Sportingbet fiind mereu pe filiera inovației, a creat două jocuri noi exclusive special pentru tine. Vorbesc despre Melon Madness și Lucky Paradise, două sloturi superbe pentru toți fanii sloturilor clasice.

Ambele sunt exclusive, le găsești doar la Sportingbet și se joacă pe 5 role. Indiscutabil, la Sportingbet cotele sunt grozave, iar câștigurile sunt pur și simplu imense. Concomitent te poți bucura de bonusuri și promoții fantastice, care-ți vor ridica șansele de câștig. Deci, hai să le vedem în detalii.

Melon Madness

Acest joc nou realmente superb se joacă pe 5 role și are 30 de linii câștigătoare. În Melon Madness vei vedea imagini cu multă culoare și fructe delicioase, precum banane, mere, lămâi și cireșe. Valoarea unei fise poate fi modificată, de asemenea și numărul de linii jucate poate fi schimbat. Slotul acesta are cote nemaipomenite și, cu siguranță, îți va plăcea dacă ești fan al sloturilor clasice. Melon Madness este un slot exclusiv doar la Sportingbet. Încearcă-l acum și devină mult mai bogat.

Lucky Paradise

Asemănător cu Melon Madness, Lucky Paradise este un slot exclusiv doar la Sportingbet. Acest joc frumos te va impresiona cu simbolurile și stilul jocului. Ce imagini o să vezi? Simboluri cu papagali simpatici, steluțe de mare, cocos și fete frumoase. Lucky Paradise se joacă pe 5 role și are 35 de linii câștigătoare. În orice moment poți câștiga un jackpot care-ți va oferi un câștig de 2,000 de ori mai mare ca suma mizată. Așadar, încearcă-ți norocul acum. Nu ezita, azi e ziua ta cea mare!

Bonusuri incredibile care te vor surprinde plăcut

Cei de la Sportingbet sunt foarte generoși când e vorba despre bonusuri și promoții. Dacă vrei să-ți mărești câștigurile, atunci cu siguranță trebuie să navighezi mai des pe pagina de promoții la Sportingbet pentru a descoperi toate oportunitățile pe care ei le oferă. Spre exemplu, bonusul exclusiv de bun venit unde tu poți primi un bonus de 100% la prima depunere până la 700 RON. Fii atent, prima depunere trebuie să fie efectuată în aceeași zi în care te-ai înregistrat. De asemenea, poți să te bucuri de multe alte bonusuri destul de atractive, precum rotiri gratuite și alte promoții grozave. La Sportingbet generozitatea nu are limite!

Joacă aceste jocuri exclusive cu Sportingbet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/melon-madness-sloturi.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/melon-madness-sloturi.jpg" width="300" height="141" alt="Sportingbet îți aduce două jocuri noi exclusive">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi.jpg" alt="" width="1136" height="640" class="aligncenter size-full wp-image-3235" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi.jpg 1136w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi-1024x577.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi-360x203.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi-790x445.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-paradise-sloturi-1095x617.jpg 1095w" sizes="(max-width: 1136px) 100vw, 1136px" />