HomecazinouSpiritul și prospețimea primăverii ne-au venit cu 2 jocuri noi-nouțe de la NetBet

Spiritul și prospețimea primăverii ne-au venit cu 2 jocuri noi-nouțe de la NetBet

Spiritul și prospețimea primăverii ne-au venit cu 2 jocuri noi-nouțe de la NetBet

Pentru fanii de sloturi clasice avem o veste bună. NetBet a adus 2 jocuri de tip sloturi noi și destul de interesante, care îți vor garanta multă adrenalină și te vor ajuta să-ți redescoperi preferințele pentru sloturi. Vorbesc desigur despre 30 Spicy Fruits și Lucky Buzz. Ambele jocuri pot fi jucate cu bani virtuali, astfel le poți testa ca să vezi dacă-ți place jocul înainte să depui bani reali, în plus pot fi jucate și pe telefonul mobil. Deci ce prezintă aceste jocuri?

30 Spicy Fruits

Acest joc fascinant de la NetBet îți va aduce aminte de prima ta experiență când ai jucat un joc de sloturi. Ce o să vezi aici? Multă culoare și simboluri cu fructe dulci și apetisante, precum cireși, lămâi, prune, la fel și imagini frumoase cu clopoței, saci cu bani și multe altele. 30 Spicy Fruits se joacă pe 5 role și are 30 de linii câștigătoare. Șansele de câștig sunt destul de bune, iar sumele pe care le vei câștiga te vor lăsa pur și simplu mască. Încearcă acum și vezi dacă-ți place.

Lucky Buzz

Un alt joc de la NetBet care cu siguranță îți va fi pe plac. Lucky Buzz are o tematică foarte veselă și nițel copilăroasă. O să vezi imagini cu albinuțe sârguincioase, furnici hărnicuțe, viermișori dolofani, litere colorate și multe altele. Acest slot se joacă pe 5 role și are doar 20 de linii câștigătoare. Da, ai citit corect doar 20 de linii câștigătoare. Cu siguranță, te poți aștepta la câștiguri enorme care te vor face realmente mai bogat. Poți juca cu diferite sume mizate. Așadar, acum ești stăpânul destinului tău.

Ce vrem noi? Bonusuri! Când le vrem? Acum!

Dacă vrei să devii bogat și, hai să fim sinceri, toți ne dorim asta, atunci nu poți rata șansa de a te bucura de bonusurile și promoțiile oferite de NetBet. E o bună idee să te uiți din când în când pe pagina de promoții la NetBet ca să vezi ce mai oferă ei. Dacă folosești bonusurile și promoțiile oferite, ești garantat să câștigi o întreagă avere și să devii cu adevărat om bogat. Un exemplu de bonus absolut grozav este bonusul de bun venit. După ce ți-ai creat contul de jucător trebuie să depui folosind codul, pentru a primi un bonus de 100% până la 800 RON.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-buzz-slot.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/lucky-buzz-slot.jpg" width="300" height="143" alt="Spiritul și prospețimea primăverii ne-au venit cu 2 jocuri noi-nouțe de la NetBet">
<iframe loading="lazy" title="30 Spicy Fruits - Slot Machine - 30 Lines" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/C3mihox3_zs?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Lucky Buzz - Slot Machine" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/zKlz9u4mxH0?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>