HomecazinouSpiridușii se întorc la winmasters

Spiridușii se întorc la winmasters

Spiridușii se întorc la winmasters

Cazinoul online winmasters îți prezintă ultimele jocuri de slot de la producătorul Play’n GO ce îl au ca personaj central pe celebrul Spiriduș irlandez care călătorește în Anticul Egipt și în purgatoriu pentru a-ți aduce câștiguri deosebite. Este vorba de jocurile Leprechaun Goes Egypt și Leprechaun Goes to Hell. Combinațiile între spiriduși și Egiptul Antic sau purgatoriu sunt destul de interesante și neașteptate, sloturile acestea oferind multă acțiune și fiind create cu grafici și animații de calitate. Bonusurile de rotiri gratuite, cât și funcțiile de bonusuri și multe alte apecte incitante ale acestor jocuri îți vor aprinde dorința arzătoare de a câștiga jackpoturile.

Leprechaun Goes Egypt

Slot nou de la winmastersLeprechaun Goes Egypt este un joc de slot video popular cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare ce sunt proiectate pe fundalul unui cer albastru și a dunelor de nisip ce se întrevăd către orizont. Jocul prezintă o combinație distractivă între cultura irlandeză și Egiptul Antic, care este demonstrată prin simbolurile joker și scatter, care sunt Spiridușul și, respectiv, Cleopatra. Simbolurile mai valoroase sunt cele egiptene, ele incluzând o mumie, Sfinxul și o mască. În acest joc, simbolurile bonusului sunt reprezentate de piramidă. Aceasta apare numai pe tamburii unu, trei și cinci și, dacă reușești să o găsești, va activa jocul de bonus. Obiectivul tău este să îți găsești calea printr-o succesiune de uși pentru a o găsi pe Cleopatra. Fiecare ușă îți va aduce un premiu, însă runda se termină atunci când mumia apare și te gonește.

Leprechaun Goes to Hell

Jocuri noi de slot la winmastersAcest joc de slot video are 25 de linii câștigătoare și 5 tamburi rotativi. Din nou, după cum sugerează și numele, jocul se inspiră din cultura irlandeză, însă cu o inovație. Aici, Spiridușul este prezentat ca un personaj micuț pus pe șotii cu intenția de a face mici glume năzdrăvane. Jocul prezintă grafici de calibru mare și un fundal sonor interesant. Simbolurile folosite includ diavolița, numită Evilene, Spiridușul sau pentagrame. Are două simboluri joker: Evilene și Spiridușul. Acestea pot înlocui orice alt simbol de pe tamburi, cu excepția celui scatter, pentru a forma combinații câștigătoare. Jocul are o funcție de rotiri gratuite care este activată când simbolul scatter reprezentat de oala cu aur apare oriunde pe tamburi. Aceasta îți va aduce 10 rotiri gratuite și un multiplicator de 2, dublandu-ți câștigurile.

Revendică-ți bonusurile acum

La winmasters, bonusurile și promoțiile pentru jucătorii noi și fideli sunt foarte interesante. De pildă, acest cazinou online oferă un bonus de bun venit de 100% și 20 de rotiri gratuite la prima depunere, ajungând până la o sumă maximă de 1.500 RON. Pentru a putea profita de această promoție, este necesar să introduci un anumit cod în formularul de înregistrare la deschiderea unui cont. De asemenea, există numeroase promoții disponibile pentru clienții existenți, cât și pentru cei care recomandă platforma unui prieten. Profită și tu de aceste bonusuri incitante.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt.jpg" width="300" height="218" alt="Spiridușii se întorc la winmasters">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt-300x218.jpg" alt="Slot nou de la winmasters" width="300" height="218" class="alignright size-medium wp-image-3601" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt-300x218.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt-180x131.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt-360x262.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt-790x574.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-egypt.jpg 868w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-to-hell-300x185.jpg" alt="Jocuri noi de slot la winmasters" width="300" height="185" class="alignright size-medium wp-image-3602" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-to-hell-300x185.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-to-hell-180x111.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-to-hell-360x222.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-to-hell-790x488.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-leprechaun-goes-to-hell.jpg 875w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />