Sari la conținut

Sloturi prin 3 lumi exotice

În luna octombrie noi vrem să îți aducem vara încă odată, propunându-ți 3 locuri de pe 3 continente. Jocurile cu sloturi norocoase Razortooth, Phoenix Sun și Treasure Island și-au înmulțit premile de câștig, oferindu-ți și mai multe bonusuri. Vei putea să te aventurezi cu sloturile tale prin Africa safară, prin Egiptul antic sau în insula comorii. Vino acum și profită de aceste noi oferte și poate ziua de azi îți poate surâde cu mii de RONI.

Razortooth

Și săptămâna aceasta continuăm cu un joc nou prin Africa safară. Muzica se va introduce într-o junglă misterioasă care abia așteaptă să fie explorată unde vei descoperii multe animale precum elefant, păsări, tigri etc. În acest joc simbolul wild poate înlocui orice alt simbol de pe linile câștigătoare, cu excepția simbolului bonus. Trei simboluri bonus îți oferă 5 rotiri gratuite. La fiecare învârtire gratuită vor apărea până la 2 simboluri savage wild, care vor acoperi întreaga rolă. Acest simbol, savage wild poate înmulți câștigurile cu până la 3x ori mai mult, cu excepția simbolului bonus distrație. Fiecare simbol are valoarea sa. Mizele de câștig se fac de la stânga la dreapta. Vino și aventurează-te în lumea safari.

Phoenix Sun

Când spunem Egipt, cu toții ne gândim la faraoni. Phoenix vă propune o călătorie înapoi în timp pentru a descoperi vechile vestigii. Colecționând cât mai multe vestigii antice, vei putea, în acest joc, să câștigi o mulțime de bani. Jocul are o grilă de 3×5 și 243 de linii câștigătoare. Rolul păsării Phoenix este acela de a înmulții liniile de grilă și de câștig, respectiv o grilă de 6×5 și 7.776 linii de câștig. Un simbol Phoenix poate declanșa reînvârtirea Phoenix Rising care îți oferă mai multe linii de câștig. Dacă într-o rundă de joc au fost colecționați 5 Phoenix Wild înseamnă că ai câștigat 8 învârtiri gratuite. Pătrunde în lumea faraonilor și distrează-te câștigând super premii.

Treasure Island

Pirați? Comori? Insule? Știm pare exact ca în scenele din serialul Pirates of the Caribbean urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Ne-am gândit să îți oferim șansa să descoperi și tu alte comori din noul joc oferit de noi și să devi un om bogat. Această lume a insulei comorii îți oferă mii de euro. Simbolul wild poate valora până la 5 euro. Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol cu execepția simbolului bonus. Acest joc aduce ceva nou, anume dacă ai câștigat 3 simboluri Bonus poți alege un câștig instant, învârtiri gratuite ori bonusul vânătorii comori. Simbolul butoi wild declanșează atacul piraților. Nava piraților trage 2 sau 3 ghiulele care crează simboluri wild pe role. Dacă o navă lovește simbolul butoi ild, acesta explodează și crează mai multe simboluri wild butoi. Bonusul Island Hop apare înaintea rotirilor gratuite, care îți oferă de asemenea un câștig instant, învârtiri gratuite ori bonusul vânătorii comori. Bonusul Island Hop se oprește în momentul în care este selectat butonul învârtiri gratuite. Bonusul de vânătoare este declanșat de selecția bonusului distribuție. Aici trebuie să găsiți pe hartă locul unde se află cuferele cu premii și veți primii un câștig extra mare. Ai până la 40 de linii câștigătoare. Hai să descoperi noua insulă și ei câștiga cufere cu premii în bani.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *