Sari la conținut

Ce ţi-a adus iepurașul de Paște? Păi, desigur, 3 sloturi noi mega tari

Descoperă jocurile amuzante oferite de Paști cu iepurași, ouă colorate și clopoței care-ți aduc cadouri. Toate jocurile, pe care le vom explora, pot fi jucate cu bani virtuali, pentru a testa dacă îți plac înainte să depui bani reali.

Jocurile au cote și câștiguri incredibile, vorbesc de mii de RON pe care anume tu poți să le câștigi. Iar dacă slotul pe calculator nu este pe placul tău, atunci poți juca pe telefonul mobil sau tabletă. La ce te mai poți aștepta în afară de aceste jocuri super? Bonusuri gigantice de care poți profita chiar acum. Deci, hai să ne uităm ce prezintă aceste sloturi.

Easter Eggs

Acest slot de la Unibet ne aduce, cu adevărat, spiritul de Paști. Jocul are imagini cu iepurași, mieluți și ouă colorate. Fundalul muzical e foarte temperat și creează o ambianţă plăcută. Pe fundal vezi o poiană feerică cu flori și copaci, astfel simți că jocul te-a adus chiar în mijlocul naturii. Easter Eggs se joacă pe 5 role cu 20 de linii câștigătoare. Aşadar când câștigi, câștigi destul de mult. Odată ce ai o linie câștigătoare, poți colecta câștigurile sau poți juca jocul de noroc, unde ai posibilitatea să-ți dublezi sau să-ți cvadruplezi câștigul. În jocul de noroc trebuie să ghicești dacă cartea de joc are simbolul roșu sau negru pentru a-ți dubla câștigurile sau dacă vrei să-ți cvadruplezi câștigul, trebuie să ghicești care-i simbolul exact. Dacă n-ai ghicit, atunci nu câștigi nimic.

Jackpot Bells

eFortuna are slotul perfect pentru tine. Jocul acesta magnific se joacă pe 5 role cu 5 linii câștigătoare. Așadar cu doar 5 linii câștigătoare poți fi sigur, că atunci când câștigi, vei avea parte de o sumă enormă. Slotul are simboluri cu fructe apetisante, e jocul perfect pentru cei ce preferă sloturile clasice. Desigur, ca și toate jocurile menționate aici, Jackpot Bells poate fi jucat cu bani virtuali și pe orice dispozitiv care dorești. Deci, ce mai aștepți? Începe-ți Paștele cu niște sloturi super, create pentru tine.

Bell of Fortune

Acest joc nu este un slot tipic cu care tu ești obișnuit, pentru că Bell of Fortune se joacă pe 3 role și are doar o singură linie câștigătoare. Da, e scris corect, numai 1 linie câștigătoare în acest slot. În schimb când câștigi, obţii o întreagă avere ca la marii împărați. Jocul, asemănător cu Jackpot Bells, are imagini cu diferite fructe, un meniu sănătos și foarte gustos. Unde poți juca acest slot? Păi desigur că la winmasters, cazinoul veritabil românesc. Deci nu-ţi fie frică, joacă acum cu bani virtuali. Și dacă-ți place, încearcă-ți norocul şi cu bani reali.

Joacă sloturile de Paști absolut gratuit

Toate jocurile menționate pot fi jucate cu bani virtuali, fără ca să-ți faci un cont. Tot ceea ce trebuie să faci e să navighezi pe pagina cazinourilor sus-menționate. Dacă ce ai găsit jocul dorit, trebuie doar să selectezi pentru a juca demo. Odată ce ai selectat modul demo, jocul se va porni și te poți distra de minune cu bani virtuali. E complet gratiuit și nu riști cu nimic. Poți juca nelimitat în modul demo, așadar nu ezita și testează jocurile pentru a-ți găsi jocul favorit. Iar dacă totuși vrei să încerci cu bani reali, dar nu vrei să riști, unele cazinouri îți oferă bani bonus pe care-i poți juca când ți-ai creat contul. Astfel, trebuie doar să-ți creezi un cont pentru a profita de aceste bonusuri generoase.

Jocuri de sloturi cu bani reali

Ca să joci cu bani reali legal, trebuie numaidecât să joci doar la cazinourile româneşti aprobate de ONJN. Toate cazinourile menționate sunt desigur aprobate și veritabile. Când ai ales cazinoul la care dorești să joci trebuie, mai întâi, să-ți creezi un cont de jucător. Fii atent, trebuie să ai minim 18 ani pentru ca să-ți creezi un cont și să poți juca. După ce ți-ai creat contul, poți depune banii cu care vrei să joci. Modalitățile de plată variază între cazinouri, dar majoritatea au opțiunile de transfer bancar, card de credit, Neteller, Skrill etc. Nu uita să urmăreşti ce promoții și bonusuri sunt oferite de cazino și cum poţi să profiți de ele. Toate cazinourile au ceva promoții, bonusuri și turnee, în special pentru jucătorii noi. Hai să începem sărbătorile de Paști cu câștiguri grozave.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *