HomecazinouSloturi Crăciun

Sloturi Crăciun

Sloturi Crăciun

Magia și spiritul crăciunului au început. În această perioadă cu toții primim daruri și suprize din partea persoanelor dragi sau uneori din părți necunoascute. Și casele de pariuri s-au gândit să-l aducă pe Moș Crăciun cu bonusuri și surprize în bani pentru tine. Au fost create jocuri speciale pentru sărbătorile de crăciun precum Secrets of Christmas, Christmas Joker și Free Santa Surprise. Acestea au zeci de rotiri gratuite și încă alte bonusuri. Aceste jocuri pot fi jucate tot anul.

De asemenea, poți să joci gratuit în varianta demo pentru a observa cum se joacă, dar și alte explicații. Se poate juca de pe orice telefon mobil sau tabletă, oriunde te-ai afla. Bucură-te de aceste jocuri din magia crăciunui și câștigă sute de RON.

Secrets of Christmas

În acest joc plin de simboluri de crăciun ai o mulțime de bonusuri și linii de câștig. Din momentul în care ai câștigat rotiri gratuite, se va activa înainte un alt bonus unde va trebui să alegi din cele 20 de cadouri pentru a câștiga bonus free spins. Cu cate ai mai multe simboluri scatter cu atât vei primi mai multe cadouri. Dacă ai intre 3-5 simboluri scatter atunci vei primi 3-5 cadouri. În timpul rotirilor gratuite poți primi bonus până la 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite simbolurile lumânare și clopoțel devin simbol wild. Aici sunt până la 25 de linii de câștig. Simbolurile, precum lumânare, casa din turtă dulce, clopoțelul, cismele albastre și literele, au între 5-1250 de fise. Distrează-te în casa lui Moș Crăciun.

Xmas Joker

Acest joc plin de joker poate acorda întradevăr sute de surprise. Din momentul în care ai intrat în joc luminile, decorul și muzica te fac să te simți întradevăr în toiul sărbătorilor de iarnă. Aici sunt acordate între 1-100 de cadouri, ori pariul total. De asemenea sunt acordate până la 50 de rotiri gratuite dacă cei trei jokeri se regăsesc pe rolele de învârtire. Sunt acordate până la 5 linii de câștig. Sunt oferite simboluri care mai de care drăguțe și simpatice precum biscuiți în formă de om, steluțe de brad, clopoței, globuri și acadele ărinse în fundițe. Poți alege să pariezi orice sumă dorești și să adaugi joc automat. Profită de aceste daruri oferite de acest joc și bucură-te de câștiguri.

Santa Surprise

Personajul principal al sărbătorilor de iarnă este Moș Crăciun. Și în acest joc, acesta joacă un rol important, fiind wildul care îți poate aduce până la 10.000 de fise. Scatterul este reprezentat de casa tradițională îmbrăcată în zăpadă. Acesta poate aduce până la 10 rotiri gratuite, cu un multiplicator x3. De asemenea, bonusurile nu lipsesc oferind 3 sau mai multe cadouri. Numărul maxim de cadouri este 6. Din acest tip de joc nu lipsesc nici șansele de a câștiga la cărți alți bani, anume de a nimeri culoarea cărți. Sunt oferite până la 20 de linii câștigătoare și poți accesa și funcția auto start. Distreză-te și profită de noile bonusuri și cadouri de iarnă. Simbolurile au o valoare între 5-500 fise.

Ghosts of Christmas

Ebenezer Scrooge este personajul principal din acest film minunat de Crăciun. Acest personaj este prezent și în acest nou joc, unde Ebenezer este simbolul wild. Simbolul wild înlocuiește orice simbol din joc, cu excepția simbolului scatter și simbolul bonus. Simbolul scatter, reprezentat în joc de omulețul prin în lanțuri, poate aduce până la 15 rotiri gratuite, cu un multiplicator x3. Bonusul este reprezentat de simbolul ceas, care îți poate mări câștigurile tale. Restul simbolurilor precum trecut, prezent, viitor, litere tablou au o valoare între 5-500 fise. Sunt oferie până la 20 linii câștigătoare și 5 role de învârtire.

Cazinouri online de top din România în 2023

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% bonus până la 1.000 RON + 300 rotiri gratuite fără rulaj Shining Crown
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Joacă sloturile de Crăciun gratuit

Poți juca jocurile tale favorite de crăciun liber, fără nici un depozit. Toate jocurile de pe site-urile de noroc au aplicația demo, care permite fiecărui jucător să joace gratuit. Prin această aplicație vei putea afla cum se joacă, informații suplimentare și chiar faptul că cu puțin noroc și atenție poți câștiga mii de RON. La înregistrare fiecare persoană primește un bonus pe care îl poate folosi în jocuri fără nici un depozit. Acești bani nu pot fi retrași din cont, ci doar jucați în jocurile oferite. De asemenea, dacă depui o sumă e bani în contul tău de jucător, vei primi un bonus dublu sau chiar mai mult.

Și acești bani pot fi utilizați în jucarea proprilor tale jocuri. Uneori la înregistrare poți primi rotiri gratuite pentru anumite tipuri de jocuri. Nu este obligatoriu să ai un cont de jucător pentru a avea acces gratuit pe unul dintre site-urile cu jocuri cu noroc. Convinge-te și invită-ți prietenii să încerce și ei noile jocuri cu sloturi de crăciun. Desigur nu constă abslut nimic în momentul creări unui cont, totul fiind gratuit. Dacă te înregistrezi de pe telefon vei beneficia de un alt bonus, față de cel de pe calculator. Conectează-te direct de acasă de pe mobil sau calculator și bucură-te de momentele plăcute.

Jocuri cu sloturi cu bani reali

Dacă ești un utilizator nou îți poți crea un cont nou chiar acum. Înscriete și vei primi un bonus imediat. La primul depozit vei primi un alt bonus. Acest bonus se acordă în funcție de suma pe care vrei să o depui în contul tău de jucător. Vei observa că unele jocuri sau pariuri au bonusuri și cote speciale. Dacă ai deja un cont, asigură-te că ai bani în contul de jucător și urmărește în fiecare zi noile oferte și bonusurile acordate de casele de pariuri. Spre exemplu, acum în pragul sărbătorilor de iarnă, au fost adăugate noi jocuri de crăciun cu sloturi care au o mulțime de cadouri și bonusuri. Bonusul primit după depunere trebuie să fie rulat până la terminare și în termenul acordat.

Unele jocuri au oferte speciale pentru persoanele care accesează direct de pe telefon. Însă fiecare joc a fost creat astfel încât acestea să fie jucate și de pe mobil. Dacă îți inviți prietenii tăi aici, vei primi bani bonus. Nu rata această șansă și bucură-te alături de prietenii tăi. Pentru mai multe detalii accesează termeni și condiții.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ghosts-of-christmas-slot.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ghosts-of-christmas-slot.jpg" width="300" height="114" alt="Sloturi Crăciun">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ghosts-of-christmas-slot.jpg" alt="" width="648" height="247" class="aligncenter size-full wp-image-2630" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ghosts-of-christmas-slot.jpg 648w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ghosts-of-christmas-slot-300x114.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ghosts-of-christmas-slot-180x69.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ghosts-of-christmas-slot-360x137.jpg 360w" sizes="(max-width: 648px) 100vw, 648px" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-logo.png" alt="Vlad Cazino" width="180" height="105" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/secrets-of-christmas-slot.jpg" alt="" width="852" height="479" class="aligncenter size-full wp-image-2629" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/secrets-of-christmas-slot.jpg 852w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/secrets-of-christmas-slot-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/secrets-of-christmas-slot-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/secrets-of-christmas-slot-360x202.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/secrets-of-christmas-slot-790x444.jpg 790w" sizes="(max-width: 852px) 100vw, 852px" />
<iframe loading="lazy" title="Secrets of Christmas™ - NetEnt" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/sjFKE0lUaDw?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Xmas Joker Slot" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/_nQi6m_ZXDQ?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Santa Surprise Online Slot Gameplay" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/7svhF1GTfmo?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Ghosts of Christmas Online Slot from Playtech with Free Spins and Second Screen Bonus" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/JIsRxuIuFs4?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>