HomecazinouSăptămana Unibet cazinourilor live cu 100.000 RON

Săptămana Unibet cazinourilor live cu 100.000 RON

Săptămana Unibet cazinourilor live cu 100.000 RON

Ne-am obișnuit ca de fiecare dată să îți oferim mii de premii în bani reali și bonusuri. Dacă încă nu ai câștigat, îți oferim o nouă șansă. Între perioada 25 septembrie-8 octombrie 2017 ai cele mai tari promoții la Unibet. Punem la bătaie suma totală de 100.000 RON. Persoana care va ocupa locul întâi va putea câștiga până în 25.000 RON în bani reali. Profită acum de aceste beneficii și joacă alături de ceilalți jucători la mesele din turneul live casino. Pentru a te putea înscrie în turneu, trebuie să joci cel puțin o rundă. Miza minină este de 0,50 RON. Suma de 100.000 RON va fi împărțătă la primii 100 de jucători cu cel mai mare rulaj.

Dacă v-au plăcut celelalte jocuri oferite de noi și încă doriți să câștigați, Unibet încă vii le pune la dispoziție. Jocul „Live Roulette-Grande” a fost și a rămas pentru mulți dintre voi unul din jocurile live preferate. Acest joc este coordonat de un dealer live, nu de o mașinărie. Vei trăi emoții și senzații tari în orice clipă a jocului. Unul dintre cele mai mari beneficii oferite de acest joc este acela că poți miza de fiecare dată cât dorești. De asemenea, și tipul de pariu îl poți îmbina cu celalte tipuri de pariu. În fiecare zi ai noi bonusuri și premii care îți măresc șansa să câștigi și mai mulți bani. Tot ce este important e să arunci bila pe linia ta favorită.

Pentru ca jocul să fie și mai real te provocăm să joci alăuri de un dealer real, totul de acasă de la tine. Această șansă este oferită de jocul „Live Blackjack-Grande”, unde premiile în bani sunt și mai mari. În acest joc pentru a putea învinge dealerul, nu trebuie să depășești mai mult de 21 de puncte. Poți vedea înafara cărților tale și o carte a dealerului. Cărțile de la 2-10 reprezintă o anumită valoare numerică, pe când cele de la valet la rege valorează 10 puncte. Asul poate fi folosit și ca 11 puncte, dar și ca 1 punct. Și în acest joc în fiecare zi Unibet oferă o mulțime de bonusuri și premii în bani jucătorilor săi. Intră în jocurile tale favorite și simte senzația adevărată unde poți câștiga în fiecare zi mii de RON.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-live-cazinou-promoti.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-live-cazinou-promoti.png" width="300" height="89" alt="Săptămana Unibet cazinourilor live cu 100.000 RON">