HomecazinouȘansa îți surâde la Admiral

Șansa îți surâde la Admiral

Șansa îți surâde la Admiral

Cazinoul online Admiral te invită să experimentezi două jocuri interesante: Lucky Lady’s Charm Deluxe, un slot deosebit de distractiv și simplu dar cu potențial mare de câștig, și Lucky Lady Bingo, un joc nou de Bingo online adresat iubitorilor de bingo care sunt familiarizați cu slotul acesta, ambele fiind produse de Novomatic și având ca temă centrală norocul. Căci, ce altă temă poate fi mai potrivită la aceste jocuri la care poți să câștigi prin noroc, care, să sperăm, îți va surâde și ție atunci când le încerci. Înainte de aceasta, însă, te invităm să citești aceste scurte prezentări ale lor.

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Slot de la AdmiralAcest slot reprezintă transpunerea unui joc de sloturi terestru, având ca temă o frumoasă tânără în căutarea norocului. Lucky Lady’s Charm Deluxe are 5 tamburi rotativi și 10 linii câștigătoare, iar simbolurile sunt doar din cele norocoase, precum trifoi cu patru foi, gărgărițe, potcoave, și Lucky Lady însăși. Aceasta din urmă este jokerul și îți va dubla suma câștigată dacă o descoperi. Simbolul scatter este bolul de cristal, iar dacă găsești cel puțin trei – vei activa funcția de rotiri gratuite. Simbolurile din acest joc se animează atunci când le descoperi, iar efectele sonore le dau și mai multă viață.

Lucky Lady Bingo

Bingo online la AdmiralDacă îți plac jocurile de bingo și slotul cu doamna norocoasă, Lucky Lady Bingo este pentru tine. Acesta are bile joker, o opțiune ce îți poate aduce un jackpot imens, dar și, dacă ești destul de norocos, șansa de a juca gratuit slotul Lucky Lady’s Charm. Dacă numerele se potrivesc, cifra aleasă devine albă și fundalul – negru. In partea de sus a ecranului este afișat modelul câștigător respectiv. Cele care au fost completate sunt marcate cu culori. Numerele subliniate cu roz formează deja un model, iar cele cu galben trebuie încă să formeze unul.

Bonusuri profitabile

La Admiral ai parte de o serie de promoții și bonusuri care te vor încânta. De exemplu, acest cazinou online pune la bătaie un bonus de bun venit care constă în 50 de rotiri gratuite plus un bonus de maxim 1.000 RON. Astfel, se acordă 20 de rotiri gratuite în 24 de ore după ce te-ai înregistrat pe site și ți-ai validat adresa de email și încă 30 de rotiri gratuite primite la 24 de ore după ce ai efectuat primul depozit la acest cazinou. Aceste rotiri gratuite se acordă pentru anumite sloturi.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-featured.png" width="300" height="174" alt="Șansa îți surâde la Admiral">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4773" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-300x177.png" alt="Slot de la Admiral" width="300" height="177" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-300x177.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-1024x604.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-180x106.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-360x212.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-790x466.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe-1095x646.png 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-ladys-charm-deluxe.png 1097w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4774" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-lady-bingo-300x186.png" alt="Bingo online la Admiral" width="300" height="186" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-lady-bingo-300x186.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-lady-bingo-180x112.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-lady-bingo-360x224.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-lady-bingo-790x491.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-lucky-lady-bingo.png 1017w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />