Sari la conținut

Ruletă Europeană Online

Ruleta Europeana

Ruleta europeană este versiunea jocului popular care dispune de un singur zero. Mai există și versiunea franceză, tot cu un singur zero, însă unele cazinouri consideră orice ruletă în acest format de a fi de tipul european. Jocul care simbolizează o seară elegantă într-un cazinou de lux a sosit de câțiva ani și pe platformele online.

Cele mai bune cazinouri online din România îți vor oferi o serie de jocuri de acest tip pe care să le poți juca în mod demonstrativ pe bani virtuali sau pe bani reali folosindu-te de numeroasele bonusuri și promoții. Feeling Lucky îți prezintă cele mai tari cazinouri online unde să-ți încerci norocul cu numeroasele jocuri de ruletă.


Ruletă europeană reguli

Ruleta europeană este de fapt o evoluție a variantei franceze. Opțiunile de partaj și de închidere, două măsuri care micșorau marginea casei, au fost scoase din joc. În plus, nici pariul bazat pe ultima cifră unui număr nu se mai permite. Unde ruleta americană are două buzunare verzi, unul cu un singur zero și unul cu unul dublu, vei remarca doar un singur buzunar verde la ruleta europeană. Rezultatul este că vei avea parte de margini ale casei mai mici la ruleta europeană. Această variantă dispune de 37 de buzunare, de la 1 la 36 plus cifra zero. Scopul jocului este să ghicești unde se va opri bila după ce crupierul îi dă drumul pe ruletă după rotire. Ai un număr de posibilități de a-ți plasa acest pariu, combinând pariurile pe numere cu cele pe culori.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Jocuri de ruletă europeană populare

European Roulette Small Bets

Jocul marca iSoftBet permite pariuri foarte mici, ceea ce face acest joc unul ideal pentru începători sau pentru jucătorii care își încearcă cele mai noi strategii. Opțiunea turbo play este de asemenea interesantă deoarece permite un joc foarte, foarte rapid. Marginea casei este înjumătățită față de cea de la ruleta americană. Alege-ți pariul și dă clic pe zona mesei la care dorești să-ți mizezi suma. Tot ceea ce mai trebuie să faci, este să dai spin și să-ți joci șansa.

joc - European Roulette

European Roulette VIP

Gaming1 îți aduce un joc de ruletă europeană care chiar merită jucat. Pentru început selectezi din dreapta valoarea pariului. Apoi, când treci cu cursor-ul peste masa de joc, se aprind cifrele despre care este vorba. După fiecare rotire cifra câștigătoare este anunțată de crupierul virtual care vorbește cu un accent franțuzesc pentru a crea un efect de autenticitate. În același timp toate pariurile câștigătoare se luminează. Jocul este recomandat și pentru cei care caută să înțeleagă mai bine regulile jocului.

Roulette Live

Acest joc se bazează pe o conexiune prin webcam pentru a te pune în legătură cu acest crupier. În acest fel nu mai trebuie să ieși din casă pentru a avea parte de acel feeling dintr-un cazinou veritabil. Dacă mai adăugăm și faptul că poți juca aceste jocuri direct după mobil, vei înțelege de ce ruletele live au devenit ultimul hit în lumea cazinourilor online din România. Feeling Lucky a analizat în detaliu acest fenomen și te invită să-l citești pentru a descoperi unde te poți distra cu o ruletă live de calitate.

Sfaturi de joc

joc - European RoulettePentru a-ți mări șansele, este important să urmărești istoricul rotirilor. În plus este foarte recomandat șă-ți formezi mâna folosind pariuri foarte mici sau chiar jucând gratuit pe bani virtuali. Apoi, te mai putem sfătui să-ți micșorezi pariul dacă începi sa pierzi o serie de rotiri consecutive. Este la fel de important să te oprești după un câștig și să te ții de limita pierderii pe care ți-ai impus-o înaintea jocului. Îți recomandăm de asemenea să-ți încerci norocul la mesele live pentru a avea parte de sentimentul unic de care ai parte in cele mai tari cazinouri.

Joaca ruletă europeană gratis

La prima înregistrare la cele mai bune cazinouri online din România, vei avea parte de o serie de bonusuri sau promoții atrăgătoare. Acestea te pot propulsa în lumea jocurilor de noroc. La unele site-uri, ai parte și de bonusuri fără depunere. Prin acest bonus, poți participa la evenimente pe bani reali, fără să efectuezi nici o depunere în contul tău. Iată cum poți să câștigi direct din start, dacă-ți alegi partenerul potrivit. Feeling Lucky a pus sub lupă toate cazinourile online de top din România, pentru a-ți prezenta cele mai bune opțiuni la jocurile de ruletă. Te invităm să accesezi recenziile respective, chiar aici, pe site, și să ne spui ce crezi.