Sari la conținut

Rotește și câștigă cu NetBet

Bine ai venit în lumea noilor jocuri de cazinou de la NetBet! Azi îți prezentăm noile jocuri extrem de captivante de la acest cazinou online: Joker Stacks si The Dark Joker Rizes. Acestea sunt jocuri de slot care te vor captiva în întregime și iți vor da ocazia să obții câștiguri multiple, în funcție de cît timp ești dispus să petreci jucându-le, cât și de valoarea inițială a sumei pe care ești dispus să o pui la bataie.

Joker Stacks

NetBet joc de slot nouJoker Stacks este un joc de slot video care conține o mașina cu cinci tamburi rotativi si 15 linii potențial câștigătoare. Acest joc a fost produs de iSoftBet cu o metodă puțin diferită, în sensul că aceștia au creat cea de-al doilea și de-al patrulea tambur cu o lungime mai mare decât celelalte. Simbolurile folosite în acest joc sunt cât se poate de interesante, ele reprezentând fructe, cifra 7, potcoave și clopoței. Câștigurile la Joker Stacks se pot realiza când diversele simboluri se aliniază, fructele generându-le cele mai mici, iar potcoavele si clopoțeii aducând premii mai consistente.

Cu Joker Stacks, simbolurile care aduc bonusuri pot fi găsite numai în primul, cel de-al treilea și al cincilea tambur, iar dacă reușești să le ghicești pe toate acestea in aceeași rundă, vei câștiga încă 15 runde gratuite. Obiectivul tău în aceasta rundă este să coleționezi simboluri Wild pe măsură ce acestea apar, iar atunci cand ai adunat un anumit număr din acestea, anumite bonusuri sunt acordate.

The Dark Joker Rises

NetBet joc de sloturi noiAcest joc de slot oferit de NetBet are o tematică horror deosebit de interesantă cu cinci tamburi rotativi. Elementele jocului Jokerizer sunt încă prezente, iar simbolul Jokerului este, în continuare, prezent ca și câștigător. După câștigarea fiecărei runde, Modul Joker devine activ. Astfel, poți fie să-ți colectezi câștigul, fie să continui să joci, punându-ți la bătaie ceea ce ai câștigat pâna la acel moment. O rundă de Jokersize costă 20 de monede și iți mărește șansele de câștig, iar jucătorii pot să parieze 200 de monede, care este un Super Pariu cu un Joker Garantat.

The Dark Joker Rises, dacă găsești trei Jokeri, vei dispune de un Câștig Misterios care poate să conțină între 1.000 și 6.000 de monede. Patru Jokeri aduc intre 2.000 și 6.000 de monede, iar dacă reușești sa descoperi cinci, un premiu de 6.000 de monede este garantat.

Promoții de vis

La NetBet, jucătorii noi pot beneficia de un bonus inițial de până la 800 RON, care se poate accesa folosind un anumit cod de bonus care îți conferă posibilitatea de a juca imediat cu suma depusă dublată. Pe lângă aceasta, acest cazinou online îți oferă posibilitatea de a profita de promoții extrem de atrăgătoare, cu un bonus de 10 runde gratuite de care poți beneficia ca și jucator deja existent în fiecare miercuri, sau unul de 50% din suma depusă în fiecare vineri. Dacă vrei să afli mai multe informații despre noile jocuri de slot de la NetBet – Joker Stacks și The Dark Joker Rises – te rugăm să ne lași un comentariu pe pagina noastră de Facebook.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: