Sari la conținut

Rezolvă misterele premiilor Unibet cu Holmes și Tesla

Rezolvă misterele premiilor Unibet cu Holmes și Tesla

Unibet nu aduce doar jocuri noi în această lună, ci îți oferă rolul de asistent al lui Tesla sau al lui Sherlock Holmes. Indiferent pe care îl preferi, cei doi cercetători sunt celebri atât pentru ingeniozitatea și dibăcia lor în rezolvarea enigmelor lumii, cât și pentru invențiile care i-au făcut celebri și comorile ascunse descoperite. Ai ocazia acum la Unibet să găsești aceste comori și să profiți din plin de ele.

Caracteristici tehnice winmasters Joacă la Unibet
Holmes and the Stolen Stones Tesla’s Invention Dream Drop
Producătorul jocurilor Yggdrasil Gaming Relax Gaming
Linii câștigătoare 20 15.625
Volatilitate Mic Mare
RTP ⚡96,80% ⚡94%

Holmes and the Stolen Stones

Joc Holmes and the Stolen StonesHolmes and the Stolen Stones duce rima din titlu la rang de artă. Este un joc progresiv făcut de către Yggdrasil Gaming, care are 5 role și 20 de linii de plată. Din punct de vedere estetic, jocul are un background muzical foarte interesant, din perioada victoriană, iar partea vizuală ne situează pe aleile Londrei. RTPul este de 96.8%, destul de mare – dar variabil, și o volatilitate mică, așa că vei avea premii mai rar, dar consistente.

Din punct de vedere al simbolurilor, nu există simbolurile wild, dar avem simboluri scatter și bonus. Dacă vei nimeri 3 simboluri bonus, declanșezi direct runda bonus. Asta înseamnă că decorul se schimbă, și vei avea de ales din mai multe cutii, până nimerești cutia cu bomba fumigenă. În restul cutiilor vei debloca premii cash și bucăți de diamante care să îți mărească pariul plasat.

Tesla’s Invention Dream Drop

Joc Tesla Invention Dream DropUrmătorul joc te aduce aproape de geniul creator al lui Nikola Tesla. Avem cu o rolă mai mult aici, adică 6 în total, și 15.625 de linii de plată. Jocul este creat de Relax Gaming, iar RTPul destul de mic, de doar 94% compensează prin volatilitatea mare, ceea ce înseamnă că sunt câștiguri dese, dar nu foarte mari ca valoare. De asemenea, există 5 moduri bonus pe care le poți debloca și care îți pot aduce surprize.

Rotirile Electric Dreams Win se deblochează colectând în timpul jocului diferitele puteri, și cu ajutorul lor poți adăuga simboluri wild, rotiri gratuite, upgradeuri ale simbolurilor, dar și multiplicatoare – toate activându-se în momentul pornirii acestui bonus. Partea cea mai bună? În timpul acestui bonus, toate rotirile sunt câștigătoare!

Dacă ai rezolvat misterul, comoara e a ta

Fie că vrei să investighezi, fie că vrei să inventezi, Unibet ți-a pregătit terenul pentru a pleca din aventura ta cu buzunarele cât mai pline. Este important să verifici și promoțiile active, astfel încât să nu ratezi șansa de a-ți multiplica gratuit rezultatele pariurilor tale norocoase. Nu mai sta pe gânduri – Sherlock și Tesla te așteaptă în laborator!

Descoperă noile jocuri împreună cu Unibet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *