Sari la conținut

Regine: Cele mai bune sloturi

Regine: Cele mai bune sloturi

În spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică, iar regii nu sunt nici ei o excepție. Chiar dacă România nu a avut decât trei regine de la întregirea statului, ar putea fi spuse foarte multe despre latura matriarhală a monarhiei românești.De exemplu, legăturile dinastice ale acestora se întind în toate colțurile Europei, reginele noastre provenind din Germania, Anglia, și Grecia. Din păcate mai avem de așteptat până când vom vedea una dintre reginele României într-un joc de noroc. Dar până una-alta putem să ne uităm la ce este deja disponibil ca să ne facem o idee despre cum ar arăta un astfel de joc.

Ca și cu multe alte tematici diverse care sunt prezente pe site-urile cazinourilor online, reginele reprezintă și ele o sursă de inspirație pentru producătorii de jocuri de noroc. Astfel avem aici o ofertă bogată și chiar diversă, pentru că unele dintre ele îmbină mai multe teme împreună cu cea a reginelor.

Oferta în România

Nu trebuie să te chinui prea tare ca să găsești unul dintre jocurile cu regine, datorită popularității lor. Garantat orice cazinou online va avea măcar unul sau două jocuri cu regine, iar producătorii mereu vin cu jocuri noi.

Cele mai tari jocuri cu regine te așteaptă chiar acum la Vlad Cazino, Unibet, winmasters, NetBet, sau 888casino, și le poți încerca gratuit prin funcția demo disponibilă pe site. Este un mod excelent de a vedea dacă e pe gustul tău jocul înainte să începi să îl joci cu bani reali. Pe lângă asta, toate acele site-uri îți pun la dispoziție opțiunea de a te juca pe dispozitivul tău mobil, indiferent dacă ai Android sau iPhone ori iPad. Așa că poți să vezi întâi care jocuri cu regine îți surâd, și apoi poți să le iei cu tine oriunde în buzunar.

Queen’s Day Tilt

Pregătește-te să îți echipezi mantia de cavaler și să participi la turneul Majestății Sale în Queen’s Day Tilt al celor de la Play’n GO. Slotul este unul de tip cluster, cu trei rânduri și trei coloane. Atunci când nimerești o combinație câștigătoare, simbolurile dispar fără a fi înlocuite de altele noi. Funcțiile speciale ale acestui joc te vor ajuta să ieși campion, fiecare rotire necâștigătoare având șansa să îți înlocuiască oricare simbol cu un wildcard. Dacă rămâi cu un singur simbol pe ecran, atunci ai șansa să fii răsplătit cu rotiri gratuite.

Beneficiile nu se termină aici, însă. Dacă reușești să câștigi într-o rundă cu ambele simboluri cavaler, atunci vei activa o rundă bonus care îți poate aduce câștiguri fantastice. RTP-ul este de 96.36%, ceea ce înseamnă că pentru fiecare 100 RON mizați vei primi înapoi 96.36 RON. Mizele sunt și ele foarte variate, pornind de la 0.50 RON și ajungând până la 500 RON.

Queen of Atlantis

Nu toate reginele poartă mantie și locuiesc într-un castel. Un exemplu bun este în Queen of Atlantis de la Pragmatic Play, unde protagonista este regina mărilor. Slotul acesta este unul mai clasic, cu cinci role și trei rânduri, simboluri wildcard și scatter, și funcții speciale. RTP-ul de 96.42% este foarte avantajos, și te va ajuta să obții câștiguri frumoase.

Mizele pornesc de la 2 RON, iar dacă îți permiți să joci pe sume mari atunci poți paria până la 1.000 RON. Dacă obții minim trei simboluri scatter, atunci vei fi răsplătit cu runda de rotiri gratuite pe care o poți prelungi la infinit dacă obții și mai multe simboluri scatter după. Mai mult, dacă găsești simbolul super scatter pe rola a cincea împreună cu cel puțin două alte scatteruri normale, poți primi până la 25 de rotiri gratuite.

Book of Cleopatra

Cleopatra este una dintre cele mai cunoscute regine din toate timpurile, iar cea mai bună dovadă sunt toate jocurile de noroc dedicate ei. Un astfel de exemplar este Book of Cleopatra al celor de la Stakelogic, un slot cu cinci role și trei rânduri. Simbolul wildcard are rol dublu, fiind și scatterul. Trei sau mai multe astfel de simboluri vor declanșa secvența bonus, care îți aduce zece rotiri gratuite cu reguli speciale. Înaintea fiecărei runde va fi ales un simbol care se va extinde pe toată rola dacă apare pe ecran.

De asemenea, poți să cumperi din start o secvență bonus dacă nu vrei să aștepți după simboluri să se arate. Miza minimă este de 0.50 RON, iar cea maximă este de 100 RON. RTP-ul este și el foarte bun, 96.21%.

Alte tematici

Dacă ai terminat de explorat antologia reginelor din istorie și basme, atunci ai putea să arunci un ochi peste cele mai tari jocuri inspirate din cultura chinezească. Sau dacă vrei să mai schimbi aerul, avem pentru tine cele mai tari sloturi spațiale.