HomecazinouRăcorește-te cu noua promoție de vară winmasters

Răcorește-te cu noua promoție de vară winmasters

Răcorește-te cu noua promoție de vară winmasters

Luna lui cuptor este din nou asupra noastră, și odată cu aceasta vin și căldurile specifice perioadei. winmasters te ajută să învingi canicula cu o nouă super promoție menită să îți aducă distracție și câștiguri.

În perioada 04.07.2022 – 10.07.2022, poți beneficia zilnic de până la 50 de rotiri gratuite pe jocul Imperial Fruits atunci când depui minim 125 RON în cont. Poți beneficia de următoarele premii:
 

  • 25 de rotiri gratuite atunci când efectuezi o depunere cuprinsă între 125 și 249.99 RON.
  • 50 de rotiri gratuite atunci când efectuezi o depunere de minim 250 RON.

Această ofertă nu poate fi accesată concomitent cu altele. Pentru a beneficia de ea, trebuie să folosești codul FRUIT-25 pentru depunerile cuprinse între 125 și 249.99 RON, sau codul FRUIT-50 pentru depunerile de minim 250 RON. Apoi tot ce mai ai de făcut este să rulezi suma depusă cel puțin o dată pe jocurile din categoria Juicy Fruits de la cazinoul online. Un alt aspect important de ținut minte este că pentru rulaj trebuie să folosești mize cuprinse între 1 și 10 RON pe rundă sau rotire.

Joacă zilnic și ia-ți rotirile gratuite cu winmasters
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-promo-iulie.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-promo-iulie.jpg" width="300" height="174" alt="Răcorește-te cu noua promoție de vară winmasters">