Sari la conținut

PublicWin Cazinou Recenzie

PublicWin Cazinou Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3)
☆☆
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
  • Un design plăcut
  • Ușor navigabil
  • Peste 85 de sloturi
  • Platformă sigură
Negative
  • Lipsa promoțiilor
  • Nu are chat live
Concluzie

PublicWin este un site licențiat din 2017, cu un design plăcut și o platformă bine structurată care oferă peste 85 de sloturi, cât și jocuri de poker virtual. Aici, sloturile sunt organizate în cele mai populare, recomandate, noi, cu fructe, clasice, etc, existând și un motor de căutare unde poți găsi repede slotul prefertat. Având variante în multiple limbi, site-ul este ușor navigabil, depunerile și retragerile sunt sigure, cu depunerea minima accesibilă, iar departamentul cu clienții este profesionist și activ pe pagina de Facebook. Platforma poate fi accesată și de pe telefonul mobil, fără a fi necesară utilizarea unei aplicații anume. Deși nu oferă, în prezent, promoții sau un live chat pentru contactarea unui reprezentant al departamentului de relații cu clienții, acest cazinou online este demn de menționat pe lista celor licențiate din țara noastră.

PublicWin este un site de jocuri de noroc ce oferă jocuri de cazinou precum sloturi, hold’em poker, loterii, jocuri virtuale, cât și pariuri sportive și pariuri live. Platforma are un design demn de invidiat și este foarte bine structurată, fiind ușor navigabilă. Cazinoul online poate fi accesat și de pe telefonul mobil sau tabletă, direct de pe browser-ul acestora, fără a fi necesar să descarci o aplicație anume. Acest site licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din anul 2017, fiind deținut de compania Sea-Bet LTD, înregistrată în Malta. În momentul în care intocmim aceasă recenzie, PublicWin nu oferă promoții sau bonusuri, pe care le așteptăm în curând cu mare interes. Platforma oferă și jocuri virtuale, precum Lucky 6, pariuri pe cuse de cai și câini virtuale sau baschet virtual.

Jocuri cazinou

Slot pe mobil de la PublicWinPublicWin oferă o selecție de mai mult de 85 de sloturi, care sunt structurate în cele recomandate, noi, populare, cu fructe, clasice, multiline și extraline. Site-ul are și un motor de căutare unde poți găsi jocul favorit fără a pierde prea mult timp. Aici poți însă să-ți încerci norocul și la alte jocuri de cazinou, de vreme ce îți sunt oferite și jocuri keno, de cărți, dar și cele de hold’em poker. Jocurile disponibile în secțiunea de cazinou online pot fi încercate și în modul demo, pentru a exersa, nefiind necesar să descarci un program pentru a le juca. Aceste jocuri sunt bine structurate, ușor de găsit și în general, platforma este ușor navigabilă.

Amazons’ Battle

Slot de la PublicWinAmazons’ Battle, produs de EGT, are 30 de linii de câștig, care însă pot fi personalizate. Rata de câștig a acestui slot nu a fost dezvăluită de furnizor. Dacă descoperi 7 simboluri scatter pe tamburii 2, 3 și 4, vei activa jocul bonus. 7 din aceste simboluri îți vor aduce 7 rotiri gratuite, iar 8 simboluri scatter – 15 rotiri gratuite. În cele din urmă, dacă descoperi 9 simboluri scatter, vei câștiga 30 de rotiri gratuite. Iar cei cărora le plac câștigurile mari au ocazia să activeze modul gambler atunci când câștigă, ceea ce le poate dubla câștigul.

20 Burning Hot

Slot pe PublicWinProdus de EGT, 20 Burning Hot are o temă cu fructe, o rată de câștig de 96,45% și 20 de linii de câștig. Obiectivul tău în acest joc este să găsești simboluri identice pe liniile câștigătoare, cu simbolurile cifrei șapte fiind cele mai valoroase. Jocul are o funcție de cărți de jackpot, în care îți sunt prezentate 12 cărți cu fața în jos pe ecran. Dacă reușești să descoperi trei cărți de același fel, vei câștiga jackpotul.

Egypt Sky

Joc de sloturi de la PublicWinEgypt Sky, un joc marca EGT, are o rată de câștig de 96,3% și 40 de linii câștigătoare, iar când simbolul scatter apare, îți aduce câștiguri de maxim 8.000 de monede. Acest slot are și o funcție de gamble, cu șanse de câștig de 50% și una denumită Jackpot Cards, care îți aduce un jackpot progresiv.

Bonusuri și promoții

Momentan, pe site-ul PublicWin nu se oferă bonusuri sau promoții, nici la secțiunea de cazinou online, dar nici la celelalte. Așteptăm cu interes ofertele de promoții de la acest operator, pe care sperăm să le putem analiza în curând.

Retrageri și depuneri

Depunerile pePublicWin sunt posibile prin mai multe metode: prin intermediul cardurilor bancare Visa sau MasterCard sau prin intemediul Skrill, paysafecard sau Neteller. Aceste transferuri sunt procesate imediat și nu se percepe nici un fel de comision, indiferent de metoda depunerii. Suma minimă care poate fi depusă prin cardurile bancare este de 50 RON, iar prin celelalte metode – 20 RON. Limita maximă a depunerilor în cazul cardurilor bancare este de 25.000 RON, 20.000 RON pentru Skrill și Neteller și 10.000 RON prin paysafecard.

Retragerile de la acest operator se pot efectua prin cardurile bancare Visa, MasterCard sau prin intermediul Skrill sau Neteller. Suma minimă care poate fi retrasă prin cardurile bancare este de 50 RON, prin Skrill și Neteller – 20 RON, iar cea maximă este de 25.000 RON prin cardurile bancare și 20.000 RON prin aceste portofele electronice. Nici la retrageri nu se percepe nici un fel de comision de către PublicWin.

Depuneri la PublicWin

Mobil

Interfață mobil la PublicWinAceastă platformă poate fi accesată și de pe dispozitivele mobile, direct de pe browser-ul acestora, fără a fi necesar să încarci o aplicație anume. Versiunea mobile a site-ului este ușor navigabilă, bine structurată și se încarcă rapid. De pe telefonul mobil sau tabletă ai acces doar la sloturi, celelalte jocuri de cazinou nefiind disponibile de pe acestea, iar sloturile care pot fi regăsite aici sunt, în general, aceleași ca și cele de pe website. Sloturile de pe varianta mobilă a platformei PublicWin sunt structurate în cele recomandate, noi, în funcție de furnizori, cu fructe, clasice, multiline, extraline, sau ai opțiunea de a le vizualiza pe toate. Ca și pe website, și aici ai un motor de căutare unde poți găsi slotul preferat introducând doar numele acestuia.

Servicii cu clienții

Pe partea de servicii cu clienții, PublicWin are o pagină de contact unde ai o listă de FAQ, urmată de un formular de contact. Tot aici ți se pune la dispoziție o adresă de email. Site-ul are și o pagină de Facebook destul de active din observațiile noastre, unde ți se răspunde prompt în timpul zilei oricăror întrebări pe care le ai. Din experiența noastră, departamentul de relații cu clienții s-a dovedit a fi rapid și profesionist.

Bonusuri

Prezentare Rapidă

Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 0 RON
Informații Generale
Număr Licență L1172986W000768
Numele Firmei Sea-Bet LTD
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 89
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 20 RON
Termen de Retragere 3-5 zile
Visa
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 0 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon \
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri PublicWin Pariuri
Poker