HomecazinouProfită de rotiri gratuite și un bonus de 100% la winmasters

Profită de rotiri gratuite și un bonus de 100% la winmasters

Profită de rotiri gratuite și un bonus de 100% la winmasters

winmasters, o legendă a cazinoului Român, îți acordă un bonus de 100% și 20 de rotiri gratuite la jocul de sloturi Riches of Ra, dacă introduci codul bonus când faci prima depunere. Acest bonus de bun venit, destul de generos, este valabil doar pentru cei ce fac primul depozit la winmasters. Pentru a profita de acest bonus, trebuie să introduci codul la efectuarea primului depozit în câmpul „Cod Bonus”. Ai grijă să depui minim 40 RON, altfel nu vei primi bonusul. Bonusul de 100% este valabil doar până la suma maximă de 1.500 RON. Pentru a primi 20 de rotiri gratuite la slotul Riches of Ra, trebuie să depui mai mult de 100 RON. Concomitent, să nu uităm că depunerea urmează a fi efectuată în decurs de 14 zile după crearea contului, pentru a profita de acest bonus.

Riches of Ra

Bonusul poate fi folosit doar pentru jocuri de cazinou. Dacă ai îndeplinit condițiile de rulaj, banii din balanța bonus vor fi transferați la balanța de bani reali. De asemenea, te atenționez că termenul în care trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj este de 60 de zile. Înainte să faci o retragere, e necesar să rulezi de 30 de ori suma depusă plus bonusul. Contribuțiile de pariere variază în dependență de tipurile de jocuri. Jocurile de sloturi vor contribui 100%, Arcades și Carduri Răzuibile vor contribui 20%, iar restul categoriilor de jocuri vor contribui doar 10%.

winmasters este un cazino veritabil și are pentru tine mai multe bonusuri grozave. De exemplu, bonusul incendiar de bun venit unde, dacă introduci codul în câmpul „Cod Bonus” la prima ta depunere, primești un bonus de 100% până la maximum de 555 RON. Sau poate dorești să primești bani bonus, în timp ce-ți inviți prietenii tăi într-o aventură super tare. Pentru fiecare prieten invitat, winmasters îți va credita contul cu 20 RON, până la o sumă maximă de 200 RON. Astfel, poți invita maxim 10 prieteni. Cu cât mai mulți prieteni joacă, cu atât e mai vesel. Deci, nu ezita să profiți de această oportunitate. Profită de bonusuri, invită-ți acum prietenii și încercați-vă norocul.

Primește 20 rotiri gratuite în cazinoul winmasters
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" width="300" height="174" alt="Profită de rotiri gratuite și un bonus de 100% la winmasters">
<iframe loading="lazy" title="Riches of Ra - Play&#039;n GO" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/5dPVi8QRvuk?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>