HomecazinouPrimăvara îți aduce în dar două super jocuri de la eFortuna

Primăvara îți aduce în dar două super jocuri de la eFortuna

Primăvara îți aduce în dar două super jocuri de la eFortuna

Titanul cazinourilor române, eFortuna, îți aduce două jocuri noi-nouțe pentru a începe primăvara cu un gust de romantică și multă adrenalină. Probabil, ai vrea din start să întrebi: ce tip de jocuri sunt acestea? Nimic altceva decât sloturi, știi jocurile acelea grozave pe care toată lumea le preferă. Vorbesc despre The Mask of Zorro și Gladiator. Hai să vedem dacă jocurile sunt, într-adevăr, atât de tari pe cât par ele și cât de mult poți câștiga.

The Mask of Zorro

Joaca aceasta m-a lăsat mască, pe bune. Grafica și detaliile sunt pur și simplu incredibile, iar muzica romantică de chitară îți dă impresia că te-ai teleportat în Spania. Acest slot are imagini cu personaje din filmul Zorro. E jucat pe 5 role cu 40 de linii câștigătoare și, desigur, tu poți schimba suma mizei. Ai șanse incredibile de câștig. După doar 5 minute am câștigat 3.000 RON. Nu poți rata oportunitatea de a juca această capodoperă nouă de la eFortuna.

Gladiator 2

Trezește-ți gladiatorul din tine și „luptă” pentru a câștiga o întreagă avere, ca la împărații romani. Gladiator 2 se joacă pe 5 role cu 25 de linii câștigătoare, iar tu desigur poți schimba suma mizei. Șansele de câștig par să fie destul de favorabile. Cu doar 25 de linii de câștig, îți garantez că sumele câștigătoare sunt grozave. Imaginile de gladiatori și romani te duc într-o aventură feerică în trecut. Te simți parcă ești, într-adevăr, în vremurile Imperiului roman. Ce mai aștepți, intră în arenă, să fii tu azi marele biruitor!

Bonusuri

eFortuna oferă un bonus de bun venit incredibil, unde jucătorii noi pot câștiga până la 2.000 RON bonus. Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să te înregistrezi și să depui minim 25 RON. Nu uita să introduci codul promoțional la prima depunere. Bonusul de 100%, cu o sumă maximă de 800 RON, va fi adăugat în contul tău în mod automat. Iar odată ce ai îndeplinit cerințele de rulare, vei primi un bonus de 150% pentru o sumă maximă de 600 RON la a doua depunere. Dacă îndeplinești din nou cerințele de rulare, poți profita și de al treilea bonus.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/mask-of-zorro-slot.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/mask-of-zorro-slot.jpg" width="300" height="168" alt="Primăvara îți aduce în dar două super jocuri de la eFortuna">
<iframe loading="lazy" title="The Mask of Zorro Online Slot from Playtech" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/OmcvZlBCoWo?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="£5 Free to play Gladiator Slot" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/9t45pBUDVfE?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>