HomecazinouPremiile de luni și miercuri cu 2.000 RON și 10 rotiri gratuite

Premiile de luni și miercuri cu 2.000 RON și 10 rotiri gratuite

Premiile de luni și miercuri cu 2.000 RON și 10 rotiri gratuite

Lunea este dedicată celor mai mici depuneri, dar cu un bonus de 2.000 RON. Și cum spune vorba populară „dacă începi de lunea, îți va merge bine toată săptămâna”. Pentru a putea să beneficiezi de această super ofertă, trebuie să te înscri și să participi la NetBet cazinou. Depune orice sumă crezi că ar putea reprezenta cea mai mică sumă a zilei. Dacă ai depus cea mai mică sumă, ai câștigat 2.000 RON în contul tău de jucător. Nu uita că cea mai mică sumă depusă poate fi minim 20 RON și poți încerca să depui ori de câte ori dorești pentru a avea și mai multe șanse. De exemplu, săptămâna trecută câștigătorul nostru a fost mihaelav.

Această ofertă este valabilă până, inclusiv, pe 31.10.2017. de această ofertă se pot bucura doar cei care au efectuat măcar o depunere în contul său de joc. Atenție! În cazul în care ați depus, spre exemplu, suma de 47,6 RON, vom lua în considerare suma de 47 RON. De aceea este recomandat să depuneți o sumă fixă. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail, iar suma de 2.000 RON va fi rambursată în 3 zile cu un playthrough x40.

Runde gratuite

Ca să te convingem că zicala populară „dacă începi de lunea, îți va merge bine toată săptămâna” este întradevăr adevărată, la NetBet șimiercurea câștigi mii de RON. Trebuie să pariezi minim 40 RON miercuri la jocurile cu slot, iar ziua următoare te vei bucura de 10 rotiri gratuite. Aceste rotiri gratuite sunt valabile pentru jocurile următoare: Super Fast Hot Hot, Diamond Wild, Kobushi și Neon Reels. Vei observa că aceste jocuri sunt super distractice și la rândul lor îți oferă alte premii în RON și bonusuri. Spre exemplu, la Diamond Wild dacă ai pe rolele de rotire 3 simboluri Free Games, atunci beneficiezi de 8 jocuri gratuite, iar câștigurile sunt multiplicate x2. Repetă acest proces în fiecare săptămână și vei avea mai multe rotiri gratuite.

Promoția este valabilă între 12.10.2017-31.10.2017. Sumele câștigate din rundele bonus vor fi transferate automat în balanță ca sume bonus. Această sumă bonus va fi valabilă doar 2 zile și va trebui să fie rulată de 40 ori. Pentru mai multe detalii, accesează NetBet. Bucură-te acum de aceste două oferte și câștigă mii de RON.

Participă și câștigă rotiri gratuite și bani bonus
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-jucuri-pleci-acasa.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-jucuri-pleci-acasa.png" width="300" height="80" alt="Premiile de luni și miercuri cu 2.000 RON și 10 rotiri gratuite">