Sari la conținut

PokerStars Cazinou Recenzie

PokerStars Cazinou Recenzie
Jocuri (3.5)
½☆
Serviciu clienți (5)
Scor total (4)
Pozitive
  • Interfață clară și ușoară de folosit
  • Înregistrarea inițială necesită foarte puține informații
Negative
  • Trebuie descărcat programul
  • Unele jocuri se încarcă încet sau deloc
Concluzie

Acum că ne-am format o imagine clară asupra fiecărui aspect al acestui cazinou ne putem rezuma constatările spunând că în ciuda faptului că PokerStars se concentrează mult pe poker și și-ar putea îmbunătăți serviciul pentru clienți prin contact mai direct, acest site totuși reușește să ofere și experiența completă de cazinou online într-un mod foarte bun și plăcut. Fiind unul dintre cele mai populare site-uri din lume suntem siguri că cei de la PokerStars știu ce fac și vor continua să creeze o experiență de cazinou online tot mai bună. Vizitează PokerStars

PokerStars este probabil unul dintre cele mai cunoscute site-uri de poker din lume, iar șansele sunt mari să le fii văzut deja reclamele cu actori sau fotbaliști celebri care încearcă să te convingă să te alături lor pe acest site, însă nu toată lumea știe că deși pokerul este probabil secțiunea cea mai importantă, acest site ne oferă și pariuri sportive și un întreg cazinou online cu jocuri de tip sloturi video și jocuri de masă cum ar fi blackjack și ruletă. Ni se mai oferă un sistem VIP și multe promoții și bonusuri diferite, accesibile prin pagina de oferte speciale. Site-ul PokerStars dispune de o licență emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. De asemenea avem posibilitatea să jucăm cu bani virtuali pentru distracție în loc de a juca cu bani reali.

Sloturi Cazinou

Jocuri

Majoritatea jocurilor din cazinoul virtual PokerStars sunt, ca la orice alt cazinou online, de tip sloturi video, fiecare cu alte combinații de simboluri și alte linii de câștig. Aici găsim mai exact 24 de jocuri de acest tip. În plus avem 3 tipuri de jocuri blackjack, două de tip ruletă și 6 de tip poker video, plus unul de poker online, aducând totalul jocurilor la 36. Fiecare tip de joc este grupat și organizat în categoria lui, așa că vei găsi foarte ușor jocul pe care îl cauți. Noi am ales trei jocuri: două de sloturi și unul de blackjack, să ne putem forma o părere generală despre acest cazinou online. Din cauza faptului că unele jocuri nu păreau să se încarce am fost însă obligați să ne schimbăm selecția și am ajuns sa jucam următoarele trei jocuri.

Jackpot Jester 50000

Jackpot Jester 50000

Acest joc de tip sloturi este probabil unul dintre cele mai simple și clasice jocuri de acest tip pe care noi l-am jucat până acum. Avem 5 direcții de câștig și trei role cu simbolurile standard. Toate astea se întâmplă pe o mașină tradițională de sloturi virtuală plină de efecte luminoase, iar în fundal vedem rânduri de aceleași mașini clasice, de parcă am fi chiar acolo în cazinou, ceea ce face jocul mai captivant.

Mad Mad Monkey

Mad Mad Monkey

Acest joc comic de tip sloturi este opusul celui discutat mai sus, deoarece este mult mai modern. În acest joc avem 50 de linii de câștig, pe 5 role, plus șansa de a câștiga rotiri gratis. Tematica jocului este de junglă, cu mesaje amuzante în joc despre o maimuță nebună căruia îi plac bananele. Liniile de câștig le vedem ușor dacă selectăm lângă role numărul lor corespunzător. În rest jocul este vesel și distractiv, dar în același timp foarte similar cu multe alte jocuri de acest tip.

Blackjack Classic

Blackjack Classic

Acest joc de blackjack este cel clasic, fără multe complicații. Scopul la blackjack este foarte simplu. Suma cărților tale trebuie să ajungă cât mai aproape de 21 fără să depășească acest număr. Este un joc simplu și rapid, implementat foarte bine la PokerStars. Pe noi chiar ne-a captivat jocul acesta simplu dar plăcut foarte repede, așa că îl recomandăm.

Bonusuri și promoții

Bonusuri Cazinou PokerStars oferă foarte multe promoții și bonusuri în comparație cu alte cazinouri online, însă pare că aproape toate se aplică la poker, iar doar foarte puține la cazinou, în afară de rotirile gratuite disponibile prin jocuri. Pe pagina cu oferte speciale găsim o listă cu toate promoțiile disponibile, printre care un bonus de bun-venit în valoare de până la $600 cu codul promoțional menționat pe site. Alternativ putem folosi un alt cod promoțional ca să primim $20 pentru jocuri gratis plus 1 milion în bani virtuali.

Depuneri și retrageri

Site-ul PokerStars ne oferă o grămadă de metode de plată: NETELLER, Skrill, Visa, EntroPay, Paysafecard, MasterCard și transfer bancar. Depunerea minimă pentru aceste metode este de $10. Depunerea maximă depinde de metoda aleasă și prin urmare apare pe ecran doar după selectarea metodei. Retragerea funcționează la fel, în sensul în care retragerea minimă diferă de la o metodă de plată la alta și apare numai după selectarea metodei. Timpul procesării unei retrageri depinde iarăși de metoda aleasă dar nu depășește 10 zile.

Mobil

Deși PokerStars oferă un site bine optimizat pentru telefonul mobil și oferă de asemenea aplicații mobile pentru poker, jucătorii de cazinou sunt limitați la jucatul de pe calculator deoarece jocurile de cazinou nu sunt disponibile de pe site și încă nu există aplicații mobile pentru cazinou. În afară de programul pe calculator nu există încă așadar modalități de a juca la acest cazinou online.

Serviciul pentru clienți

Serviciul pentru clienți oferit de acest site este suficient, dar mai puțin personal ca la multe alte cazinouri online, deoarece nu avem la dispoziție nici număr de telefon, nici live chat și prin urmare trebuie să cerem ajutor prin e-mail (disponibil 24/7), sau să ne ajutăm singuri cu secțiunea de întrebări frecvente, dar merită menționat că această secțiune cuprinde foarte multe întrebări din toate categoriile, cu răspunsuri foarte complete și informative, care includ linkuri la paginile necesare. Din jocuri putem accesa meniul „Ajutor” ca să contactăm serviciul pentru clienți, unde putem apoi scrie un mesaj.

Vizitează PokerStars Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează PokerStars Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: $600
Informații Generale
Număr Licență L1160658W000323
Numele Firmei REEL Spain Plc.
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 36
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 40 RON
Termen de Retragere 1-10 zile
Visa
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit $600
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate Nu
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon Nu
Online Chat Nu
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri
Poker PokerStars Poker