Sari la conținut

Pășește pe tărâmuri fantastice cu winmasters

Pe platforma online winmasters poți acum să te distrezi de minune cu noile jocuri de la acest cazinou: Space Race și Cloud Quest, două sloturi care te vor uimi prin tematicile fantastice, graficile de înaltă calitate și multiplele funcții pe care le au. Producătorul acestor jocuri, Play’n GO, nu se dezminte nici de această dată cu aceste sloturi distractive care te vor transporta în lumi science-fiction unde imaginația nu are limite. Încearcă-ți și tu norocul la acest sloturi uimitoare și amuzante cu grafici excelente și câștiguri pe măsură.

Space Race

Slot nou la winmastersSpace Race este un joc de slot cu o tematică care amintește de Războiul Rece din anii 1947 și 1991 dintre Statele Unite ale Americii și Uniunea Sovietică, ce se întreceau în explorarea spațială. Jocul are 5 tamburi rotativi, 3 rânduri și 20 linii câștigătoare fixe, iar simbolurile utilizate sunt reprezentate de un astronaut care pășește pe Lună, Luna, planeta Pământ, Sputnik 1 – care sunt cele mai valoroase simboluri. În timpul acestui joc vei observa simboluri de alarmă roșie care te avertizează de posibile ploi de meteoriți. Acesta este un simbol bonus și, dacă descoperi trei din aceste simboluri pe tamburi, lucrurile devin de-a dreptul incitante, deoarece vei fi bombardat de o ploaie de meteoriți care va lăsa un nou val de simboluri după ea.

Cloud Quest

Sloturi noi de la winmastersAcest joc de slot este deosebit de interesant, cu o tematică fantastică inspirată din genuri diferite. Are o grilă de 5×5, cu simboluri care includ luptătorul cu sabia, cât și articole fantastice precum cărți de vrăji, săbii, o sticluță cu otravă, etc. Dacă găsești trei sau mai multe simboluri similare pe orice linie diagonală, orizontală sau verticală, vei câștiga. Atunci când acest lucru se întâmplă, simbolurile câștigătoare dispar pentru a face loc simbolurilor rămase pe coloane să vină la locurile lor, acordându-ți o nouă șansă de câștig. Atunci când descoperi o combinație de trei, patru sau cinci simboluri Piatra Puterii, vei observa cum una, două sau trei secțiuni ale tubului din dreapta se va umple. Atunci când rotirea s-a oprit, simbolul spinner se mișcă, și, dacă apare pe zona luminată, vei primi încă o rotire cu anumite funcții de bonus.

Mărește-ți șansele de câștig cu bonusurile de la winmasters

Winmasters își așteaptă jucătorii cu bonusuri și promoții deosebit de tentante, menite a le mări acestora fondurile de care dispun în conturile lor și, drept urmare, șansele de câștig. De pildă, acest cazinou online oferă un bonus pentru jucătorii noi de 100% din prima sumă depusă, în limita a 1.500 RON, plus 20 de rotiri gratuite la slotul Riches of Ra pentru depozitele mai mari de 100 RON. Profită și tu de bonusurile de la winmasters și joacă la unele din cele mai interesante sloturi de pe pe piața cazinourilor online.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *