HomecazinouPariuri maxime în universuri îndepărtate și exotice cu Maxbet

Pariuri maxime în universuri îndepărtate și exotice cu Maxbet

Pariuri maxime în universuri îndepărtate și exotice cu Maxbet

Este o adevărată încântare să descoperi ultimele sloturi de pe Maxbet produse de NetEnt: Elements și Lights, jocuri care sunt reprezentative pentru acest producător prin graficile extrem de interesante, fundalurile sonore reprezentative și tematicile captivante. Primul te va atrage în universuri îndepărtate, pe când cel de-al doilea te va transporta în lumea îndepărtată a Asiei, având funcții de bonusuri și nenumărate șanse de câștig care te vor face sa vrei sa le joci din nou și din nou.

Elements

Slot nou la MaxbetFiind unul din cele mai frumoase sloturi pe care le-am întâlnit până acum, Elements are o temă S.F. cu creaturi imaginare care ne stârnesc imaginația. Are 5 tamburi rotativi și 20 de linii fixe de câștig, cu 8 simboluri diferite. Simbolul joker este un cub de metal. Acest joc are binecunoscuta funcție Avalanșă, simbolurile care formează o combinație câștigătoare explodând și căzând în stilul Avalanșei pentru a elibera spațiul pentru noile simboluri. Cea mai mare atracție a acestui slot o reprezintă funcția Căderi Gratuite, care este de fapt cea de rotiri gratuite ce este activată după ce ai patru câștiguri în avalanșă la rând. Aceste Căderi Gratuite vin în moduri diferite care sunt contectate cu cele patru elemente: apa, aerul, focul și pământul. Combinația între graficile uimitoare și jocul creativ transformă acest slot într-unul de succes, fiind o adevărată plăcere să-l joci.

Lights

Sloturi noi de la MaxbetLights este un slot care duce călătoria în fermecătoarea China la un nivel mult superior celorlalte jocuri pe aceeași temă. Are cinci tamburi rotativi și nouă linii câștigătoare, cu un fundal sonor foarte relaxant și simboluri care redau deosebit de atrăgător lanterne chinezești în diferite culori. Atunci când tamburii se rotesc, licuricii zboară și lasă între două și patru simboluri joker oriunde pe tamburi, ceea ce garantează cel puțin doi jokeri la fiecare rotire, însă cele mai mari câștiguri sunt atinse atunci când obții patru. Simbolul scatter este semnul Yin Yang în roșu și auriu. Trei sau mai multe din aceste simboluri atrag după ele funcția de rotiri gratuite. Cu cât mai multe simboluri scatter vei descoperi într-o singură rotire, cu atât mai multe rotiri gratuite vei primi. Iar atunci când cinci lanterne roșii apar pe o linie câștigătoare activă, vei primi jackpotul de 1.000 de monede. Fiind deosebit de amuzant, acest slot de la NetEnt ne stârnește interesul și ne face să-l jucăm ore în șir, uitând de noțiunea timpului.

Promoții interesante

Maxbet își răsplătește jucătorii noi, cât și pe cei existenți, cu promoții atractive care îi vor face și mai interesați să rămână pe această platformă. De exemplu, cazinoul oferă promoția de miercuri și joi în care jucătorii pot câștiga un bonus de 100%, dacă depun minim 40 RON, putându-se astfel delecta pariind la jocurile de cazinou disponibile la acest operator online. Astfel, folosind anumite bonusuri, clienții site-ului pot beneficia de 50% bonus la prima depunere din zi, în limita a 500 RON, de 75% la a doua depunere, în limita aceleiași sume și 100% la cea de-a treia depunere, în aceeași limită.

Descoperă aceste jocuri noi cu Maxbet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements-featured.png" width="300" height="174" alt="Pariuri maxime în universuri îndepărtate și exotice cu Maxbet">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4175" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements-300x144.jpg" alt="Slot nou la Maxbet" width="300" height="144" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements-300x144.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements-180x86.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements-360x173.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements-790x379.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-elements.jpg 1012w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4176" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-lights-300x152.jpg" alt="Sloturi noi de la Maxbet" width="300" height="152" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-lights-300x152.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-lights-180x91.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-lights-360x182.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-lights-790x400.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-lights.jpg 794w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />