Sari la conținut

Păcănele de aur: Cele mai distractive jocuri

Aurul – de-a lungul timpului, omenirea a fost extrem de dependentă de acest metal prețios. Fie că vorbim de întrebuințările sale din comerț, sau de utilitatea sa în fabricarea pieselor electronice, aurul mereu va fi unul dintre cele mai valoroase bunuri din lume.

Semnificația aurului – aceea de bogăție – l-au făcut mereu una dintre sursele principale de inspirație pentru producătorii de jocuri de noroc. Până la urmă, bogăția și norocul merg mână în mână, iar conceptul acesta este unul vehiculat de când lumea. Mulți oameni au căzut pradă lăcomiei lor însă, și au sacrificat totul ca să îl obțină. Probabil ai auzit povestea Regelui Midas – care și-a dorit ca orice atinge să se transforme în aur – fără să realizeze că asta va afecta și alți oameni, printre altele. Dacă reușești să fii cumpătat însă, vei evita să împarți aceeași soartă cu alții care au venit înaintea ta.

Oferta în România

Numărul de cazinouri online disponibile în România este în creștere constantă, deci implicit și numărul jocurilor de noroc se va mări o dată cu el. Astfel va fi foarte ușor să găsești mereu jocuri cu fel de fel de tematici, iar aurul reprezintă unul din subiectele favorite ale producătorilor.

Cele mai distractive jocuri cu aur te așteaptă acum la NetBet, Vlad Cazino, Unibet, winmasters, sau MagicJackpot. Toate aceste cazinouri online funcționează excelent pe desktop sau mobil, iar unele dintre ele dispun de aplicații dedicate pentru Android și iOS. În plus, dacă vrei să încerci jocurile pe gratis înainte să le joci cu bani reali, poți face asta prin funcția demo disponibilă pe oricare dintre ele.

Midas Golden Touch

Povestea Regelui Midas este una tragică, însă în jocul Midas Golden Touch al celor de la Thunderkick acesta își folosește puterea pentru a te îmbogăți pe tine. Jocul este unul cât se poate de modern, începând cu formatul de 3×5, și continuând cu estetica luxoasă și RTP-ul de 96.10%. Wildcardul în acest joc este reprezentat de mâinile Regelui Midas, iar orice câștig obținut cu ajutorul său va fi multiplicat în funcție de numărul de wildcarduri din combinație.

Funcția specială poate fi deblocată atunci când obții minim trei simboluri Scatter, ceea ce te va răsplăti cu runde gratuite în funcție de numărul de scatteruri. În plus, în timpul jocului bonus, orice combinație câștigătoare va rămâne blocată pe ecran până când nu se mai lipește niciun alt simbol de ea sau nu mai apare nicio combinație nouă. Rotirile care au simboluri blocate nu îți vor consuma din numărul de runde gratuite. Mizele posibile pentru acest joc sunt cuprinse între 0.50 și 500 RON.

Gold Rush

Un joc inspirat din goana după aur ce a cuprins statele Americane în secolul al XIX-lea, Gold Rush al celor de la Pragmatic Play este un slot tipic cu cinci role și trei rânduri care te va distra ore-n șir. Wildcardul în acest joc este dinamita, RTP-ul este de 96.50%, iar cu ajutorul lor garantat o să dai lovitura în căutarea ta.

Funcția specială se activează atunci când găsești trei simboluri Scatter, și va începe un joc progresiv cu patru niveluri în care trebuie să aduni puncte pentru a avea șanse mărite de câștig. Fiecare simbol scatter pe care îl obții în timpul jocului bonus îți va oferi încă două rotiri gratuite. Mizele sunt cuprinse între 1 și 500 RON, astfel că oricine își poate permite să joace indiferent de buget.

Gold Volcano

Pregătește-te pentru o erupție de câștiguri cu jocul Gold Volcano, o creație marca Play’n GO. Un slot în stil cascadă – sau mai degrabă în stil vulcan datorită direcției din care vin simbolurile – îți va garanta multe ore de distracție datorită regulilor sale aparte. Fiecare combinație câștigătoare consecutivă din aceeași rundă va crește nivelul de lavă din vulcan, iar după șase cascade vulcanul va erupe într-un joc bonus. Grila se va transforma într-una de 8×8, iar tu vei fi răsplătit cu cinci runde gratuite. Mizele pentru acest joc pornesc de la 0.50 RON și urcă până la 500 RON, deci este foarte accesibil.

Simbolurile wildcard, împreună cu simbolurile multiplicator au șansa să fie create aleator atunci când sunt eliminate combinațiile câștigătoare de pe ecran. În plus, orice rundă necâștigătoare are șansa să te premieze cu unul dintre cele trei efecte benefice care ar putea să îți salveze runda. RTP-ul de 94.20% nu e printre cele mai mari pe care le-am văzut, însă e suficient ca să te ajute să ieși câștigător.

Alte jocuri cu această tematică

Dacă goana ta după aur nu s-a încheiat încă, atunci mai avem câteva sugestii de jocuri pentru tine. Pe lângă ce ți-am prezentat aici, Gold Digger, Aztec Gold Megaways, Gold Party, și Gold Rush sunt doar câteva dintre titlurile care te-ar putea atrage. Toate acestea și multe altele te așteaptă la oricare dintre cazinourile online menționate mai sus.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *