Sari la conținut

Opt lucruri la care cazinourile online sunt mai bune

Opt lucruri la care cazinourile online sunt mai bune

Pariurile există de când lumea, asta este cert. Și nu este doar o vorbă! Primele dovezi care atestă că oamenii puneau pariuri provin din Paleolitic, undeva între 1.000.000 și 10.000/8.000 î.Hr. Există și dovezi mai clare cum ar fi zaruri cu 6 fațete care au fost descoperite pe teritoriul Mesopotamiei, unde acum sunt țări precum Irak, Kuweit, Siria și Turcia, care datează din aproximativ 3.000 î.Hr.

Cât despre pariurile online, este dificil de spus când a început această poveste. Chiar și așa, se crede ca acest fenomen a luat naștere odată cu Actul de Liberă Trecere și Procesare al insulelor-țări Antigua și Barbuda din 1994. Conform acestui act, companiile care vor să ofere servicii de pariu online pot obține licențe pentru acest lucru. Începând din acel an, companiile care au intrat pe această piața s-au înmulțit în toată lumea.

Cu toate că încă mai sunt oameni care preferă cazinourile fizice (offline, tradiționale), este de așteptat să crească în popularitate din ce în ce mai mult prezența online a pariorilor. Este chiar foarte posibil ca într-un viitor nu foarte îndepărtat, cazinourile online să le înlocuiască, poate chiar de tot, pe cele fizice. Dar care sunt avantajele acestor cazinouri?

1. Te poți juca din confortul propriei case

Desigur, pentru a te juca la un cazinou online, nu e nevoie sa mergi nicaieri. Te poți conecta direct din canapea, fără alte drumuri în plus. În era vitezei, timpul nostru este pretios – așa că nu e nevoie să îl pierzi mergând până la cazinou.

You can play from home

2. Mai multe bonusuri

Cazinourile online îți oferă mai multe bonusuri de care nu ai putea să beneficiezi la un cazinou fizic. Există bonusuri de bun venit, care sunt oferite atunci când îți deschizi un cont, bonus la primul depozit, dar și bonusuri pentru cei care deja sunt înscriși – și bonusuri ocazionale, sau chiar campionate cu premii consistente.

3. Mai multe jocuri

Cazinourile online oferă o varietate mai mare de jocuri. Fie că preferi sloturi, jocuri de cărți, poker video, loto, ruletă sau bingo online, le poți găsi pe toate în același loc, fără să schimbi locația.

4. Sunt deschise 24/7

Contrar cazinourilor offline, cele online sunt deschise 24 de ore, în fiecare zi a săptămânii. Așadar – oriunde ai fi, și la orice ora – te poți juca așa cum îți dorești.

5. Ești în siguranță

Când te joci la cazinoul online din confortul casei tale, ești protejat de unele dintre riscurile care există la cele fizice. Printre aceste riscuri ar fi, de exemplu, întâlnirile cu anumiți oameni mai dubioși sau chiar cu diferite comportamente violente ale diferiților jucători nemulțumiți.

6. Gata cu costumul de nuntă!

Desigur, când te joci din confortul casei tale, nu mai este nevoie să te îmbraci la patru ace pentru asta. Tot ce trebuie să faci e să te așezi confortabil pe canapea și să te conectezi direct la siteul dorit.

7. Elimină tentația alcoolului

Este bineștiut faptul că alcoolul nu este deloc indicat în timpul jocului, deoarece te poate împinge la un stil de joc iresponsabil. În cadrul cazinourilor fizice, băuturile sunt oferite deseori gratuit, tentația de a servi astfel de consumabile fiind, astfel, accentuată.

8. Te poți monitoriza mult mai ușor

Timpul petrecut jucându-te este mult mai ușor de urmărit pe platforma pe care decizi să o folosești. Acest lucru este posibil, în principal, pentru că cele mai multe dintre cazinourile licențiate te vor avertiza atunci când ai depășit o anumită limită de timp pe site. În acest fel, te poți juca mult mai responsabil.

Monitor yourself more easily