HomecazinouO lună plină de evenimente la Unibet

O lună plină de evenimente la Unibet

O lună plină de evenimente la Unibet

În luna februarie 2019, Unibet organizează o promoție deosebit de profitabilă pentru jucătorii de sloturi și jocuri de cazinou online prin care se acordă premii în valoare de 525.000 RON în bani reali, plus 35.000 de rotiri gratuite, denumită sugestiv “Maratonul de turnee”. Mai exact, ai opțiunea de a participa, înaceastă lună, la 21 de turnee zilnice care au un fond de premiere a câte 25.000 RON în bani reali și 7 turnee care îți pot aduce 5.000 de rotiri gratuite zilnic.

Cum poți să participi?

Pentru a participa la Maratonul de turnee de la Unibet, trebuie, în primul rând, să-ți alegi ziua sau turneul la care vrei să participi. Apoi, optează pentru înscrierea la acel turneu și joacă la slotul sau jocul de cazinou online care este selectat pentru ziua respectivă. Dacă te vei număra printre primii 50 de jucători care înregistrează cele mai mari câștiguri dobândite într-o singură rundă, ți se va acorda o parte din fondul de premiere, fie în bani cash, fie sub forma unui anumit număr de rotiri gratuite.

Sloturi participante

La “Maratonul de turnee” poți opta, după cum am menționat mai sus, să joci la anumite sloturi care sunt disponibile pentru ziua respectivă. Printre acestea se regăsesc și jocurile Viking Runecraft, produs de Play’n GO, un slot cu un potențial de câștig de 5.000 de ori miza, care se inspiră dintr-o temă binecunoscută și ce îți aduce posibilități multiple de câștig, Moon Princess, de la același producător, cu același potențial de câștig și inspirat din desenele animate japoneze, sau Gemix, produs tot de Play’n GO, un slot plin de acțiune, cu multe culori attractive și cu numeroase funcții bonus.

Alte promoții disponibile

La Unibet, în acest moment poți beneficia de multe alte promoții pentru jucătorii care au deja un cont deschis pe această platformă. De pildă, Unibet pune la bătaie un Volkswagen Touareg și încă 499 de premii, printre care se regăsesc premii în bani reali, rotiri gratuite sau bani bonus. Această promoție este valabilă de pe data de 10 ianuarie până pe 6 martie 2019, așa că grăbește-te să participi și, cine știe, poate vei fi unul din fericiții câștigători.

Participă la turneul de la Unibet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-maraton-de-turnee.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-maraton-de-turnee.jpg" width="300" height="80" alt="O lună plină de evenimente la Unibet">