Sari la conținut

Noi jocuri la Unibet pentru luna decembrie

Unibet adaugă acum în ultimele zile de toamnă încă două jocuri fantastice și atrăgătoare. Acest site, Unibet, aduce zilnic cele mai noi promoții de pe piața sportivă și cazinouri. De asemenea, oferă detalii și despre bonusurile oferite de Unibet. Acum Unibet este în topul case de pariuri, în fiecare zi înregistrându-se mii de oameni. O mulțime de oameni câștigă zilnic mii de RON.

Săptămânal apar noi oferte și bonusuri pe care nu le-ar putea refuza, ci dimpotrivă dacă îl folosește, va putea câștiga și mai mult. Acum aveți aceste două jocuri distractive din lumea vrăjitoriei și a desenelor, Renegades și Bloodsuckers II. Pentru început puteți să le încercați în varianta demo, iar după să îl jucați pe bani reali.

Renegades

Acest joc drăgut este oferit în parteneriat cu Nextgen. Aici veți găsi joc cu sloturi, unde vrăjitoarele cele bune vă oferă un un mic ajutor în care să descoperi comorile ascunse. În fiecare rundă poți câștiga mii de RON, dar și bonusuri precum rotiri gratuite sau dublarea câștigului. Cele 5 vrăjitoare au câte un nume, unde fiecare dintre ele au un rol important. Cu cât sunt mai multe simboluri identice, cu atât câștigurile sunt mai mari.

Simbolul Mega îți oferă cel mai mare câștig. Rolul tău este de a obține câte mai multe simboluri wild și bonusuri. Trei sau mai multe simboluri dispersie activează 8 runde gratuite de joc. Peste 40 de fise activeză 243 de moduri de câștig.

Bloodsuckers II

Vrăjitoarea Amilia a pornit într-o călătorie îndepărtată, în descoperirea celor mai vechi vestigii din lume. Alătură-te și tu acestei călătorii fantastice și poți câștiga mii de RON și alte premii. Acest joc misterios cuprinde și elemente românești, din legendele cu Dracula, cruci, fantome, diamante etc. Pentru al învinge pe oricine îi stă în cale, Amalia și-a luat cu ea arbareta și e gata să înfrângă orice. La fel de curajos poți să fi și tu, câștigând simboluri wild care aducând până la 10.000 de fise sau simbolurile scatter până la 2.500 fise. Mai multe simboluri scatter oferă 10 runde gratuite Blood Rose. Câștigurile din rundele gratuite sunt multiplicate x3.

Comoara ascunsă, reprezenta-tă de simbolul bonus, activată cu 4 simboluri suma de câștig este dublată. Dacă apar cinci simboluri bonus, câștigul este triplat. Jucătorul trebuie să aleagă un coșciug și un cufăr pentru a vedea câștigurile în fise, simbolurile cheie, scatter sau demon. Mult succes!

Bonusuri

Unibet dorește să se țină de promisiunile sale, de a oferii tuturor bonusuri. Fiecare bonus diferă în funcție de fiecare persoană, cât de mult își dorește. Dacă esti utilizator nou, poți primi 100% bonus pentru depunerile de până în 1.000 RON. Dacă alegi să depui până în 300 RON, primești bonus 200% din suma depusă.

Dacă îți plac jocurile cu păcănele, atunci înregistrează-te pe mobil și primești bonus 20 runde la Superflip. Pentru a retrage bonusul, trebuie să rulați bonusul de 35 ori sau de 5 ori la pariurile sportive. Nu uitați că bonusul expiră după 30 de zile. Cine nu riscă, nu câștigă!

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: