HomecazinouNetBet live cazinou

NetBet live cazinou

NetBet live cazinou

Pe NetBet poți fii mereu câștigător. Acest site de pariuri online oferă o mulțime de bonusuri și surprize tuturor clienților săi. Așa cum a oferit tuturor aceste daruri, așa NetBet și-a propus să aducă și mai multe bonusuri și surprize clienților noi, cât și celor vechi. Unul dintre jocurile unde pot fi găsite aceste bonusuri sunt la ruletă și blackjack. Însă pentru a beneficia de aceste super oferte trebuie să ai un cont sau să îți crezi unul chiar acum. De asemenea, trebuie să depui bani în contul tău de jucător pentru a putea să joci și să câștigi. Desigur, noi clienți înregistrați la început pot juca aceste jocuri cu banii bonus oferiți la înregistrare și la prima depunere de bani.

NetBet live rouleta

Ce este plăcut în aceste cazinouri live este faptul că atmosfera este reală exact ca și în cazinouri, dar și faptul că totul poți face de acasă de la tine, fără a fi nevoit să te deplasezi. Încearcă și descoperă aceste noi senzații și ai să observi că întradevăr distrația merită. De asemenea, distracția o poți face împreună și cu prietenii tăi, invitându-i să joace alături de tine.

Live cazino

Nimic nu e mai plăcut să joci direct de acasă de la tine fiecare joc, ruletă sau blackjack live. NetBet vrea să ofere aceste servicii tuturor clienților săi, totul fiind live din Hotel Marriott. Dealerii vorbesc limba română, astfel încât totul să fie ușor și plăcut. Desigur, pe pagina de internet vei putea găsi încă deînainte de a juca care sunt regulile jocurilor și anumite strategii. Dar și dealerii te pot ghida înainte de joc, astfel încât îți pot aduce noroc. Din mometul în care ai dat click pe orice din cele două jocuri menționate mai sus, vei intra live și „te poți așeza jos la masă”. Vei observa că sunt mai multe mese, iar atmosfera este întradevăr una reală. Poți verifica încă de înainte care sunt promoțiile și câștigurile pe care le poți avea din momentul în care vei intra în joc.

Aceste jocuri pot fi jucate direct live de pe mobil sau de pe mobil. Indiferent de pe ce dispozitiv vei accesa linkul să te distrezi și să câștigi, fiecare link se va adapta în funcție compabilitate. Dacă alegi să intri de pe mobil, recomandăm sp descarci de înainte aplicația de pe NetBet și totul va fi simplu și rapid. Toți jucătorii care joacă aceste jocuri și vor depune bani, vor primi automat puncte. Cu aceste puncte poți cumpăra produse din „Magazinul Clubului Jucătorilor”(beneficiezi de bonusuri, vouchere cash și tichete la extrageriile cu premii). Joacă acum aceste două jocuri și vei aparte de senzații de top.

Cazinouri online de top din România în 2023

Cazinouri online de top din România în 2023

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% bonus până la 1.000 RON + 300 rotiri gratuite fără rulaj Shining Crown
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Ruletă

Acest joc vechi francez este jucat acum de milioane de oameni. De acum majoritatea oamenilor cunosc regulile jocului, totul fiind simplu și distractiv. În ruletă live ai nevoie de noroc și de o atenție deosebită. Trebuie de fiecare dată să ști cât să pariezi, când să pariezi ect, uneori totul fiind și intuitiv. La NetBet poți paria live, intuind pe ce număr va cădea bila, par sau impar. Sau poți paria culoarea unde va cădea. Cu cât încerci, cu atât vei ști și mai bine modul de joacă și șansele de câștig pot crește. În acest joc diferența este faptul că aici totul nu mai este controlat de o mașinărie, ci de un dealer. Miza o poți stabili tu de fiecare dată, ca și tipul de pariu.

Pentru a fi convinși că totul este jucat așa cum trebuie, NetBet a plasat mai multe camere, urmărind fiecare mișcare a bilei, totul având un streaming live de înaltă calitate. Alte tipuri de pariuri care pot fi efectuate în acest joc sunt straight, corner, split, sixline etc. Încearcă și joacă fiecare tip de pariu, iar șansele tale de câștig vor crește la fel de mult.

Blackjack

Ca și la ruletă și acest joc se poate juca live de pe calculator sau mobil și tabletă. Regulile sunt foarte simple, atât timp cât le și respecți. Din momentul în care ai ales să accesezi linkul, vei intra în direct cu un dealer care te va ajuta să pariezi, dar și de a-ți explica de înainte regulile jocului. De asemenea, trebuie să te asiguri că ai deja bani în cont pentru a te putea distra și câștiga.

Scopul principal în blackjack live este să ai în mână 21 puncte. Dacă ai mai multe, deja pariul este pierdut. Dar poți determina ca dealerul să aibe chiar el însuși mai mult decât 21 puncte astfel încât câștigul să fie de partea ta. În următoarele rânduri o să îți prezătăm una dintre cele mai importante strategii ale acestui joc. De fiecare dată când tragi o carte și ai deja până 15 puncte în mână, ar fi recomandat să nu mai tragi încă o carte, deoarece ai surpriza să tragi la fel o carte mare și deja ai mai mult decât 21puncte, iar pariul este pierdut. De asemenea, nu te grăbi în momentul în care 19 puncte să mărești pariul, deoarece ai surpriza ca adversarul tău să aibe 20 puncte. Caută alte strategii și vei ști cum să învingi dealerul pentru ca acele câștiguri să fie de partea ta. Și la această masă sunt montate camere video pentru a putea urmări fiecare mișcare. Vino și joacă aceste jocuri pentru a avea șansa și norocul de a câștiga mii de RON.

Live chat

NetBet oferă jucătorilor săi servicii de cea mai bună calitate. Din momentul în care ai accesat aceste două jocuri menționate mai sus, vei observa că întradevăr imaginile sunt clare. Toate accestea sunt posibile datorită programului Evolution Gaming. Îți vom prezenta mai jos pașii pe care trebuie să îi parcurci pentru a accesa aceste două jocuri, ruletă și blackjack.

 1. Accesează NetBet.ro.
 2. Dă click pe prima bară de sus pe „Cazinou Live”.
 3. Alege unul dintre cele două jocuri.
 4. Introdu adresa e-mailul sau numele de utilizator și parola.
 5. Vei intra direct cu unul dintre dealeri.

În cazul în care ești utilizator nou, atunci în momentul în care ai dat click pe unul dintre jocuri, în partea dreapta ai opțiunea „Crează cont nou”.

Live pariuri

Aici la NetBet poți să depui pariuri nu numai la cazinou live sau jocuri cu sloturi, ci și pentru pariuri sportive. Toate acestea pot fi depuse direct de pe calculator sau de pe telefon mobil sau tabletă. Toate acestea fiind simplu și rapid. Însă trebuie să te asiguri că ai o conexiune bună la internet. De fiecare dată te poți bucura de bonusuri și de alte oferte, indiferent de unde joci.

Pariurile sportive pot fi depuse în orice mod dorești, totul fiind simplu. Alege meciurile tale preferate și plasează pariurile. Fiecare meci are cote diferite în funcție de evoluția lor și de campionatul în care se joacă. Zilnic sunt oferite super cote, tu doar trebuie să le verifici. Ba mai mult, poți pune pariuri sportive amestecate, din diferite tipuri de sport, simple sau la handicap. De fiecare dată tu stabilești suma pe care vrei să o pariezi. Nu uita să te asiguri deja că ai un cont și vei primi și propriul bonus. Joacă de fiecare dată pentru a avea posibilitatea de a câștiga sute de RON.

Joacă jocurile din cazinou live cu NetBet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta.jpg" width="300" height="169" alt="NetBet live cazinou">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta.jpg" alt="NetBet live rouleta" width="1280" height="720" class="aligncenter size-full wp-image-2668" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta.jpg 1280w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta-1024x576.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta-360x203.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta-790x444.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-rouleta-1095x616.jpg 1095w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-logo.png" alt="Vlad Cazino" width="180" height="105" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/live-blackjack-netbet.jpg" alt="" width="865" height="480" class="aligncenter size-full wp-image-2667" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/live-blackjack-netbet.jpg 865w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/live-blackjack-netbet-300x166.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/live-blackjack-netbet-180x100.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/live-blackjack-netbet-360x200.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/live-blackjack-netbet-790x438.jpg 790w" sizes="(max-width: 865px) 100vw, 865px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live.png" alt="" width="1826" height="772" class="aligncenter size-full wp-image-389" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live.png 1600w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-300x127.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-1024x433.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-180x76.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-360x152.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-790x334.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-live-1095x463.png 1095w" sizes="(max-width: 1826px) 100vw, 1826px" />
<iframe loading="lazy" title="NetBet Lucky Six - Jocul preferat in Romania" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/WbVlUnzLtqo?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="NetBet Roulette - Live din București" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/dmhAtIp-jKY?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>