Sari la conținut

NetBet cazinou live aduce câştiguri în bani şi un Audi A1

NetBet anul acesta a oferit o mulţime de surprize, bani bonus, premii, runde gratuite şi multe altele. Cu toate acestea, bucuriile şi distracţiile nu se opres aici. O nouă maşină Audi A1 SportBack negru a fost scoasă la bătaie pentru jucătorii cei mai buni. Oricine se poate bucura de această şansă de a se plimba cu un nou Audi. Tot ce trebuie să faci este să joci la jocurile norocoase Ruletă Live şi Blackjack Live. Aceste jocuri au dealeri live, care fac ca competiţia să fie şi mai adevărată exact ca-n marile cazinouri unde câştigurile sunt pe măsură.

Dacă ai un cont de utilizator şi vrei să joci la unul din jocurile menţionate mai sus, tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că ai o sumă de bani în cont şi să pariezi. În cazul în care este un jucător nou, atunci îţi poţi crea gratuit un cont nou şi să depui bani în contul de jucător. La înregistrare vei beneficia şi de un bonus pe care îl poţi utiliza şi în jocurile de cazino la ruletă sau blackjack.

Ruletă Live este unul din cele mai plăcute şi jucate jocuri de români. Acest joc a adus şi aduce în continuare mii de premii în RON, dar şi bonusuri. Regulile sunt foarte simple, ca şi metodele de joacă. Tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi numărul sau culoare unde va cădea bila. Poţi alege să pariezi unde va cădea mingea în numere pare sau impare. Astfel de posibilităţi vor fi mereu. La Blackjack este şi mai simplu. Poţi crea din cărţile de joc o mulţime de sisteme de câştiguri precum, full house, careu de aşi, kintă roială etc. Însă este important tu ca jucător să nu depăşeşti 21 de puncte sau poţi determina ca rivalul tău să aibe mai puţine puncte decât tine, dar până în 21 de puncte.

Această ofertă de a câştiga o maşină Audi A1 este valabilă între 01 noiembrie-15 decembrie 2017. Însă trebuie de fiecare dată să câştigi minim 50 RON pentru a câştiga un bilet la tombola „Câştigă un Audi A1 pe NetBet.ro”. Cu cât câştigi mai mult, cu atât vei avea şanse şi mai mari ca maşina să fie a ta.

Şi asta nu e tot, dacă joci cele două jocuri live între orele 00:30-02:30 şi vei avea un câştig eligibil, atunci beneciezi de Happy Hours, adică vei primi la fiecare joc nu vei primi un bilet, ci două bilete. Spre exemplu, dacă ai câştigat 125 RON, vei primi 2 bilete, iar în timpul orelor Happy Hours pentru aceelaşi câştig de 125 RON vei câştiga 4 bilete.

În fiecare zi afişăm toţi câştigătorii acestei competiţii şi numărul de bilete câştigate. Asta credeai că este tot? Nu, dorim să premiem şi mai mulţi jucători în bani cash. Astfel, locul 2 va primi premiul de 3.000 RON, locul 3 se va bucura de 1.500 RON, locul 4 va primi premiul de 1.000 RON, iar locul 5 va beneficia de un câştig de 500 RON. Aceste premii în bani vor fi oferite jucătorilor prin tragere la sorţ, cu ajutorul site-ului random.org. Tragerile la sorţ vor avea loc în ziua de 15 decembrie 2017. Pentru a te bucura de aceste premii, asigură-te că îndeplineşti toate criterile competiţiei. Pentru mai multe detalii poţi accesa „Termeni şi condiţii”, afişate în pagina de promoţie. Joacă acum şi cheile maşinii pot ajunge chiar la tine.

Participă la turneul de ruletă NetBet şi câştigă un Audi A1

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *