Sari la conținut

Ne răcorim la pescuit cu noile jocuri winmasters

Ne răcorim la pescuit cu noile jocuri winmasters

Ne topim cu toții la temperaturi uriașe, iar una dintre metodele principale de relaxare la care putem apela este, fără dar și poate, o partidă de pescuit. Sau, în lipsa unui lac și a undițelor, putem să aruncăm o privire la noile jocuri de la winamsters, care ți-a pregătit jocuri cu tematică pescărească, răcoritoare.

Mai mult decât atât, ai zeci de alte noi jocuri pe care le poți încerca din confortul răcoros al casei tale. Iar dacă încă nu ești parte din comunitatea winmasters, poți profita și de bonusurile de bun-venit.

Caracteristici tehnice winmasters Joacă la winmasters
Big Bass Secrets of the Golden Lake Boat Bonanza Down Under
Producătorul jocurilor Pragmatic Play’N’ GO
Linii câștigătoare 10 12
Volatilitate Mare Mare
RTP ⚡96.07% ⚡96.25%

Big Bass Secrets of the Golden Lake

Joc Big Bass Secrets of the Golden Lake Jocurile din gama Big Bass sunt deja cunoscute printre pasionații cazinourilor, varianta de astăzi fiind Secrets of the Golden Lake. Jocul celor de la Pragmatic Play ne poartă într-o aventură pe cinste alături de elemente specific pescărești, cum ar fi simbolurile libelulă sau biban, dar și cuferele pline de comori. Avem și bibănei ca simbol scatter, dar și simbolurile clasice ale jocurilor de cărți, cu valori ceva mai mici.

Funcția specială e reprezentată de rotirile gratuite de tipul Golden Lake, care vor face ca toate simbolurile de mică valoare să dispară de pe role. Poți să ai noroc și să continui să deblochezi aceste rotiri la fiecare al patrulea simbol pescar, lucru care îți aduce încă 10 rotiri gratuite și multiplicatoare de până la 10x. Pe lângă acestea, te ajută și RTPul de 96.07%, și volatilitatea mare să obții câștiguri considerabile.

Boat Bonanza Down Under

Joc Boat Bonanza Down Under Tot un joc răcoritor, dar ceva mai periculos din pricina rechinilor, este și Boat Bonanza Down Under. Aici ai ocazia să prinzi cele mai mari premii formând cele 12 linii de plată ale jocului adus de Play’N’ GO, susținut de volatilitatea mare și RTPul de 96.25%. Acțiunea are loc sub apele Australiei, pericolul principal fiind temutul Mare Alb. Cele 5 role și 4 rânduri au ca simboluri mai deosebite elemente ce țin de pescuitul pe plajele însorite, cum ar fi papuci, diferiți peștișori, pescăruși – dar și scatterul rechinului.

În timpul rotirilor gratuite, poți alege un bonus care poate să îți adauge până la 8 modificatoare. Ele pot fi multiplicate, și fiecare modificator are două variații, toate fiind în beneficiul tău. Poți activa până la 4 modificatoare diferite odată în timpul rotirilor gratuite, pescuitul premiilor speciale favorizându-te în acest fel, la maxim.

Ai undița pregătită? Hai să prinzi marele premiu

La winmasters găsești jocuri de cei mai tari furnizori de piață, cum ar fi Pragmatic Play, Amusnet, Hacksaw Gaming dar și Play’N’ GO. Mai mult, ai promoții și oferte de ultimă ora, care, dacă nu uiți să le activezi, îți vor spori câștigurile finale în urma pariurilor tale norocoase. Hai și tu la pescuit în marea de premii asigurate de winmasters!

Descoperă noile jocuri împreună cu winmasters

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *