Sari la conținut

Navighează cele șapte mări în căutarea comorii piraților

Navighează cele șapte mări în căutarea comorii piraților

Îmbarcă-te în aventuri de neuitat alături de cazinoul tău preferat și descoperă comorile ce zac adormite pe fundul oceanului. Ai grijă mare însă, drumul spre bogății este plin de pericole. Pirații rivali, vremea furtunoasă, și creaturile din adâncuri sunt doar câteva din obstacolele pe lângă care va trebui să navighezi cu succes. Dacă accepți provocarea, atunci haide la bord, marinare. Viața de pirat te așteaptă.

Oferta în România

Fiind una dintre cele mai populare teme, vei găsi mai multe jocuri cu pirați decât poți să joci. Fără niciun dubiu toate cazinourile românești au cel puțin unul disponibil pe site-ul lor, astfel nu va trebui să îți bați capul prea tare până găsești ce să te joci. Pe lângă asta, producătorii de jocuri mereu au ceva în atelier, așa că te poți baza pe ei să îți livreze noi jocuri.

Poți găsi cele mai tari jocuri cu pirați la Vlad Cazino, Unibet, winmasters, NetBet, sau 888casino. Le poți accesa atât de pe desktop cât și telefon sau tabletă. Site-urile funcționează toate foarte bine pe mobil, iar unele dintre ele oferă aplicații dedicate pentru Android sau iPhone ori iPad. În plus, dacă îți place să încerci ceva înainte să cumperi, poți să te joci gratuit prin modul demo.

Sea of Riches

Acum că ți-ai ales nava și ai botezat-o, ridică ancora și pleacă în căutarea bogățiilor cu Sea of Riches. iSoftBet ne-a pregătit câteva funcții unice și distractive în acest joc, printre care regăsim harta comorii. În fiecare rundă poți găsi simboluri ce conțin o bucată de hartă. Atunci când ai adunat toate bucățile hărții, treci la nivelul următor de joc. Fiecare nivel îți aduce un nou modificator wild care înlocuiește simboluri aleatoare cu wildcarduri. Pe lângă asta, mai ai busola. Busola îți contorizează numărul de simboluri sparte într-o rundă și în funcție de cât de multe ai, îți aduce bonusuri benefice. Aceste bonusuri pornesc de la distrugerea aleatoare a simbolurilor și ajung până la rotiri gratuite cu multiplicator de câștig ce se modifică în fiecare rundă.

Sea of Riches nu este un slot tipic. Liniile de plată sunt in stil cluster, adică numai simbolurile adiacente pe verticală sau orizontală sunt câștigâtoare. Atunci când se formează un grup de simboluri câștigătoare, acestea se sparg pentru a face loc altor simboluri care cad din partea de sus a ecranului de joc. Acțiunea aceasta continuă până când nu se mai formează grupuri câștigătoare. RTP-ul este destul de bunicel la 96%, ceea ce înseamnă că pentru fiecare 100 RON pariați vei primi înapoi 96 RON. Mizele sunt și ele suficient de variate pentru toate buzunarele – pornind de la 0.20 RON și ajungând până la 20 RON pe rotire.

Boom Pirates

O dată lansat în voiajul tău, va trebui să ai grijă la ceilalți pirați. Doar nu credeai că ești singurul care vrea să găsească vestita comoară, nu? În Boom Pirates, un joc dezvoltat în tandem de către Foxium și Microgaming, ai la dispoziție nouă role și șase rânduri de joc, și până la 10.077.696 moduri diferite de plată. Jocul are câteva funcții speciale, printre care autointitulata Boom Pirates – care îți mărește aleator numărul de role sau rânduri disponibile, sau Mary – care îți schimbă aleator simboluri pentru a îți aduce cinci simboluri identice pe fiecare rolă. RTP-ul teoretic al jocului este de 96.19%.

Mizele pleacă de la 0.20 RON și ajung până la 75 RON dacă vrei să joci cu șansa mărită pentru specială. În plus, poți cumpăra din start rotiri gratuite, sau poți alege să îți crești șansele de a activa funcția specială Boom Pirates în schimbul unei mize mai mari.

Octopus Treasure

Acum că ai învins pirații care te pândeau, e timpul să îți revendici premiul. Dar nu te aștepta să fie așa ușor, gardianul comorii este o caracatiță de legendă. Octopus Treasure este un slot cu reguli ceva mai tradiționale. Are cinci role și șase rânduri, la trei simboluri scatter primești rotiri gratuite, iar simbolul cufăr îți activează unul dintre cele patru bonusuri speciale pe durata rotirii în care l-ai obținut. Atunci când activezi speciala de rotiri gratuite, mai întâi ai parte de trei rotiri în care singurele simboluri sunt chei. Numărul de chei pe care le obții în această secvență va determina numărul de rotiri gratuite pe care le vei primi în secvența Treasure Spins. Orice cheie obținută ulterior îți mai acordă o rotire gratuită în plus.

Mizele din jocul celor de la PlayPlay’n GO sunt foarte variate, începând cu 0.20 RON și ajungând până la 100 RON pe rotire. RTP-ul teoretic este și el de 96.26%.

Alte jocuri cu această tematică

Dacă nu ți-ai satisfăcut pofta de jocuri cu pirați, atunci stai liniștit pentru că mai ai de unde alege. Pe lângă ce ți-am prezentat aici, mai poți să te joci și altele precum Pirate’s Booty, Jack’s Treasure, Pirate Gold, Rage of the Seas, și multe, multe altele.