HomecazinouMici, sarmale și Vlad Cazino

Mici, sarmale și Vlad Cazino

Mici, sarmale și Vlad Cazino

Primul cazino online tipic românesc, Vlad Cazino, se lansează astăzi. De azi poți încerca şi chiar juca cele mai tari jocuri din lume la Vlad Cazino. Câștigurile sunt destul de mari, cotele foarte bune, iar performanța jocurilor te va surprinde plăcut. Încă nu te-am convins? Hai să facem cunoștință cu mascota Vlad.

Vampirul șmecher

Vlad e un vampir neobișnuit. De regulă, când te gândești la vampiri, îți închipui monștri nocturni care vânează oamenii pentru a le bea sângele. Mascota noastră niciodată n-a fost interesată de asemenea chestii „vampirice”. Probabil, cu mult timp înainte, când încă nu împlinise nici 100 de ani, Vlad prefera jocurile de noroc la fel ca noi, oamenii. Fie blackjack sau poker, el mereu își petrecea timpul așa. Nu trebuie să-ți fie frică de Vlad! El e fascinat de noi și încearcă să trăiască tot mai mult asemeni oamenilor. S-a mutat la oraș, membrii familiei lui, însă, continuă să-și facă treburile vampirice.

Acum Vlad trăiește la fel ca noi, preferă bucatele tradiționale, merge în vacanță și chiar a încercat să-și găsească un job. Într-o zi, vampirului nostru hazliu i-a venit o idee grozavă. Vlad dorește să creeze cel mai bun cazino din România, un loc unde oamenii vor găsi distracție și amuzament fabulos. Locul unde te simți nemuritor, ai parte de o aventură de neuitat și unde găsești spiritul din Las Vegas, cu gust local românesc. Și toate acestea doar la un click distanță.

Bonusuri impresionante

Dacă nu ești fan al calculatoarelor, azi te poți considera un norocos, pentru că Vlad Cazino poate fi jucat și pe mobil. Ia-ți niște sarmale și mici cu tine și încearcă-ți norocul la Vlad Cazino. Poate dorești niște bonusuri? La Feeling Lucky vei găsi cele mai noi bonusuri pentru Vlad Cazino. Mărește-ți șansele cu bonusuri, azi e ziua cea mare! Pentru a deveni cel mai bun cazino din România, Vlad Cazino oferă, indiscutabil, securitate excelentă și permite mai multe modalități de plată. De asemenea, Vlad Cazino te va surprinde cu cea mai înaltă calitate. Iar dacă încă nu ești sigur că vrei să joci… Te anunț că în curând va fi prezentată o recenzie despre Vlad Cazino și atunci decizia ta va fi una foarte ușoară.

Vizitează Vlad Cazino
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-vlad-vampiri.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-vlad-vampiri.png" width="300" height="120" alt="Mici, sarmale și Vlad Cazino">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro-1024x631.png" alt="" width="1024" height="631" class="aligncenter size-large wp-image-2937" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro-1024x631.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro-300x185.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro-180x111.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro-360x222.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro-790x486.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro-1095x674.png 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-ro.png 1600w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />