HomecazinouMergem la cinematograf sau la cazino? Hai la ambele!

Mergem la cinematograf sau la cazino? Hai la ambele!

Mergem la cinematograf sau la cazino? Hai la ambele!

Ce poate fi mai bun decât un joc de sloturi? Un joc de sloturi cu o tematică hazlie dintr-un film sau desen animat. Nu glumesc, acum poți juca jocuri cu imagini și muzică din comedia ta favorită. Astăzi ne vom uita la următoarele trei sloturi Monty Python and the Holy Grail, American Dad și Ace Ventura Pet Detective. Toate trei sunt adevărate capodopere din lumea comediei și, cu siguranță, îți vor aduce un zâmbet în timp ce joci.

Pentru că în timp ce joci mai și câștigi o întreagă avere. Îți amintești de filmul tău sau desenul animat preferat. Acum vei avea şi mai multă plăcere decât dacă joci un slot clasic (cu imagini ce prezintă diverse fructe sau bijuterii). Unele dintre jocuri includ clipuri hazlii din film, iar muzica e de obicei destul de amuzantă, ceea ce creează o atmosferă de totală veselie. Așadar, hai să vedem despre ce e vorba, aici și acum.

Monty Python and the Holy Grail

Un film foarte haios și o joacă tot mai distractivă. Unde poți să joci? Păi desigur că la Maxbet unde găsești cele mai noi și tari sloturi. Ca și toate jocurile care le vom vedea azi, acest joc poate fi jucat cu bani virtuali pentru a vedea dacă îți place. Monty Python and the Holy Grail se joacă pe 5 role cu 30 de linii câștigătoare. O să vezi personajele tale favorite și o să asculți muzica din film. Când vei câștiga rotiri gratuite o să ai o surpriză de neuitat.

American Dad

Cine a spus că cazinoul nu poate fi comic? Sunt sigur că acea persoană ș-ia schimbat părerea după slotul acesta. eFortuna îți prezintă jocul American Dad cu tematica din desenul animat iubit de toți. O să-i vezi pe toți personajii tăi preferați spre exemplu: Stan, Steve, Francine, Hayley, extraterestrul Roger și da chiar și peștele Klaus. Jocul se joacă pe 5 role și are 40 de linii câștigătoare, așadar ai șanse bune de câștig. Muzica din desenul animat e foarte hazlie și îți va aduce un zâmbet pe față.

Ace Ventura Pet Detective

Îți era dor de Jim Carrey? Și nouă, de aia am ales să jucăm Ace Ventura Pet Detective la Maxbet. Ce e special la slotul acesta, este că atunci când câștigi, în loc de imagini sau simboluri din film, jocul îți prezintă clipuri cu sunet din film, iată asta eu numesc distractiv. Imaginile și clipurile sunt foarte nostime și sunt sigur că și ție o să-ți placă. Desigur că Ace Ventura Pet Detective se joacă pe 5 role, dar acest slot are tocmai 243 de linii câștigătoare. Cum poți să nu câștigi? Asta eu nu pot să-ți răspund, așa că hai să câștigăm niște bani frumoși împreună cu Ace Ventura.

Bonusuri cu magie și super eroi

Nu uita că fiecare cazino îți oferă nenumărate promoții și bonusuri de care tu poți profita pentru a câștiga și mai mulți bani. Fie că e vorba de rotiri gratuite sau turnee unde poți câștiga bani bonus, oportunitățile sunt mereu prezente. Ce să faci dacă te-ai plictisit de jocurile comice menționate mai sus? Păi dacă ești fan de magie și vrăjitori, descoperă sloturile unde vei întâlni dragoni și vrăjitoare. Aceste jocuri sunt perfecte pentru fanii de Harry Potter sau Stăpânul Inelelor. Dacă ești mai mare fan de Superman sau Omul Păianjen atunci jocurile cu tematica de super eroi ți se potrivesc perfect. Descoperă sloturi noi și câștigă mulți bani în timp ce te amuzezi.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-logo.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-logo.jpg" width="300" height="200" alt="Mergem la cinematograf sau la cazino? Hai la ambele!">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-and-the-holy-grail-slot.jpg" alt="" width="950" height="534" class="aligncenter size-full wp-image-3089" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-and-the-holy-grail-slot.jpg 950w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-and-the-holy-grail-slot-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-and-the-holy-grail-slot-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-and-the-holy-grail-slot-360x202.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/monty-python-and-the-holy-grail-slot-790x444.jpg 790w" sizes="(max-width: 950px) 100vw, 950px" />
<iframe loading="lazy" title="American Dad Slot | New from Playtech! - FreeSpins.com" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/qttkcWQxmLU?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Ace Ventura Pet Detective Slot Gameplay" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/tK1G5HUyyMo?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>