Sari la conținut

Maimuțele norocoase din jocurile cu sloturi online

În ultima vreme se tot speculează că omul provine din maimuță, alții cred mai puțin și tot așa. Ba mai mult, oamenii au creat mai multe filme și jocuri cu maimuțe care mai de care drăguțe și pline de spirit și umor. Acest animal din junglele africane a cucerit multă lume din viața reală, cât și cea virtuală. Și aici în cazinourile online își fac prezența prin jocurile cu sloturi online. Mai multe jocuri precum 7 Monkeys, Mad Mad Monkey și Planet of the Apes au cucerit mii de români jucând și câștigând mereu.

În majoritatea cazinourilor online din România poți juca mai întâi în mod virtual pentru a vedea modul de joacă și posibilele câștiguri. În aceste jocuri aceste maimuțe distractive îți pot aduce o mulțime de bani și multe alte surprize. Poți primi și bonusuri care vor face câștigurile tale să fie și mai mari. Dacă nu ai un cont de jucător fă-ți unul chiar acum și joacăte alături de aceste maimuțe distractive. Dacă ai deja un cont porfită de noile bonusuri și premii.

7 Monkeys

Dacă ești pasionat de maimuțe și orice ține de exploatarea junglelor exotice aici ai șansa să descoperi universul junglei la NetBet. Rolele de învârtire conțin șapte tipuri de maimuțe care mai de care haioase și drăguțe care încearcă să te ajute să faci câți mai mulți RON. Fiecare element de pe rola de învârtire îți poate aduce o mulțime de bani în contul tău. Trei sau mai multe simboluri banane, fiind simbolul scatter, îți poate aduce până la 150 de jocuri gratuite. Dacă ai trei banane înseamnă că ai primit 50 jocuri gratuite, patru banane oferă 100 jocuri gratuite și cel mai așteptat lucru de toți jucătorii este apariția a 5 simboluri babane pe role care oferă 150 de jocuri gratuite. Acest lucru este revoluționar în jocurile cu sloturi.

https://www.youtube.com/watch?v=5nafXnF0RGk

Simbolul wild din acest joc este babuinul care înlocuiește orice simbol de pe linia de câștig cu excepția simbolului scatter. Simbolurile maimuță din acest joc pot valora între 0,25-7,50 fise. Nu ai cum să ratezi acest joc revoluționar care oferă o mulțime de șanse de a câștiga sute de RON. De fiecare dată poți mări suma pe care vrei să o pariezi. Acest joc oferă până la 7 linii de câștig. Acum ai șansa de a câștiga sute de RON.

Mad Mad Monkeys

Încă de la început poți observa atmosfera africană creată în acest joc super drăguț. O mulțime de lucruri precum bananele, nucile de cocos, șerpii, papagalii îți pot aduce o mulțime de RON dacă aceștia se regăsesc pe linile câștigătoare. Fiecare simbol valorează de la 4 până la 1,000 fise. Aici simbolul wild este reprezentat de maimuța veselă care dubleză câștigurile. Acest simbol poate fi regăsit pe rolele 2,3 și 4. Simbolul scatter este reprezentat de simbolul Mad Mad Monkey și oferă 10 rotiri gratuite. Toate câștigurile din rotirile gratuite sunt triplate. Simbolul scatter înlocuiește orice simbolul, cu excepția simbolului wild. În acest joc sunt până la 50 de linii câștigătoare. Câștigurile de pe linii sunt înmulțite cu suma pariată.

Profită acum de acest joc minunat plin de surprize și de bonusurile acordate. Poți câștiga mulți bani doar din dublarea sau triplarea rundelor gratuite sau din simbolul wild. Profită și joacă alături și de alți prieteni.

Planet of the Apes

Și în acest joc virtual aceste maimuțe au rolul de a înlătura dominația și de a lupta pentru a câștiga. Ajută și tu maimuțele pentru a câștiga alături de ele câți mai mulți RON și bonusuri în acest joc cu sloturi. Acest joc a fost creat de NetEnt.

Neobișnuit față de celalte jocuri cu sloturi este faptul că acest joc cuprinde două wild-uri de culoare galbenă (rise) și roșie(down). De asemenea și simbolurile scatter, reprezentate de maimuțele din filme, sunt în număr de două cu aceleași culori. Fiecare maimuță are între 30 până la 600 fise, iar personajele umane între 10-180 fise. Literele și ciferele între 5-80 fise.

Funcția rise bonus apare doar pe prima linie și oferă un număr suplimentar de fise simbolului om sau maimuță, în funcție de caz. Simbolul Dawn Bonus apare pe ultima rolă, transformând simbolurile maimuță în om, aducând un câștig pe placul tuturor. Funcția stiker wild este activă în zona rise și se activează când rola este complet acoperită de wilduri. Acestea la rândul lor sunt duplicate în zona de joc Dawn. Trei sau mai multe simboluri scatter oferă 10 rotiri gratuite. În zona Dawn acest simbol, în număr de trei (multiplier, extra wild și extra free spins), oferă 15 rotiri gratuite.

Luptă pentru dominarea celor două zone și ai șansa să câștigi o mulțime de RON. Cu cât controlezi aceaste zone cu atât potul tău va crește. Nu uita să te asiguri că ai un cont de jucător și invită-ți și prietenii tăi să se alăture acestori jocuri distractive.

Joacă jocurile cu maimuțe la cazinou Unibet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: