HomecazinouMagicJackpot îți aduce noi titluri din vestul sălbatic

MagicJackpot îți aduce noi titluri din vestul sălbatic

MagicJackpot îți aduce noi titluri din vestul sălbatic

Pregătește-te să te întorci în vestul sălbatic cu noile jocuri disponibile la MagicJackpot. Acestea provin din partea producătorilor renumiți precum Play’n GO, dar și celor mai puțin faimoși pe meleagurile noastre cum ar fi Nolimit City. Toate cele trei sloturi pe care urmează să ți le prezentăm sunt în format standard, dar fiecare vine cu propriile sale funcții speciale distractive. Dacă vrei să le încerci, o poți face chiar acum gratuit prin modul demo disponibil pe site.

Wild Trigger

Wild TriggerPlay’n GO ne încântă cu jocul lor Wild Trigger, un slot ce îți va aduce aminte de cele mai tari westernuri apărute vreodată. Ecranul de joc este format din cinci role și patru rânduri, iar simbolurile sunt specifice tematicii. Wildcardurile apar exclusiv pe prima și ultima rolă, iar atunci când nimerești rola plină de ele se unesc pentru a forma un mega-simbol. Dacă prinzi mega-simbolurile pe una dintre role, vei declanșa o re-rotire prin care îl poți primi și pe celălalt. Dacă le nimerești pe ambele role, atunci începe secvența bonus de zece rotiri gratuite cu prima și ultima rolă blocate și plăți în ambele sensuri. RTP-ul este de 94.20%.

El Paso Gunfight

El Paso Gunfight El Paso Gunfight este un joc oarecum atipic, produs de către Nolimit City. Deși slotul este în stil clasic, grila de joc este asimetrică, cu cinci role și două până la patru rânduri. În funcție de volatilitatea cu care vrei să joci, vei avea patru rânduri pe prima sau ultima rolă. Pentru a activa una din multiplele secvențe bonus disponibile, trebuie să nimerești o combinație specifică de simboluri speciale Scatter și Marshall sau Deputy Badge. Acestea îți pot aduce până la zece rotiri gratuite cu grilă de joc extinsă. Wildcardurile apar numai pe rolele mijlocii, și mereu le vor acoperi complet. Funcțiile speciale pot fi cumpărate contra cost, în caz că dorești să joci direct cu ele. RTP-ul este de 94.26%, ceea ce este comun pentru jocurile Nolimit City.

Deadwood

Deadwood Deadwood este un slot în stil clasic, cu acel feeling deosebit pe care îl au jocurile produse de Nolimit City. Grila este în format asimetric, cu cinci role, trei rânduri vizibile pentru prima și ultima rolă, și patru rânduri pentru rolele mijlocii. Ca și simboluri speciale, avem Wildcardul, Scatterul, și Sheriff Badge. Wildcardul apare numai pe rolele din mijloc, și mereu va ocupa toate cele patru rânduri de pe ecran. Acesta vine însoțit și de un multiplicator cumulativ, ce se adună cu valoarea tuturor Wildcardurilor de pe ecran. Atunci când Sheriff Badge-ul apare pe prima și ultima rolă, acesta face toate simbolurile de valoare mică de pe rolele mijlocii să se comporte ca și Wildcarduri. Trei simboluri Scatter oriunde pe ecran îți vor da opțiunea să alegi dintre două secvențe bonus. Una dintre ele vine la pachet cu minim un Wildcard garantat la fiecare rotire, iar cealaltă îți aduce un multiplicator nelimitat pe toată durata secvenței. RTP-ul este de 94.15%.

Bonusuri și Promoții MagicJackpot

Bonusurile bune mereu îți amplifică distracția atunci când beneficiezi de ele, iar din acest punct de vedere MagicJackpot te cinstește din plin. Utilizatorii noi pot beneficia de până la 1.500 RON plus 600 de rotiri gratuite pe Book of Dead pentru primele trei depuneri pe site. Pe lângă asta, poți să învârți roata Wheel of Magic în fiecare zi pentru o șansă la rotiri gratuite, bonusuri, sau marele premiu – 50.000 RON MagicJackpot.

Descoperă noile jocuri împreună cu MagicJackpot
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/magicjackpot-noi-titluri-din-vestul-salbatic.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/magicjackpot-noi-titluri-din-vestul-salbatic.png" width="300" height="174" alt="MagicJackpot îți aduce noi titluri din vestul sălbatic">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7381" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-trigger-300x186.jpg" alt="Wild Trigger" width="300" height="186" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-trigger-300x186.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-trigger-180x111.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-trigger-360x223.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-trigger-790x489.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-trigger.jpg 840w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7374" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/el-paso-gunfight-300x169.jpg" alt="El Paso Gunfight" width="300" height="169" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/el-paso-gunfight-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/el-paso-gunfight-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/el-paso-gunfight-360x202.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/el-paso-gunfight-790x444.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/el-paso-gunfight.jpg 890w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7375" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/deadwood-300x169.jpg" alt="Deadwood" width="300" height="169" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/deadwood-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/deadwood-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/deadwood-360x202.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/deadwood-790x444.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/deadwood.jpg 890w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />