Sari la conținut

Lumea lui Circus.ro îţi aduce încă 3 jocuri noi

O nouă săptămână cu jocuri noi. Intră pe Circus.ro şi descoperă cele mai noi jocuri cu personaje distractive şi premii şi mai atrăgătoare. Vei putea juca jocuri precum Genius of Leonardo, Jackpot Rango, Dark Queen, 20 Diamonds, Hot & Cash şi multe altele. Dacă te înregistrezi acum vei primi de până în 850 RON gratuit.

Dark Queen

În această lumea a vrăjitoarei întunecate trebuie să colecţionezi câte mai multe simboluri precum spiriduşi, veveriţe, fiolele magice şi multe altele. Aceste simboluri îţi pot aduce o mulţime de puncte. Simbolul wild, reprezentat de vrăjitoarea neagră, poate înlocui orice symbol, mai puţin simbolul extra wild care apare doar pe rola 1.

Pentru câştigurile sub 700 RON, Circus.ro îţi oferă o nouă şansă de a câştiga şi mai mult. Apasă butonul Gamble, apoi selectaţi culoare care credeţi că vă poate aduce norocul, roşu sau negru. În cazul în care suma pariată în funcţia gamble este corectă, atunci vei avea suma dublată (x2). După ce un joc este finalizat şi câştigurile rezultate sunt colectate vei putea juca Jackpot Cards, unde din cele 12 cărţi oferite cu faţa în jos jucătorul trebuie să descopere cele 3 cărţi identice pentru a beneficia de un bonus şi mai mare. Acest joc îţi oferă până la 20 de linii câştigătoare.

20 Diamonds

Cu toţii iubim diamantele şi ştim că valoare lor este de nerefuzat. Şi în acest joc aceste diamante au o valoare uimitoare de la 10 până la 400 de puncte. Simbolul 7 sibstituie toate simbolurile, cu excepţia simbolul scatter reprezentat de un diamante în formă de stea. Ca şi în jocul mai sus menţionat butonul gamble şi jackpot cards îţi poate oferi şansa de a câştiga şi mai mult. De asemenea, ai până la 20 de linii câştigătoare. Câştigurile de linii sunt înmulţite cu valoarea pariului de pe linia câştigătoare.

Hot & Cash

După o vară lungă şi călduroasă, toamna se culege recolta. Şi la Circus.ro puteţi strange câte mai multe fruncte cu diferite puncte între 5-200 puncte. Simbolul wild, reprezentat de semnul dolar, apare doar pe rolele 2,3 şi 4 şi se extinde pe poziţii adiacente din dreapta şi stânga. Acesta înlocuieşte orice simbol, cu excepţia simbolului scatter reprezentat de o stea. Cinci scattere îţi poate aduce de până la 4.000 de puncte. Desigur şi acest joc are funcţia gamble şi jackpot care îţi poate oferii mii de bonusuri. Se plătesc doar simbolurile de linii şi/sau simbolurile de scatter care acestea la rândul lor sunt înmulţite cu valoarea totală a pariului. Hot & Cash îţi oferă de până la 20 de linii câştigătoare.

Bonusuri

Dacă te înscri acum pe Circus.ro poţi beneficia automat la înscriere de până la 850 RON. Adică dacă veţi depune în contul nou creat suma de 250 RON, îţi oferim suma dublu, adică încă 250 RON, iar tu vei avea în contul tău 500 RON. Poţi primi încă 100 RON dacă vă veţi invita prietenii să câştige şi acesteştia mii de premii. Şi asta nu e tot, vei primi şi bani bonus gratuit pentru a te bucura de jocurile tale şi mai mult. Pentru a atinge playthrough trebuie să jucaţi pentru pariuri sportive cu cota minim 1.60 sau pentru sloturi pondere de 1/30. De exemplu, dacă a-ţi primit bonus 50 RON pentru un joc tip slot acesta are o pondere de 1/30 pe care trebuie să o pariaţi pentru a atinge plazthrough (50 RON (valoarea bonusului pe care l-aţi primit) x 30 (playthrough) = mize in valoare totală de 1.500 RON).

Descoperă aceste noi jocuri pe Circus.ro cazino

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *